Budes rozsirovat lemy na aute? Nemyslim vytahovackou ale navarovat o neco vetsi?
A ohledne mechaniky menil si cela ramena?stejne tak tycku stabilizatoru? Ja uz vidim jak se s mym dvouletym stojakem rozjedu a budu moct vse menit

Moderátor: Minor
Perjen píše:Tak tak s olejem souhlas jedine kvalitu a u VTECu menit jak to jen jde...jinak kdyz ti treba za jizdy vypadne poloosa z prevodovky tak ti nebude zabirat ani druhe kolo..
Budes rozsirovat lemy na aute? Nemyslim vytahovackou ale navarovat o neco vetsi?
A ohledne mechaniky menil si cela ramena?stejne tak tycku stabilizatoru? Ja uz vidim jak se s mym dvouletym stojakem rozjedu a budu moct vse menit
Redy píše:no právě že jsme jen sundali kotouče a čepy řízení a pak jsme si všimli že když chceme zaseknout točení kol zařazením rychlosti, nic se neděje a kola se točí dál...bez nastartovaného motoru...což mi přijde divný protože se v kopci vždy zařazuje rychlost aby se právě kola netočila jako taková pojistka kdyby selhala ručka přeci ne? ale převodovka normálně funguje...
jinak výpušták mám ožvejkanej takže se bude muset asi udělat novej "chyt"a pořádná chlapská páka
![]()
tak origo olej od hondy by měl být ok ne?a castrol 10W40 by se měl princezně líbit ne? nebo co tankují vtecaři?
![]()
jinak ještě jsem nevyvařoval, zatím jsem se pustil do mechanických částí aby fungovaly brzdy jak mají, vyměnit oleje, asi udělám kulisu pak přeřazování je děs a tak...princezna je schovaná v garáži takže se už rez zvětšovat nebude...vyvařování vidím kolem prázdnin
PAKO píše:Redy píše:no právě že jsme jen sundali kotouče a čepy řízení a pak jsme si všimli že když chceme zaseknout točení kol zařazením rychlosti, nic se neděje a kola se točí dál...bez nastartovaného motoru...což mi přijde divný protože se v kopci vždy zařazuje rychlost aby se právě kola netočila jako taková pojistka kdyby selhala ručka přeci ne? ale převodovka normálně funguje...
jinak výpušták mám ožvejkanej takže se bude muset asi udělat novej "chyt"a pořádná chlapská páka
![]()
tak origo olej od hondy by měl být ok ne?a castrol 10W40 by se měl princezně líbit ne? nebo co tankují vtecaři?
![]()
jinak ještě jsem nevyvařoval, zatím jsem se pustil do mechanických částí aby fungovaly brzdy jak mají, vyměnit oleje, asi udělám kulisu pak přeřazování je děs a tak...princezna je schovaná v garáži takže se už rez zvětšovat nebude...vyvařování vidím kolem prázdnin
smích...že ty jsis uplatil autoškolu,bo diferenciál je jedna ze základních otázek v technice...
Repi píše:zajeď si do pneuservisu ať ti to naklepou tím pneumatickým utahovákem, mě pomohlo až tady to a to sem to aji nahříval autogenem
Redy píše:je to tato spojovačka řízení? http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/ ... t=4230.1.0 koukám že na druhém konci se to taky šroubuje...hm tak už vidím že to ani tam nepůjde vyšroubovat a za chvilku koupim celé auto znovuje to bič no, člověk by věci co nemusí měnit napočítal na prstech jedný ruky
Redy píše:je to tato spojovačka řízení? http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/ ... t=4230.1.0 koukám že na druhém konci se to taky šroubuje...hm tak už vidím že to ani tam nepůjde vyšroubovat a za chvilku koupim celé auto znovuje to bič no, člověk by věci co nemusí měnit napočítal na prstech jedný ruky
exxsodus píše:Redy píše:je to tato spojovačka řízení? http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/ ... t=4230.1.0 koukám že na druhém konci se to taky šroubuje...hm tak už vidím že to ani tam nepůjde vyšroubovat a za chvilku koupim celé auto znovuje to bič no, člověk by věci co nemusí měnit napočítal na prstech jedný ruky
a cos cekal? myslels, ze to bude jak funglovka?
stechi píše:exxsodus píše:Redy píše:je to tato spojovačka řízení? http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/ ... t=4230.1.0 koukám že na druhém konci se to taky šroubuje...hm tak už vidím že to ani tam nepůjde vyšroubovat a za chvilku koupim celé auto znovuje to bič no, člověk by věci co nemusí měnit napočítal na prstech jedný ruky
a cos cekal? myslels, ze to bude jak funglovka?
to nikdo neříká ale věř že když vemu ráčnu a stoupnu si na ni nebo dokonce zacnu skakat na ty račně a stim šroubem to nic neuděla tak nevim... me auto stalo rok a pul a vsechno sem povolil jednoduše ... a opravdu tohle auto stalo moc dlouho..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti