http://www.reviloshop.cz/store/goods_TA ... izace.html
Máte někdo zkušenosti? A neví někdo, jestli pasuje i na ED9?
Díky
Podvozek
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podvozek
Robí sa aj na ed9 .. majú tam ale vypísané všetky modely novších civicov tak na crx by konkrétne tento asi nešiel .. Zázraky ale nečakaj .. je to podvozok vhodný na zníženie auta a pomalé jazdenie .. žiadne športové výkony nečakaj
Lepší a trochu drahší je podvozok AP .. potom sú už dobré podvozky BC, XYZ.... ale cena je 4xvyššie ako u TA technix ...
pokiaľ chceš rozumné zníženie 35 - 40mm, relatívny komfort a aj športový pocit z jazdy tak sa ti viac oplatí investovať do tlmičov napríklad štandad kayaba excel-G + struny eibach pro kit 

- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
za mě mužu doporučit plně stavytelný podvozek od KW i se snižením 70mm je to furt pohodlné
ale tam jsme na ceně někde u 30tis 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
asi nebude panovat jednotný názor.uvaž ,co je pro Tebe priorita a jak investice a čas.mám D2 už byl na autě,ale zoufale nefungoval.podotýkám,že stojí nějak přes 23t. musel js hodně experimentovat a ladit než to začalo dělat co ma.teď jsou úplně jiný pružiny,předělaný některý úchyty pružení a závěsů a zatim z.stabík. tak po zkušenostech uvaž,jestli budeš jezdit hl,sám nebo ve dvou nebo i něco vzadu. jestli hodně hranu,okruh atd nebo jen trochu svižně po okrskách atd
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
jako aby to fungovalo na 100% kvalitní podvozek tak to chce hodně času štelovánim a hlavně jak řikáš murtine musi se to nastavit i na to kolik lidi pojede a tak a pak to bude na 100% ale jak někoho povezeš bude to stát za prd :-/
Ja byl na okruhu s podvozkem koni novej sotva zajetej jizda ve dvouch pohoda ale jak jsem jel sám tak to bylo nedotáčivé a moc lehké prostě je to věda jako hodně věcí v téhle branži

Ja byl na okruhu s podvozkem koni novej sotva zajetej jizda ve dvouch pohoda ale jak jsem jel sám tak to bylo nedotáčivé a moc lehké prostě je to věda jako hodně věcí v téhle branži

Honda CRX ED9... K20 SWAP...