Redy bez auta!
Moderátor: Minor
Redy bez auta!
Tak paráda...takže za to že jsem neměl vepředu namontovanou SPZku mám pokutu 6klacků a 6měsíců nesmim řídit auto...takže na CRX sraz asi půjdu pěšky...tohle PČR posrala...člověk jezdí jak čůrák 50kou a snaží se bejt co nejohleduplnější na silnici a ty zmrdi ho stejně dokážou pořádně zjebat. Takhle se vydělává na studentech! A zmrdi co trouběj na každýho si vezou prdele vesele dál...
Re: Redy bez auta!
Tak když to zaplatíš co nejdřív a požádáš po 3 měsících tak by ti je měly vrátit... 

- Pepe666
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je drsný.....a jakže to odůvodnili páni policajti? Co když ti jí třeba někdo ukradl? To je fakt brutal.....ho.ada.....
Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!

ako toto už je fakt moc silné kafe...

Teoreticky možeš závadu na mieste odstrániť, tak ako napr.nesvietiace svetlo, ja som nosil držiačik na prednú špz v kufri a špz za predným sklom a nikdy som problém nemal.. ...ale tak o tom to je, no, keď narazíš na paka tak Ti nepomože nič...

Tak to si pomaly zháňaj vodiča & aspoň budeš mocť ešte aj v nedeľu ráno na zraze piť...

enjoy VTEC
to je naka sranda ne s tou pokutou a s tim řidičakem na pul roku ne
,,,,,to je nako moc ne ,,,jakoby by nestacila ta pokuta....tj.pomahat a buzerowat to je jejich..to je normalne na 

- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
tak to je v pr... , letní sezona bez
Na jednu stranu chápu, že se může stát, když o ní někdo příjde, stačí ťukanec koulí a je dole nebo ji někdo šlohne, ale nechápu jak bez ní někdo jezdí úmyslně?!?
Z mých zkušeností co na silnicích potkávám, by jsem to taky postihoval... ale 6.000 + 6 měs, je přehnané...

Na jednu stranu chápu, že se může stát, když o ní někdo příjde, stačí ťukanec koulí a je dole nebo ji někdo šlohne, ale nechápu jak bez ní někdo jezdí úmyslně?!?
Z mých zkušeností co na silnicích potkávám, by jsem to taky postihoval... ale 6.000 + 6 měs, je přehnané...
Naposledy upravil(a) Ajsik dne 27 kvě 2010 16:09, celkem upraveno 1 x.
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
cituji :
"Přestupku se dle zákona dopustí ten, kdo řídí vozidlo, na němž není umístěna tabulka státní poznávací značky (registrační značky) nebo je umístěna jiná tabulka státní poznávací značky (registrační značky), než která byla vozidlu přidělena anebo jehož tabulka státní poznávací značky (registrační značky) je zakryta, nečitelná nebo upravena či umístěna tak, že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost.
Za tento přestupek hrozí pokuta 5 až 10 tisíc korun a zákaz řízení na 6 měsíců až rok."
Takže Ti dali ještě tu spodní sazbu
"Přestupku se dle zákona dopustí ten, kdo řídí vozidlo, na němž není umístěna tabulka státní poznávací značky (registrační značky) nebo je umístěna jiná tabulka státní poznávací značky (registrační značky), než která byla vozidlu přidělena anebo jehož tabulka státní poznávací značky (registrační značky) je zakryta, nečitelná nebo upravena či umístěna tak, že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost.
Za tento přestupek hrozí pokuta 5 až 10 tisíc korun a zákaz řízení na 6 měsíců až rok."
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
Tak to je mazec. Hrál bych, že mi ji ukradli a auto jsem uklízel nebo to jel vyřešit. Pokud jsi ji měl za oknem, tak do tebe někdo nacouval nebo ti ji ukopli atd. a ty jsi ji hodil za okno aby alespoň byla vidět. Bohužel v některých věcech je PČR nekompromisní a u některých věcí zůstává rozum stát. Hodně zdaru 

e-mail: crxr@seznam.cz
Ajsik píše:cituji :
Z toho co tu cituješ mě ale neměla postihnout žádná sazba, jelikož jsem RZ měl a měl jsem jí umístěnou čitelně za předním oknem, což je také uvedeno v protokolu, dále je tam uvedeno, že jsem nevyjel bez RZ,ale upadla mi cestou...a konečně by se mělo přihlédnout k morálnímu a společenskému hledisku, že jsem nikoho neohrožoval, jsem student, pro kterýho je každá taková palba znát a že 6let mi nebyl sebrán ani bodik ani jsem nespáchal žádný jiný přestupek...ale žijeme v ČR...tady s poctivostí člověk nejdřív pojde
Bohužel ti neumím pomoct jinak než konstatováním, že tohle je zcela na palici a proti zdravému rozumu a nabídkou, že tě na sraz crx vezmu sebou v autě.
Zaznělo to v řadě příspěvků na forum HC, české represivní orgány umí nejlépe stíhat a trestat slušné a bezproblémové občany, na mafiány, grázly, ranaře, VIPy a jinak potenciálně vlivné či kariéře nebezpečné lidi si raději netroufá.
Zaznělo to v řadě příspěvků na forum HC, české represivní orgány umí nejlépe stíhat a trestat slušné a bezproblémové občany, na mafiány, grázly, ranaře, VIPy a jinak potenciálně vlivné či kariéře nebezpečné lidi si raději netroufá.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Dík, budu toho muset využít když jsem tolik pro provoz nebezpečnej, že si nesmim sednout za volant půl roku
ale těžce se ten řidičák odevzdává když si vzpomenu jak se vždycky "řítim" po dálnici ve středním pruhu a kroutim hlavou, když mi minutu co minutu profrnkne kolem auta nějakej rapl ve dvoustovce a neváhá předjíždět zleva zprava...den co den troubim na maníky co předjížděj přes plnou,nestíhaj se zařadit a musim kvůli nim zajíždět na krajnici abych se vyhnul...

no vidis tak uz jsme dva ale ja to mam za jiny prestupek...

- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Taťko je mi tě líto,vážně moc.Mě to taky potkalo,ale nedali mi pokutu.Jen se mě zeptali,proč jí nemám přidělanou,ale za oknem,a já jim řekla,že se na tom pracuje.A oni,že v poho,jen že si to mám dát do kupy,abych nedostala pokutu,nebo si nechat napsat vyjímku,že ji nemůžu mít.Mno,já vím,že tě to asi nepotěšilo,to víš,mi ženský asi máme protekce,nebo já nevím.Mají na nás slabost.Každopádně budu taky platit,nabořila jsem ve středu auto,které mě chtělo předjet a já ho neviděla.Oprava mě bude stát 4000kč.
Hmm tak to je fakt naprd toto jsou to mrchy chápu kdyby jsi ji neměl vzadu ale vepředu
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Autozednik Mambo
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
to je taky jeden z duvodu proc ho prodavam to svoje
zatím jsem dostal celkově 2300,-

V tomhle případě bych všem doporučoval pojistit se u D.A.S. nebo tak nějak. Jsou to právníci na telefonu (zjednodušeně řečeno). Už jsem měl tu možnost si to vyzkoušet. A přál bych Vám bejt u toho jak se páni příslušníci tvářili.... 

-
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Redy to Tě opravdu a upřímě lituju všera jsem přesně tohle četl v autosport a tuningu. Tak podej nějaký odvolání že podle zákona tě obvinily neprávem nebo něco takovýho ne to musí jít nějak udělat. A o těch co jezděj po dálnici 200 jsem slyšel nedávno v rádiu prej když je hned na místě nezastaví tak jim nic nedokážou. Pošlou fotku auta tak to všichni svedou na osobu blízkou a že jí nechtěj vydat stíhání a nebo je auto firemní a firmy už ze zákona nemusí mít knihu jízd takže nelze dohledat kdo s autem jel.
Je to jasný jak vidí orgáni céro okamžitě jdou po něm.Je to smutné, je to tak 

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
hodne zalezi jak s policajtem zacnes mluvit, kdyz na ne zacnes machrovat tak ti ukazou ze na ne nemas