mrknětě schválně na ten krásnej náběh na novej plech......nemám jakýchkoliv připomínek....samozřejmostí je rychlost (nikoliv však na úkor kvality) a příznivé ceny.
 mrknětě schválně na ten krásnej náběh na novej plech......nemám jakýchkoliv připomínek....samozřejmostí je rychlost (nikoliv však na úkor kvality) a příznivé ceny.a zde pát fotek...
Moderátor: Minor

mrknětě schválně na ten krásnej náběh na novej plech......nemám jakýchkoliv připomínek....samozřejmostí je rychlost (nikoliv však na úkor kvality) a příznivé ceny.
 mrknětě schválně na ten krásnej náběh na novej plech......nemám jakýchkoliv připomínek....samozřejmostí je rychlost (nikoliv však na úkor kvality) a příznivé ceny. ...stačí v tom takovouto foto otevřít,nic nedělat a uložit a je nejmíň o polovinu na kb menší a na takovéto prohlížení to stačí
 ...stačí v tom takovouto foto otevřít,nic nedělat a uložit a je nejmíň o polovinu na kb menší a na takovéto prohlížení to stačí  když si je budeš chtít zvětšit stačí na ní kliknout...zmenšují se jen aby se dlouho nenačítaly,kdyby jich tu byl fakt ranec na jedné stránce
 když si je budeš chtít zvětšit stačí na ní kliknout...zmenšují se jen aby se dlouho nenačítaly,kdyby jich tu byl fakt ranec na jedné stránce 

viewtopic.php?f=6&t=2
 viewtopic.php?f=6&t=2

Redy píše:Když se totiž mrkneš do mýho tématu tak to mám v podobném stavu co tyviewtopic.php?f=6&t=2
20 je šílený, to bych se na toho typa taky pěkně vybod
 hele a on ti dělal koukám i prahy nějak opravoval jo?
 hele a on ti dělal koukám i prahy nějak opravoval jo?  ty budou chtít u mě taky
 ty budou chtít u mě taky  něco mi ramik říkal, že se možná budou objednávat celý kusy jako lemy
 něco mi ramik říkal, že se možná budou objednávat celý kusy jako lemy 

Redy píše:PECKA!hele a on ti dělal koukám i prahy nějak opravoval jo?
ty budou chtít u mě taky
něco mi ramik říkal, že se možná budou objednávat celý kusy jako lemy

konečně crxa začínají vyhrávat boj se rzí
 konečně crxa začínají vyhrávat boj se rzí  paráda, dík za info
 paráda, dík za info 

kámoš si teď nechal dělat lak asi za 40tisíc a to každej žasnul, koulel očima...
 kámoš si teď nechal dělat lak asi za 40tisíc a to každej žasnul, koulel očima...Redy píše:70tisíííííííc???? co tam proboha budeš všechno dělat??kámoš si teď nechal dělat lak asi za 40tisíc a to každej žasnul, koulel očima...
 Komplet vyvaření,dopasování dílů, nástřik spodku +spodní díly, dutiny, novej metalickej lak.Samozřejmě že to může být míň, ale počítám radši víc.Pak to bude u mě v garáži popsané.
  Komplet vyvaření,dopasování dílů, nástřik spodku +spodní díly, dutiny, novej metalickej lak.Samozřejmě že to může být míň, ale počítám radši víc.Pak to bude u mě v garáži popsané. tak držím pěsti a pak hned informuj, na to jsem zvědav!
 tak držím pěsti a pak hned informuj, na to jsem zvědav!  a klidně o tom udělej zase videjko
 a klidně o tom udělej zase videjko  

Redy píše:Uchtak držím pěsti a pak hned informuj, na to jsem zvědav!
a klidně o tom udělej zase videjko

tak dnes jsem odbezl svého mazlika k P.Ramešovi,ještě tam stojí coksovo autíko,je to velice precizně udělaný,musim říct ze Ramikuv tatka je doopravdy machr ve svém oboru,nemůžu si ho vynachválit.Každému ho doporučuju.
 tak dnes jsem odbezl svého mazlika k P.Ramešovi,ještě tam stojí coksovo autíko,je to velice precizně udělaný,musim říct ze Ramikuv tatka je doopravdy machr ve svém oboru,nemůžu si ho vynachválit.Každému ho doporučuju.
Ludva píše:Mazec.Pán fakt umí a za pusu.Já mám rozpočet na klempířskou s lakem zhruba 70 000,-Kč.Jsem zvědavej, jestli se vlezu.A to jsem si namyslel ještě ochranný rám.

Ludva píše:Mazec.Pán fakt umí a za pusu.Já mám rozpočet na klempířskou s lakem zhruba 70 000,-Kč.Jsem zvědavej, jestli se vlezu.A to jsem si namyslel ještě ochranný rám.
cocks píše:70 000 ? to abys to měl ve zlatě... za 70 už je skoro slušná GO kompletka.. počítej že za kastli se vejdeš do 10 000 max ikdyby to bylo hodně shnilý (teď už zhruba vím jaký ty ceny jsou) a za lak dáš kolem 30 000 aby byl slušnej... a ten zbytek bych bejt tebou místo do rámu radši vložil třeba do GO podvozku...všechny čepy, ramena, uložení, silentbloky....to auto se pak chová jako nový..... Protože rám i s homologací (takže ne postavenej) se nesmí používat v provozu na pozemních komunikacích v čr (pokud se nepletu).
 . No s tím rámem jsi mě zaskočil.Asi mě nakonec budou stačit rozpěry a s rámem se uvidí.Podle toho co mě zas pak lapne a co budu chtít s autem vlastně dělat.
. No s tím rámem jsi mě zaskočil.Asi mě nakonec budou stačit rozpěry a s rámem se uvidí.Podle toho co mě zas pak lapne a co budu chtít s autem vlastně dělat.
Ludva píše:cocks píše:70 000 ? to abys to měl ve zlatě... za 70 už je skoro slušná GO kompletka.. počítej že za kastli se vejdeš do 10 000 max ikdyby to bylo hodně shnilý (teď už zhruba vím jaký ty ceny jsou) a za lak dáš kolem 30 000 aby byl slušnej... a ten zbytek bych bejt tebou místo do rámu radši vložil třeba do GO podvozku...všechny čepy, ramena, uložení, silentbloky....to auto se pak chová jako nový..... Protože rám i s homologací (takže ne postavenej) se nesmí používat v provozu na pozemních komunikacích v čr (pokud se nepletu).
Říkám že radši počítám víc.O podvozek už je postaraný a bude jak novej.Nebo spíš bude novej. No s tím rámem jsi mě zaskočil.Asi mě nakonec budou stačit rozpěry a s rámem se uvidí.Podle toho co mě zas pak lapne a co budu chtít s autem vlastně dělat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů