od toho to forum tady je, aby se klelo, radilo, povzbuzovalo, hanilo atd
 od toho to forum tady je, aby se klelo, radilo, povzbuzovalo, hanilo atd  hehe, to nejsem já, to je nějakej měkejš
 hehe, to nejsem já, to je nějakej měkejš  
Moderátor: Minor
 od toho to forum tady je, aby se klelo, radilo, povzbuzovalo, hanilo atd
 od toho to forum tady je, aby se klelo, radilo, povzbuzovalo, hanilo atd  hehe, to nejsem já, to je nějakej měkejš
 hehe, to nejsem já, to je nějakej měkejš  
 no my az to dodelame tak budem velkyyy frajeri
 no my az to dodelame tak budem velkyyy frajeri  a pak si poridime rodinu a prodame to
 a pak si poridime rodinu a prodame to  

mám takový pocit že to by mi vytrhlo trn z paty jako blázen
 mám takový pocit že to by mi vytrhlo trn z paty jako blázen  povedlo se to najít andrewovi a jedna strana by vyšla na 5000,-. jsou to velký ceny, ale je to komplet bok, takže žádné záplatování...no ještě budeme koukat zda se nedá sehnat třeba levněji, ale musel jsem se o to podělit, co všechno se stále vyrábí
 povedlo se to najít andrewovi a jedna strana by vyšla na 5000,-. jsou to velký ceny, ale je to komplet bok, takže žádné záplatování...no ještě budeme koukat zda se nedá sehnat třeba levněji, ale musel jsem se o to podělit, co všechno se stále vyrábí  jinak práh by vyšel na 700
 jinak práh by vyšel na 700 

Redy píše:pánové a dámy číhejte na tohlemám takový pocit že to by mi vytrhlo trn z paty jako blázen
povedlo se to najít andrewovi a jedna strana by vyšla na 5000,-. jsou to velký ceny, ale je to komplet bok, takže žádné záplatování...no ještě budeme koukat zda se nedá sehnat třeba levněji, ale musel jsem se o to podělit, co všechno se stále vyrábí

s poštou a ž domov by si to mal za 173€ to je cca  4200kč
 s poštou a ž domov by si to mal za 173€ to je cca  4200kč 
Redy píše:pánové a dámy číhejte na tohlemám takový pocit že to by mi vytrhlo trn z paty jako blázen
povedlo se to najít andrewovi a jedna strana by vyšla na 5000,-. jsou to velký ceny, ale je to komplet bok, takže žádné záplatování...no ještě budeme koukat zda se nedá sehnat třeba levněji, ale musel jsem se o to podělit, co všechno se stále vyrábí

pokud se to vyrábí, není problém to hromadně dovézt
 pokud se to vyrábí, není problém to hromadně dovézt 
 dneska mi volá servisák, cca po 2 hodinách co na tom začal dělat, že se na takovou práci může vykašlat, že k tomu nemá potřebný věci...především...minorku nevím co děláš, ale podle jeho slov, jsi mi prodal ramena a stabilizátor z nějaké hyundae
 dneska mi volá servisák, cca po 2 hodinách co na tom začal dělat, že se na takovou práci může vykašlat, že k tomu nemá potřebný věci...především...minorku nevím co děláš, ale podle jeho slov, jsi mi prodal ramena a stabilizátor z nějaké hyundae   

tímhle mě totálně položil
 tímhle mě totálně položil  tak sem ho aspoň po dlouhym překecávání udolal aby mi udělal tu geometrii ať můžu odjet na sraz a zítra ráno si pro auto zase jedu...tam ho slušně pošlu do zadečku a po srazu se do toho zase pustím vlastníma rukama za pomoci mých pražských kamárádů
 tak sem ho aspoň po dlouhym překecávání udolal aby mi udělal tu geometrii ať můžu odjet na sraz a zítra ráno si pro auto zase jedu...tam ho slušně pošlu do zadečku a po srazu se do toho zase pustím vlastníma rukama za pomoci mých pražských kamárádů  na prd je že třeba silentbloky si v garáži asi nevyměním, tak zkusím poprosit třeba PKčko, nebo nevím...člověk aby pořádný servisáky hledal lupou
 na prd je že třeba silentbloky si v garáži asi nevyměním, tak zkusím poprosit třeba PKčko, nebo nevím...člověk aby pořádný servisáky hledal lupou 

a v časovym presu aby to bylo hotový jsem bral tyhle a víc se nestaral
 a v časovym presu aby to bylo hotový jsem bral tyhle a víc se nestaralUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 81 hostů