Antiamik píše:Včerajšia núdzová oprava utrhnutého výfuku s Jimmym![]()
Tak takhle ne pánové :))!
Moderátor: Minor
- Akuma no Zeto
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak takhle ne pánové :))!
わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.
Engage the cool.
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
noha píše:Tohle musíte kluci vidět

Jak psal Hira neco pro mě, a má pravdu. Ten přední ,,nárazník" je děsnej ale jinak moc pekné.
to křídlo céru celkem sekne, ale ten nárazník to je katastrofa 

nepobiram proc se tady resi vzhled tohoto Cerka kdyz to je ocividne nejakej okruhovej special kde ty radlice urecite nebudou pro srandu kralikuRe: Tak takhle ne pánové :))!
tak to je jasný, že to nemá do garáže 
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Akuma no Zeto píše:Antiamik píše:Včerajšia núdzová oprava utrhnutého výfuku s Jimmym![]()
![]()
Ako sa to stalo ?
Ten duplex od Ulteru tam moc nesedí, bolo treba dovariť úchyt na zadný silent ktorý ešte treba "pritvrdiť" dvoma sk páskami tak to dostáva "rany" pri vymetaní pavúkov z tlmiča
pred jednym dobrym servisom kde si nechavam robit veci na auto...akurat toto som necakal
btw je to VTEC z Ciech kupeny asi tak pred 4 rokmi za nejakych 200 000 kc chalan s nim jazdi okruhy a o tyzden don idu dat komplet novy motor....nove komponenty
a ta delsola nalavo je na predaj, keby niekto nahodou o niekom vedel co zhana, mozem sa tam zastavit a nafotit ju...v dobrom stave, starana, predtym bola jedneho chalana z toho servisu cena 1750e
Tak to je nepěknej pohled, kde se tam vzaly ty hroudy po celém autě, to tam někdo hodil ze střechy? To jsem zvědav až sníh opadne jak bude vypadat
připomíná mi to tu zprávu jak na nějaké crxo házeli sníh ze střechy tady v Praze a byla to pro ně hrozna sranda
připomíná mi to tu zprávu jak na nějaké crxo házeli sníh ze střechy tady v Praze a byla to pro ně hrozna srandaRe: Tak takhle ne pánové :))!
Neni to Sway-ova CRX?
To černé bylo asi rok na prodej v jednom autobazaru v Plzni,prodejce jakýsi fousatý kolotočář-uvažoval jsem o něm ale někdo mi ho vyfoukl-mělo najeto poctivých 95 tis km a vypadalo extrémně zachovale....škoda ho takhle pod sněhem,ale nemusí mu nic být-až sleze sníh,uvidí se...
jemu ani nic nieje, je v top stave a jazdia sa s nim okruhy o tyzdne dostane komplet novy motor... 
memberlist.php?mode=viewprofile&u=221 to je on
memberlist.php?mode=viewprofile&u=221 to je on
Beztak to sem patří, takhle teda ne pánove, od května poslední návštěva
šťouchněte do něj někdo 
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Jimmy_CRX píše:jemu ani nic nieje, je v top stave a jazdia sa s nim okruhy o tyzdne dostane komplet novy motor...
http://crxklub.cz/forum/memberlist.php? ... file&u=221 to je on
Neviem Scray ju má už dlho minimálne 6 rokov jazdí po Petržalke, teraz už je bez ŠPZ.
Dnes sa môžeme ísť mrknúť aj o dvor vedla tam sa tiež skladá špeciál EE8 modrá tak uvidíme ako chalan postúpil od jari

takze je tych CRX v BA nakoniec 6? brano mi spominal nejaku modru v matadorke...tak mozme jasne

- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
A tak aj viac ako 6 len to sú také podplachtové superšpeciály ktoré reálne nikdy nevyrazia na cestu (Scraya nemyslím).
Velké oči+velké plány
Ešte je/bola biela EE8 s UK a čierna ED9 s karburátormi ale obe sa kuchali na diely...
Velké oči+velké plány
Ešte je/bola biela EE8 s UK a čierna ED9 s karburátormi ale obe sa kuchali na diely...
-
2wheels1man
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Jimmy_CRX píše:takze je tych CRX v BA nakoniec 6? brano mi spominal nejaku modru v matadorke...tak mozme jasne![]()
Ta modrá v matadorke to som ja
Pred zimou sme ju už konečne dali dnu, ale ak chceš vidieť nie je problém.
Moc som ale nepostúpil, akurát nápravy sú namontované a čakám na diely na motor.
Projekt: EE8 powered by LAMO
http://www.lamo.sk úpravy spaľovacích motorov, predaj riadiacich jednotiek a iného príslušenstva, technické poradenstvo
http://www.lamo.sk úpravy spaľovacích motorov, predaj riadiacich jednotiek a iného príslušenstva, technické poradenstvo
založ topic(temu) a porozpravaj nam o nej 
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Ano takhle upravit auto a říct o tom tuning, tak ano souhlasím že to není pekný ani náhodou.