Dobrej byl přehled posledních aktivních témat.
Moderátor: Minor

.. Aj poľské fórum stratilo prechodom na nový dizajn veľa pravidelných užívateľov ..
 .. Aj poľské fórum stratilo prechodom na nový dizajn veľa pravidelných užívateľov ..
 forum už muselo na novou verzi, začínalo být tak nestabilní, že by každou chvilku padlo celý
 forum už muselo na novou verzi, začínalo být tak nestabilní, že by každou chvilku padlo celý   navíc ve všemožných rozšířeních začal být dost bordel, některá, jako třeba garáž, přestala být úplně aktualizovaná. I je tahle verze jednoduší na administraci (tedy krom hromadného mazání témat, což by se hodilo Minorovi v bazaru, to stále ne a ne vyjít
 navíc ve všemožných rozšířeních začal být dost bordel, některá, jako třeba garáž, přestala být úplně aktualizovaná. I je tahle verze jednoduší na administraci (tedy krom hromadného mazání témat, což by se hodilo Minorovi v bazaru, to stále ne a ne vyjít  )
)   plus pár doplňků jako nejnovější příspěvky, ale třeba tahle funkce je i tu vlevo nahoře "Rychlé odkazy" - "Nepřečtené příspěvky". K tomu jsem teď nasadil rozšíření, které zobrazuje nepřečtená témata od poslední návštěvy nahoře na hlavní stránce fora (pokud tam nic nevidíte, znamená to, že máte vše přečtené
 plus pár doplňků jako nejnovější příspěvky, ale třeba tahle funkce je i tu vlevo nahoře "Rychlé odkazy" - "Nepřečtené příspěvky". K tomu jsem teď nasadil rozšíření, které zobrazuje nepřečtená témata od poslední návštěvy nahoře na hlavní stránce fora (pokud tam nic nevidíte, znamená to, že máte vše přečtené   )
 ) 

Forum ještě udělám trochu širší no, také mám doma velkou obrazovku a je to až moc velká nudlička
 Forum ještě udělám trochu širší no, také mám doma velkou obrazovku a je to až moc velká nudlička  Soutěž o logo dnes večer vyhlásím a dosadíme ho pak i na FB stránku
 Soutěž o logo dnes večer vyhlásím a dosadíme ho pak i na FB stránku 

..."
 ..."  Ono prostě se jen zavře jako přečtený... To je dobrý.
 Ono prostě se jen zavře jako přečtený... To je dobrý.   

Ono to jde i teď, jen je to krapet titěrné, do budoucna se na to zaměřím
 Ono to jde i teď, jen je to krapet titěrné, do budoucna se na to zaměřím  každopádně kdo bude chtít hopsat rovnou na poslední příspěvek, stačí klikat na tenhle ťuflík
 každopádně kdo bude chtít hopsat rovnou na poslední příspěvek, stačí klikat na tenhle ťuflík  

Fegut píše:Source of the post Taky bych se projel, absťák je hrozná věc

Navíc je tu další věc, že čím dál více lidí používá různé mobilní klienty na prohlížení for v mobilu a tam se tahle galerie nezobrazí, tak jestli by nebylo lepší tu založit téma "Honda dnes", což by byla taková galerie našich fotografií
 Navíc je tu další věc, že čím dál více lidí používá různé mobilní klienty na prohlížení for v mobilu a tam se tahle galerie nezobrazí, tak jestli by nebylo lepší tu založit téma "Honda dnes", což by byla taková galerie našich fotografií  

Vypadá to, že ho asi nechám někde za nějaký peníz vyrobit
 Vypadá to, že ho asi nechám někde za nějaký peníz vyrobit  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti