Přece se jich bát nebudeme, jsou to kamarádí - PČR a spol.

Sem vkládejte zajímavé obrázky a videa

Moderátor: Minor

MrBlue0553
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Přece se jich bát nebudeme, jsou to kamarádí - PČR a spol.

Příspěvekod MrBlue0553 » 26 kvě 2010 23:47

Úlovek z minulého léta, klucí na D5 :) Mimochodem, s Maruškou (auto na obrázku č.2) - tchánovo crxkou mi zastavili minulý týden pánové v dresech. Velmi slušní, pěkná byla i cena - 100,- Kč without points :D :D a ještě se mi snažili 2x roztlačit, protože se s autem nejezdí každý den, tak mělo vytřískanou baterku. Všechna čest, pořád se najdou slušní a chápající strážníci.. děkuji *drinks*
Přílohy
pašík.jpg
R36 rozdíl několika generací a 1,9 sekundy..
02042010.jpg
Maruška

Pepe666
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Přece se jich bát nebudeme, jsou to kamarádí - PČR a spol.

Příspěvekod Pepe666 » 27 kvě 2010 09:32

Tak to je fakt dobrý :lol: :lol: :lol: :lol: Policie roztlačuje řidiče kterého zastavila.......jednou se mi stalo něco podobného, akorát se Škůdou. Měl jsem tam čerstvě motor z feliny a nestartovalo to protože jsem zjistil až když to bylo pokupě že pastorek má jiný počet zubů než věnec z feliny :x :x :evil: . Vykašlali se na mě vandali......
Mimochodem zajímalo by mě jak je to s tím zákonem, teda někde jsem slyšel že když vás zastaví R36ka tak se máte vykrucovat nebo to nechat zajít do správního řízení a tam na ně vyrukovat s tím že: Zákon přece neumožňuje získání důkazu proti vám nezákonnou cestou, čili když oni jedou za vámi třeba ve 180ti a vyfotí vás, tak vlastně taky porušijí zákon a ta fotka je tím pádem neplatná. Jiná věc je kdyby měli zapnutý maják ale to zase nepojedete 180 že......ještě nedávno to nebylo právně ošetřené, nevíte někdo jak se to má teď?

*vtec*
Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ajsik » 27 kvě 2010 15:27

Pepe666 píše: ...čili když oni jedou za vámi třeba ve 180ti a vyfotí vás, tak vlastně taky porušijí zákon a ta fotka je tím pádem neplatná. Jiná věc je kdyby měli zapnutý maják ale to zase nepojedete 180 že......ještě nedávno to nebylo právně ošetřené, nevíte někdo jak se to má teď?

Nevím jestli tohle platí, ale není přeci problém když pojedou za někým 180 a maják zapnou až součastně s nahráváním...nevím tedy jaká min. doba záznamu je nutná, či stačí jen foto. Navíc asi není nikde definovaný, jestli přitom musí být zapnutý maják vpředu nebo vzadu *vytlem*
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

Elbi
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Elbi » 30 kvě 2010 11:11

Ajsik píše:
Pepe666 píše: ...čili když oni jedou za vámi třeba ve 180ti a vyfotí vás, tak vlastně taky porušijí zákon a ta fotka je tím pádem neplatná. Jiná věc je kdyby měli zapnutý maják ale to zase nepojedete 180 že......ještě nedávno to nebylo právně ošetřené, nevíte někdo jak se to má teď?

Nevím jestli tohle platí, ale není přeci problém když pojedou za někým 180 a maják zapnou až součastně s nahráváním...nevím tedy jaká min. doba záznamu je nutná, či stačí jen foto. Navíc asi není nikde definovaný, jestli přitom musí být zapnutý maják vpředu nebo vzadu *vytlem*

S R36 jim stačí 5 vteřin stejnou rychlostí, a pozor, měří až na 400 metrů, což nemá člověk s normálníma očima šanci spatřit, jediný, co se dá poznat je podobná rychlost a xenony, ale i tak si řeknete , hele , podnikatel s novou oktávkou to žene...

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 kvě 2010 12:19

Tady je komplet přehled jak je to s R36... *crx* mám to od jedný právničky co si nedávno hledala něco na policajty, takže by to mělo bejt aktuální *drinks*

http://rapidshare.com/files/393213683/p ... hranit.pdf

Zpět na „Multimedia“