už je pondělí a nikdo sem ještě nenapsal jaký to bylo
 už je pondělí a nikdo sem ještě nenapsal jaký to bylo  a od Redyho čekám fotky slíbený
 a od Redyho čekám fotky slíbený  
 P.S.: doufám že to rozbouraný céro ze spanilky nebylo nikoho z vás

Moderátor: Minor
 už je pondělí a nikdo sem ještě nenapsal jaký to bylo
 už je pondělí a nikdo sem ještě nenapsal jaký to bylo  a od Redyho čekám fotky slíbený
 a od Redyho čekám fotky slíbený  

naštěstí se mi je podařilo uploadnout před bouřkou, která mi proletěla nad barákem včera a vypálila mi internet, tak teď jedu jen na mobilním a tam nic neuploadnu
 naštěstí se mi je podařilo uploadnout před bouřkou, která mi proletěla nad barákem včera a vypálila mi internet, tak teď jedu jen na mobilním a tam nic neuploadnu  jak mi to spraví, tak to ještě doplním kdyžtak o nějaké fotky...no povidej Pepo jakej byl úspěch na letišti??
 jak mi to spraví, tak to ještě doplním kdyžtak o nějaké fotky...no povidej Pepo jakej byl úspěch na letišti??  Toho stříbrnýho céra je fakt škoda, byl to mazlík
 Toho stříbrnýho céra je fakt škoda, byl to mazlík  je vyfocený taky v galerii,tak se mrkněte kdo neviděl jak dopadlo...no a pro céra to byl vůbec nešťastnej sraz
 je vyfocený taky v galerii,tak se mrkněte kdo neviděl jak dopadlo...no a pro céra to byl vůbec nešťastnej sraz  musím se přiznat, že mi na dálnici zpátky odešel rozdělovač a nejet s Mystique, Alex a Ritou, tak tam asi stojim ještě teď
 musím se přiznat, že mi na dálnici zpátky odešel rozdělovač a nejet s Mystique, Alex a Ritou, tak tam asi stojim ještě teď  děkuju Vám holky
 děkuju Vám holky  a pak děkuju georginovi za pomoc při rozebírání a Minorovi za novej rozdělovač
 a pak děkuju georginovi za pomoc při rozebírání a Minorovi za novej rozdělovač  všechno dobře dopadlo a já si to mohl za pár minut zase střihat po silnicích
 všechno dobře dopadlo a já si to mohl za pár minut zase střihat po silnicích  
    no a cestou zpátky přece zbušil crxo s D2 na kapotě i ten showman, kterej tam každýho otravoval...jenže to bylo chudák crxo, dostat se do takových rukou a příště doufám už takovýho typa na Honday neuvidím
 no a cestou zpátky přece zbušil crxo s D2 na kapotě i ten showman, kterej tam každýho otravoval...jenže to bylo chudák crxo, dostat se do takových rukou a příště doufám už takovýho typa na Honday neuvidím 
 pánové,nachomejtl jsem se na dámské jízdě této trojky děvčat
 pánové,nachomejtl jsem se na dámské jízdě této trojky děvčat  zahráli jsme aktivity, popili trochu toho alkoholu, kecali o velmi zajímavých věcech
 zahráli jsme aktivity, popili trochu toho alkoholu, kecali o velmi zajímavých věcech  
   a prostě ranec kalba
 a prostě ranec kalba  ! navíc jsou to sexy kočky a když při aktivitách pantomimou předváděly např. náprsenku, nebo skok daleký, tak sem zatlačoval oči jak jen to šlo, abych je pak nemusel lovit někde po zemi rozkutálený
 ! navíc jsou to sexy kočky a když při aktivitách pantomimou předváděly např. náprsenku, nebo skok daleký, tak sem zatlačoval oči jak jen to šlo, abych je pak nemusel lovit někde po zemi rozkutálený 

ale jinak samá plus...a doufám že už tam neuvidim toho tragéda s D2 crxou
 ale jinak samá plus...a doufám že už tam neuvidim toho tragéda s D2 crxou  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 93 hostů