EE8 - modrá - zakletá princezna:-)
Moderátor: Minor
Re: Redy a zakletá EE8 princezna:-)
No já teď mám taky měněné všechny čepy atd a mechanik mi brečel do telefonu jak moje auto nenávidí protože musel všechno nahřívat autogenem
takže chápu Vaše zklamání 
Honda Prelude 2.0 F20A4
dobrý, takže buď to risknout a zajet do servisu s nezajištěným čepem, nebo objevit nějakou dobrou duši která to přiveze ke mě, což nevidim reálně
nebo si ho koupit což mě vyjde na další tisíce, což taky nevidim reálně...funglovku jsem nečekal, ale aspoň trochu mi to kočka ulehčit může...
Ozz píše:No já teď mám taky měněné všechny čepy atd a mechanik mi brečel do telefonu jak moje auto nenávidí protože musel všechno nahřívat autogenemtakže chápu Vaše zklamání
Kdyz se to spravne montuje a hlavne pekne ocisti,namazne,tak pri demontazi nebyva problem
no tohle už rozmontované bylo a bohužel u toho nebyly zlaté české nebo crx ručičky ale nějaký mechanik kterýmu to bylo jedno a vypadá to že to tam zarazil až přes závit, o dalších pracích nemluvě...no nějak se s tim budu muset poprat, asi mi nezbude nic jinýho než to udělat jako minorek a auto na nějakou dobu odstavit do servisu kde mají pořádný trhací vybavení 

je to naprd no
rád bych pomohl ale můžu ti půjčit maximálně tak fén ale to ti asi moc nepomůže 
Honda Prelude 2.0 F20A4
prodavaji se takovy malinkaty bomby autogenovy (Cervena bomba) k tomu koupis nahubek...tusim,ze do 500kc se vejdes a vydrzi to dost dlouho,pak ta bomba stoji asi 200kc...pak sup na trubku klice a jedem ... pokud chces sundat matku z poloosy tak je idealni zajet do pneuservisu,tam jim das maximalne pade za povoleni ty matky ...
Jazzik
myslíš tohle za 4000,-?
http://www.telefony-elektro.cz/elektro- ... ni-autogen
Redy píše:myslíš tohle za 4000,-?http://www.telefony-elektro.cz/elektro- ... ni-autogen
vubec ne...je to obycejna bomba s plynem a na to nejakej nastavec..
Jazzik
nemáš na to někde odkaz? nikde nic takového nevidím 

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych že máš na mysli klasickou propanbutanovou pájku, která by na to bohatě stačila... Já mam v garáži normálně malou bombu a od toho hadici s hořákem, používám jí docela často a vydrží to ranec dlouho... Na netu je maj za pár korun ale na 100% to seženeš i třeba v OBI...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Andrew.DC07
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Redy Oni mysli klasickej horak na malou propanbutanovou lahev co se pouzivala i na kempovani ...jinak jestli to chces ohrivat pocitej stim ze to muze odnyst lozisko......nejlepsi je na to trhak a aspon 2metrova trubka tou to povolis jak nic
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tak to taky nesmíš ohřívat do ruda žeo, stačí jen malinko aby se ta matice roztáhla... Nevěřim že to nejde, i zarezlí šrouby stačí stříknout WDčkem a jdou... To přece nemůže bejt takovej problém...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
mě když to dělali tak říkal že to ohříval do ruda až pak to povolilo..
Honda Prelude 2.0 F20A4
Hlavně aby si to měl udělaný do srazu
jinak pokud by si chtěl, tak já nejspíš pojedu sám, takže bych tě vzal 
Honda Prelude 2.0 F20A4
dneska si jedu pro ten propan butan, rovnou to zkusim, tak držte palce
haha, WDčkem, tak ten byl dobrej
nastříkal sem na to všechno co šlo, komplet obrousil, bušil do toho jak smyslů zbavenej, skákal na tom a jen se mi to vysmívalo...takže si jedu pro hořák s 2000stupni a pošlu na to plnej
ňákej závit si ze mě nebude dělat srandičky...a dvoumetrová tyč je mi k ničemu když potřebuju povolit čepy řízení
vrrrrrrrrrr, jde se na to!!
tak hlavně aby si nezapálil garáž
dej pak vědět jak si dopadl..
Honda Prelude 2.0 F20A4
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
sem popálenej, všude mozol, soused je odřenej, mám bouli na ruce jak prase, jedna náplň hořáku pryč, zničenej klíč, ale jeden čep řízení jsem povolil!!!!
teda zažil jsem toho hodně, 50ti letej soused taky, ale tohle je teda masakr, koho to čeká tak tomu to vůbec nepřeju, příšerná práce, naprosto příšerná...ale nová krev do žil, nová krev do žil, zítra zkusím ten druhej čep...uffffffff

sem popálenej, všude mozol, soused je odřenej, mám bouli na ruce jak prase, jedna náplň hořáku pryč, zničenej klíč, ale jeden čep řízení jsem povolil!!!!
teda zažil jsem toho hodně, 50ti letej soused taky, ale tohle je teda masakr, koho to čeká tak tomu to vůbec nepřeju, příšerná práce, naprosto příšerná...ale nová krev do žil, nová krev do žil, zítra zkusím ten druhej čep...uffffffff

To je zápal,klobouk dolů-no zdá se že majitel pár zrezlých detailů zatajil...
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Cody píše:To je zápal,klobouk dolů-no zdá se že majitel pár zrezlých detailů zatajil...
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu