Kdo potkal CRX?

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo potkal CRX?

Příspěvekod Redy » 31 bře 2010 20:02

Stříbrné CRXo z Prahy? *nevim* neznám, nikdy sem neslyšel...jedině nějakej exterňák *jizda* nebo někdo koho z práglu neznám,tady je CRXek hodně *slint*

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dom4130 » 31 bře 2010 20:11

Skoda...mel zrovna takove hezke kridelko, ktere jsem si akorat objednal, a jak jsem dnes videl, tak cice to bude sluset :-) Co ty kola?

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 dub 2010 19:12

Taaak,včera a dneska jsem se viděl s Ramikem, Lenny a nakonec i Domem :) Samozřejmě jako vždy supr klábosení a udělalo se hromady práce na autech *oprava* *friends* jen škoda toho počasí, že už není pořádný slunko :) Auto Doma je opravdu parádní a dal se do prací s ohromnou vervou, jen tak dál *drinks* a velká chvála Ramikovi a jeho rychlo servisu před STK :D ale neprojít jeho céro kontrolou, tak už žádné si myslím *prga*
P1070174.jpg
P1070173.jpg

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 25 dub 2010 19:59

Nuže, dnes jsem měl sraz s kámošema v Modřanech, klábosilo se a asi třikrát kolem nás projelo černý CRX s černýma kolesama a chrom obvod nebo jak to popsat, neznám viděl sem poprvé, přiznejte se, kdo to byl :D

dandypedro
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dandypedro » 26 dub 2010 10:20

REDY..... CO SI MÁM MYSLET ? LEMY STÁLE NEMÁM. Z těch tří slibů od tebe nezbylo nic. Zavání to podvodem nebo čím. Na dobírku to nešlo, platba předem a nic. Všechno kvete, auto stojí odmašlené a já začínám být nervózní . Jestli je nějaký problém s odesláním, brácha dělá vyhazovače v klubu na václaváku, tak ti můžu dát adresu a můžete mu to donést. Pedro

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 26 dub 2010 10:31

Omlouvám se, chápu že vina padá na mě, ale já jsem v tomto případě bohužel jen prostředník, vše okolo lemů zařizuje Ramik a jak se zdá, nemá smysl lemy takto dále zařizovat, protože pokud si to neudělám sám tak to nemám jak se říká. Lemy už má cca měsíc zaplacené a nejspíš s nimi stále jezdí v autě :? Hned mu zavolám a vyzjistím, kdy bude schopný je konečně zaslat *tumas* co jsem tak slyšel tak se normálně prodávají v autokelly, tak s nimi zkusím dohodnout slevy a kdyžtak by se to rovnou za stejnou cenu posílalo přes ně, kde bude dodací lhůta mnohem kratší. ještě jednou se za tuto nepříjemnost omlouvám, ale je to hezký příklad toho jak to vypadá, když se člověk na někoho spoléhá...

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Kde jsme koho potkali?

Příspěvekod Sabrio » 26 dub 2010 19:21

Taaak v sobotu jsem potkal oranžové cero 2g po face udělal jsem i nějaké foto přidam hned jak budu moct :) majitel jestli mě viděl se musel asi smát stavil jsem tam 2 krát jednou sem fotil na telefon a podruhý na foták ale už byla tma :( bylo to v žatci za kauflandem
a dneska jsem potkal v sýrovicích cero zdravili jsme se :) urco nejel 50 :D tak kdo pak to byl?
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 27 dub 2010 17:57

Taaaak dnes když jsem jel směr divoké Kladno, potkal jsem modré CRX...zase nevim neznám, přiznejte se! :D

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 28 dub 2010 18:57

Takže během 3dnů 3spatřené CRX a tentokrát jelo přímo před mou garáží!! *hlad* *kez* stačil jsem si všimnout že mělo takovou tmavě fialovou barvu...už sem ho tu párkrát viděl...nevypadá špatně...ale znovu absolutně neznám....koukejte se aspoň někdo z nich přihlásit :lol:

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 28 dub 2010 20:23

já v unl kousek od baráku před chvilkou černé céro příčnej vejfuk s jednou koncovkou a více bodový modrý pásy a většina interiéru byla v bílé barvě napohled to vypadalao jako stříkané, ale jinak vcelku pěknej zvuk

dandypedro
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dandypedro » 28 dub 2010 20:55

for Redy: Tak lemy jsou doma, dík tobě i kamošovi. Pedro

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 28 dub 2010 21:01

*fin* *pohladit* nechť slouží!

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ajsik » 28 dub 2010 22:53

Dneska, ve středu jsem viděl černý CRX v Praze Kbely, profrčel okolo
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 29 dub 2010 07:03

Jestli to nebylo to který profrčelo okolo mých garáží, jelo od Letňan tím směrem, někdy kolem 5 cca :)

Lenny
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lenny » 29 dub 2010 11:20

V úterý si to valil na Jiřího z Poděbrad Dom :)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 kvě 2010 11:21

Taaaak,konečně, dneska jsem ve svém bydlišti našel toto CRX a to hned asi dvě ulice ode mě *coze* chvilku jsem jí tam obcházel a je vidět že je dobře hlídaná protože na mě hned začal pokřikovat majitel co jako dělám :lol: tak jsme tam spolu chvilku kecali, je to klasika uživatel, prý má toto crxo už cca 14let, ale od té doby žádné velké úpravy. Říkal že už ho asi i co nejdřív prodá nebo pošle na vrakáč, tak to sem mu hned zatrhnul :D a řekl mu o klubu ať kdyžtak hodí sem že si ho někdo veme, i třeba na díly :)
Přílohy
Fotografie033.jpg
Fotografie032.jpg

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 10 kvě 2010 17:02

dom4130 píše:HA! Všechno vidim! Kdo dneska proficel v 19:00 pres Zelvu smer Flora ve stribrne CRXe? Priznejte se *gangster*

Je možny že jsem to byl ja... ale tebe zase ja casto potkavám po praze nedavno v zadu za jarovem...

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 11 kvě 2010 21:35

tak sedim u kompa a rachot jak kdybych jel ja a ce se nestane přímo za barák EE8 ale je pěkně obouchaná

Pepe666
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pepe666 » 12 kvě 2010 10:21

Ajsik píše:Dneska, ve středu jsem viděl černý CRX v Praze Kbely, profrčel okolo

Zdravím, to jsem já.....Černý CRX s japonskejma motivama na skle a karoserii, po dlouhý době jsem zase na kolech....jsem Kbelák, takže jezdím i přes Letňany a tak.....jsem tu nový....nemáte někdo ještě náhodou rámečky na SPZky s logem?
Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 12 kvě 2010 16:03

Jáááááj, sousedé se ozývají :lol: tak to Vás musím pánové poznat, možná bych dal nějakej pokec u bowlingu jako minulej rok, co vy na to? :) tak to si byl možná ty kdo mi projel pod garážema u avie co jsem tu psal pár příspěvků zpátky ;) co máš na mysli tím rámečkem s logem? jestli se u nás dají koupit rámečky s logem klubu? už se o tom párkrát mluvilo, není to špatný nápad, Ramik má dokonce někoho kdo by to pro nás dělal *fin*

Zpět na „Pokec / Discussion“