........Jinak,krásná barva,fakt jí sluší.A ty zahlazený dveře,taky se o ně pokouším,ale pořád mi to nějak nejde
........Jinak,krásná barva,fakt jí sluší.A ty zahlazený dveře,taky se o ně pokouším,ale pořád mi to nějak nejde 
Moderátor: Minor

Malicka píše:Vítám dalšího hondaře....Chjo,pořád jen kluci,holky kde jste????........Jinak,krásná barva,fakt jí sluší.A ty zahlazený dveře,taky se o ně pokouším,ale pořád mi to nějak nejde

Máš moc pěkné vozítko a moc pěknou barvičku
 Máš moc pěkné vozítko a moc pěknou barvičku 
 ty se k tomu maximálně postaví a nic víc je nezajímá
 ty se k tomu maximálně postaví a nic víc je nezajímá  (zase ale všechny jsou takové, pár vyvolených nás je), jinak ty zahlazené lišty jsou super, taky je na crx nemáme
 (zase ale všechny jsou takové, pár vyvolených nás je), jinak ty zahlazené lišty jsou super, taky je na crx nemáme  

To snad ne? Dle mě se ta spára musí vyříznout a podvařit to plechem ale nevim...
  To snad ne? Dle mě se ta spára musí vyříznout a podvařit to plechem ale nevim...

podobnost farebnej kombinacie medzi mojou crx a civinou je ciste nahodna
 podobnost farebnej kombinacie medzi mojou crx a civinou je ciste nahodna  robilo sa to tak ze sme zhodili listu prilozili kus plechu a dost nahusto navarili aby to nepracovalo pri roznych teplotach potom sa to trosku dotiahlo gitom.
 robilo sa to tak ze sme zhodili listu prilozili kus plechu a dost nahusto navarili aby to nepracovalo pri roznych teplotach potom sa to trosku dotiahlo gitom.
 a at pomerancovy crxko slouzi dobre a dlouze
 a at pomerancovy crxko slouzi dobre a dlouze 
Georgino píše:Ahoj,jsem Georgino. Myslím že jsem se už s některýma z Vás potkal
 co to že ses sem přišel mrknout
 co to že ses sem přišel mrknout  se mnou už několikrát no
 se mnou už několikrát no  naposledy možná při výměně rozdělovače u Tesca
 naposledy možná při výměně rozdělovače u Tesca 

Redy píše:Georgino píše:Ahoj,jsem Georgino. Myslím že jsem se už s některýma z Vás potkal
Zdravím!co to že ses sem přišel mrknout
se mnou už několikrát no
naposledy možná při výměně rozdělovače u Tesca

tak tě tu vítám
 tak tě tu vítám   ! bohužel jsi tu ale zatím sám, ostatní del sol jsou stále věrni delsolteamu
 ! bohužel jsi tu ale zatím sám, ostatní del sol jsou stále věrni delsolteamu  
   a jak se vůbec daří?
 a jak se vůbec daří?
Redy píše:No to tedytak tě tu vítám
! bohužel jsi tu ale zatím sám, ostatní del sol jsou stále věrni delsolteamu

a jak se vůbec daří?
 jinak se daří parádně Targa odpočívá v pokoji a já se třesu až zase budu moct vyject
 jinak se daří parádně Targa odpočívá v pokoji a já se třesu až zase budu moct vyject  
 zima je dlouhá, navíc jsem jí odstavil už někdy v září
 zima je dlouhá, navíc jsem jí odstavil už někdy v září 

Redy píše:Tak to jsme na tom stejně nozima je dlouhá, navíc jsem jí odstavil už někdy v září

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů