Kdo potkal CRX?
Moderátor: Minor
Re: Kdo potkal CRX?
Tady je kontakt na majitele, optej se ho
773 222 982
tak a dost!...kolem Letňan pořád jezdí nějaký fialový CRX a ruší mě v pozornosti na přechodech
ale tady jsem ho pak nikde nepotkal
ať se kouká přihlásit 
ale tady jsem ho pak nikde nepotkal Re: Kdo potkal CRX?
Tak a dnes když jsem šel na bowling, kde se mimochodem bude konat i pražský crx pokec, stála před hernou tato crx
docela náhoda a potvrzení toho že je to náš rajón prostě
dostala pozvánku do klubu tak uvidíme
http://www.crxklub.cz/upload/Redy/minim ... fie004.jpg
http://www.crxklub.cz/upload/Redy/minim ... fie005.jpg
dostala pozvánku do klubu tak uvidíme
http://www.crxklub.cz/upload/Redy/minim ... fie004.jpg
http://www.crxklub.cz/upload/Redy/minim ... fie005.jpg
Jen tak mimochodem, neví někdo kam se poděla tato CRX?jestli jí má stále majitel?
vím že se jmenuje David a je z okolí Hradce...bylo to moje první crxo, které jsem viděl, takže proto
něco jsem slyšel že mu vykradli garáž
pak jsem taky slyšel, že se asi dvakrát prodávala a má jí teď nějakej mlaďoch a že je v dost zbídačeném stavu 
pak jsem taky slyšel, že se asi dvakrát prodávala a má jí teď nějakej mlaďoch a že je v dost zbídačeném stavu 
- Přílohy
-
- 49cd1a3575667.jpg (61.59 KiB) Zobrazeno 2995 x
- paulvandyka
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
viděl jsem dvě crx jednoho majitele,který není na crxklubu,oblast vysočina 
ta bílá crxům opravdu sluší
zkontaktovat majitele ať se nestydí a přidá se k nám, určitě to bude srdcač když má rovnou dvě crxa

zkontaktovat majitele ať se nestydí a přidá se k nám, určitě to bude srdcač když má rovnou dvě crxa 
Heh a jen tak jakože mimochodem jsem zjistil že je ta bílá kráska na prodej za 40tis
http://hondacrx.iprostor.cz/fotogalerie ... jizdka.htm
vypadá to, že pán je opravdu srdcař

http://hondacrx.iprostor.cz/fotogalerie ... jizdka.htm
vypadá to, že pán je opravdu srdcař

- palobacek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Jen tak mimochodem, neví někdo kam se poděla tato CRX?jestli jí má stále majitel?vím že se jmenuje David a je z okolí Hradce...bylo to moje první crxo, které jsem viděl, takže proto
![]()
Davida z Hradce Králové s tímhle CRX jsem znal osobně. Chvíli byl i u nás v klubu. Jezdil jsem s ním i sprinty, měl v tom SWAP na B16A1, ale díky těm spojlerům z lamina to měl krapet těžší, takže to zase tolik nejelo. Jeho CRX bylo opravdu pěkně udělaný, ale už tři roky jsem s ním nebyl v kontaku a jeho CRX jsem naposled viděl v HK tak před dvěma lety a absolutně netuším, co se s ním stalo

Honda CRX 1,6i 16v (AS) 92kW, r.v.1987 *RIP*
Honda CRX 1,6i 16v VTEC (EE8) 110kW, r.v.1991
Honda Civic Aerodeck 1,8i VTi (MC2) 124kW, r.v.2000
Tak kdyby jsi na něj někde pohledal číslo bylo by to supr! taky jsem s nim byl v kontaktu cca před 3mi lety, ale od té doby jako by se propadl do země jak on, tak jeho krasavice
a to to byla moje první crx kterou jsem viděl, takže absolutní srdeční záležitost 
Jinak jsem teď zjistil, že to bílé crx už je prodané
tak zkusím kontaktovat nového majitele 
a to to byla moje první crx kterou jsem viděl, takže absolutní srdeční záležitost 
Jinak jsem teď zjistil, že to bílé crx už je prodané

- palobacek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem teď prohledal počítač i telefon a v jednom mojem zazálohovaném telefonním seznamu jsem na něj našel číslo. Ale nevím jestli ještě platí: David Havlena - 603 840 086, prubni to a uvidíš 
Ale nééé
15.5.2009 prodána jinému majiteli a ten jí prý ničí a ničí, nějakej mladej bujon z HK co jí má jen na hraní
ale David říkal, že to nemůže vidět a možná půjde zpátky k němu
tak doufám že se tak stane, protože tam je ve správných rukou, takový konec s nějakým bujonem by si teda nezasloužila

15.5.2009 prodána jinému majiteli a ten jí prý ničí a ničí, nějakej mladej bujon z HK co jí má jen na hraní
ale David říkal, že to nemůže vidět a možná půjde zpátky k němu
tak doufám že se tak stane, protože tam je ve správných rukou, takový konec s nějakým bujonem by si teda nezasloužila

- palobacek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
To má bujon štěstí, že jsem ho ještě nepotkal
Doufám, že ji David veme zpět a potkáme se tu s ním, navíc když měl tenkrát v garáži schovanej ještě jeden rezervní B16A1... 
Říkal že ho rok přemlouval ať mu jí prodá no,tak myslel že bude pokračovat v úpravách a že jí bude pucovat, ale skutek utek no
David už o klubu ví a byl nadšenej, tak ho to snad také přesvědčí ke koupi zpět
sakra...tak dlouho u něj byla a pár měsíců zpět šla pryč...sme přišli 5minut po 12tý 

Dnes jsem potkal pemiho
pár přátel
si dalo dostaveníčko u obchodního centra...crxa zůstala doma takže jsem CRX nepotkal ale majitele ano
parkoviště lákalo ostatní k driftování a dokonce se tam objevila i nějaká skupinka bláznů co tam jezdili na saních za autem 
si dalo dostaveníčko u obchodního centra...crxa zůstala doma takže jsem CRX nepotkal ale majitele ano Re: Kdo potkal CRX?
nic neslibuju ale poslu seznam vsech hlasenich crx v cr z spz a adresou
O ty bláho
No radši ne sem, ale mě na mejl RedyCRX@gmail.com
jen vyloženě pro klubové účely a takový jakýsi celkový přehled
to sem zvědav jestli se tam taky najdu
no asi jo no 
No radši ne sem, ale mě na mejl RedyCRX@gmail.com Re: Kdo potkal CRX?
jj to jsem ja..je to na rohu ulic Široká a Elišky Krásnohorské, parkuju tam často, teda když neni hnusně
jinak na tý první fotce ten wocas v tom obleku, to jsem já přistižen že kouřím v pracovní době.. 
Honda Prelude 2.0 F20A4
Tak včera večer jsem se potkal s novými členy Ondřejem a Mishou
Bohužel prý raději přijeli s crxátkem za tmy, takže žádné fota, ale mají velké plány, jezdí po celé republice a shánějí díly, takže jim budu držet palce a těším se na ně na srazu
i když se s nima určo uvidim ještě předtim, pač naše konverzace vypadala asi takto...Misha: Ahoj, já jsem Misha, dáš mi na sebe kontakt?...Já: OK, tady ho máš. Misha: Za chvilku jsme u tebe, měj se!....
Dělám si trochu srandu, ale ve zkratce to tak nějak bylo
ale super pokec

Dělám si trochu srandu, ale ve zkratce to tak nějak bylo

- dom4130
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
HA! Všechno vidim! Kdo dneska proficel v 19:00 pres Zelvu smer Flora ve stribrne CRXe? Priznejte se