ABS atd...
Moderátor: Minor
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
ABS atd...
nazdár crxáci chci se zeptat jestli má crx ABS posilovaš a tokovýdle vymoženosti ?? díky 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Re: ABS atd...
Dudla píše:nazdár crxáci chci se zeptat jestli má crx ABS posilovaš a tokovýdle vymoženosti ?? díky
ABS samozrejme jako spravny sportovni auto nema,posolovac brzd ma,posilovac rizeni nektery taky,ale to je spis vyjimka,spis budes muset byt posilovac ty a nevim jaky dalsi vymozenosti mas na mysli?Litat?To umi skvele

ano, crxa měla posilovač a ABS, ale k takovým crxům se asi nikdy nedostaneme
byly to verze jako exclusive apod...jinak to tam občas někdo montuje solo...jedno s posilovačem se prodává v inzerátech

mam pocit ze posilovac tam jde nejak dát znejakyho civica 

- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
a ani novější rok to nemá třeba ta 91 ??
- chosse.j
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
mám rv. 91 a nemám posilovač ani ABS.. osobně jsem crx s touhle výbavou ještě neviděl.. ale neměl by být problém dát do něj posilovač z c5g, měl jsem to jednu dobu v plánu, ale úplně bych tím crx zabil....
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
me jde jenom o to že hodne lidí co crx neřidilo a chtěj sporták tak se bojej že se to nebude dát řídit jako targa proto se pám ...
o ten posilovač mi zrovna nejde ale spíš o to ABS ...

o ten posilovač mi zrovna nejde ale spíš o to ABS ...

- chosse.j
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Dudla píše:me jde jenom o to že hodne lidí co crx neřidilo a chtěj sporták tak se bojej že se to nebude dát řídit jako targa proto se pám ...
o ten posilovač mi zrovna nejde ale spíš o to ABS ...![]()
slyším prvně, že by se targa nedala řídit.. ale že by někdo dával do crx ABS, to nevím.
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
prej ty vteci jsou už moc silný na to aby to zvládalo zatáčet a ještě pohánet kola stejnej problem měl ford docus RS když byl novinkou aaž ty po faceliftu byli v klidu
V tom případě je problém mezi sedačkou a volantem. 

e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz
- chosse.j
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
HT88 píše:V tom případě je problém mezi sedačkou a volantem.
přijde mi divné, že by 150 poníků bylo neovladatelných.. znám spoustu lidí a nikdo si nestěžoval... ba naopak..
Posilovač mám a jsem na něj hrdý .. 

THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda
Na tohle ti můžu říct jen jedno: buď se nauč řídit (ne jen jezdit) a nebo CRX nech na pokoji.
Osobne jsem moc rad ze v CRX nemam ani klimu,ani servo a ani ABS... to by pak uz nebyla takova motokara jaka je...Pokud se nekomu zda ze je to neriditelny,tak mel bud neco porouchanyho nebo je zvykly na trosku jinaco druh aut anebo ta nejpravdepodobnejsi moznost,co tu uz byla zminena...je problem v nem!!!Jako toto je opravdu hloupost tvrdit,ze CRX VTEC je neovladatelna kvuli vykonu
Sam mam treti,nekolik jsem jich projel a nikdy jsem nezazil ten pocit beznadeje,modleni at uz ta neuveritelna sila skonci a ta neriditelna bestie se zastavi...
By me zajimalo jak je mozny ze vsichni tak chvali ATR ci ITR,kde je vykon jeste vyssi nez u EE8
Je daleko vic premotorovanych predokolek a je fakt ze tak cca 250+ koni uz to byva horsi s riditelnosti...

- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
asi máte pravdu jenom jsem o tom slyšel !
- exxsodus
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Osobne jsem moc rad ze v CRX nemam ani klimu,ani servo a ani ABS... to by pak uz nebyla takova motokara jaka je...Pokud se nekomu zda ze je to neriditelny,tak mel bud neco porouchanyho nebo je zvykly na trosku jinaco druh aut anebo ta nejpravdepodobnejsi moznost,co tu uz byla zminena...je problem v nem!!!Jako toto je opravdu hloupost tvrdit,ze CRX VTEC je neovladatelna kvuli vykonuSam mam treti,nekolik jsem jich projel a nikdy jsem nezazil ten pocit beznadeje,modleni at uz ta neuveritelna sila skonci a ta neriditelna bestie se zastavi...
By me zajimalo jak je mozny ze vsichni tak chvali ATR ci ITR,kde je vykon jeste vyssi nez u EE8
Je daleko vic premotorovanych predokolek a je fakt ze tak cca 250+ koni uz to byva horsi s riditelnosti...
seriova auta s pohonem prednich kol se delaji jen do 250koní..