!Ukaž klubovou samolepku nebo triko
Moderátor: Minor
Re: Ukaž klubovou samolepku
Perfektní práce! medaile udělena
!
!- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Perfektní práce! medaile udělena![]()
![]()
!
děkuji za pochvalu
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
medaile udělena!

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Nalepeno, vyfoceno. 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Medaile udělena!
good job!

good job!

spousta samolepek rozdána, tak ukazujte 

Zitra blejsknu a hodim to sem vypada hezky musim rict 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Tak jsem je vyblejsknul sice se spozdenim a na telefon ale jsou tu

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Přátelé CRXkáři.
Zdavím a dávám do diskuse ohledně samolepek ,zjistit u výrobce jestli by šly samolepky vyrábět alesponˇpro nás tak aby se lepily zevnitř auta , myslím tím
boční okna.Tím by jsme naštvali hodně kazisvětů,kteří nám ty krasavce nepřejí a snaží nám znepříjemnit život s nimi tím ,že sem tam něco sloupnou.
A ještě jeden námět,aby silueta autíčka na pravé boční okno byla ve směru jízdy(čumákem dopředu) a taky nápis zleva doprava ,samozřejmě nalepena
zevnitř . S pozdravem Standa.
Zdavím a dávám do diskuse ohledně samolepek ,zjistit u výrobce jestli by šly samolepky vyrábět alesponˇpro nás tak aby se lepily zevnitř auta , myslím tím
boční okna.Tím by jsme naštvali hodně kazisvětů,kteří nám ty krasavce nepřejí a snaží nám znepříjemnit život s nimi tím ,že sem tam něco sloupnou.
A ještě jeden námět,aby silueta autíčka na pravé boční okno byla ve směru jízdy(čumákem dopředu) a taky nápis zleva doprava ,samozřejmě nalepena
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
aerostanislav píše:Ahoj Přátelé CRXkáři.
Dneska budu zakládat topic ohledně klubovejch nálepek tryček atd .
A to ja budu urcite mit zajem
tesim se..
Na polepy bych doporučoval Georga z H-C http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=21553&highlight=, pokud je nějaká hromadná objednávka, asi by byl velmi výhodný. Ale pokud někoho máte a je spolehlivej, tak nic 
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Na polepy bych doporučoval Georga z H-C http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=21553&highlight=, pokud je nějaká hromadná objednávka, asi by byl velmi výhodný. Ale pokud někoho máte a je spolehlivej, tak nic
už jsem sehnal právě pána co nám v práci dělá reklamu na auta atd
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Já v sobotu dostal od kamarádky samolepku v podobným stylu a udělám jí radost, když si ji tam nalepím
Takže doufám, že se mi pak nebudete smát. To bude moje klubová samolepka, akorát už asi bohužel nikdy nevyzkouším ten V-Power a nevezmu benzín od Shell, protože bych si připadal jak blbec. Každopádně ta nálepka má něco do sebe
Ale ovzduší budu zas**at dál

James píše:Já v sobotu dostal od kamarádky samolepku v podobným stylu a udělám jí radost, když si ji tam nalepímTakže doufám, že se mi pak nebudete smát. To bude moje klubová samolepka, akorát už asi bohužel nikdy nevyzkouším ten V-Power a nevezmu benzín od Shell, protože bych si připadal jak blbec. Každopádně ta nálepka má něco do sebe
trosku ironie nalepit na auto, ktery nema kat Re: Ukaž klubovou samolepku
Ahoj tak sem se chtel taky pochlubit samolepkou ale bohuzel v Brne jsou takovi hajz... ze to neni ani mozny. Nalepky vydrzeli presne dva dny.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:James píše:Já v sobotu dostal od kamarádky samolepku v podobným stylu a udělám jí radost, když si ji tam nalepímTakže doufám, že se mi pak nebudete smát. To bude moje klubová samolepka, akorát už asi bohužel nikdy nevyzkouším ten V-Power a nevezmu benzín od Shell, protože bych si připadal jak blbec. Každopádně ta nálepka má něco do sebe
trosku ironie nalepit na auto, ktery nema kat
ale ma neco do sebe
Včera jsem to nalepil na okno u Cívy a radost byla
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Georgo píše:Ahoj tak sem se chtel taky pochlubit samolepkou ale bohuzel v Brne jsou takovi hajz... ze to neni ani mozny. Nalepky vydrzeli presne dva dny.
Někdo chtěl asi ukázat svoji sílu, že to dokáže odlepit
Některým lidem by bylo nejlepší občas urazit prackyKdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti