benga

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: benga

Příspěvekod Martin666 » 02 lis 2012 23:19

Stean píše:*vytlem* by šlo.. jinak když vás zastaví benga tak nesmí být osvícený za jízdy interier ( nohy ofuky a pod) a volant nesmi být menší než origo a hlavně nesmí mít kovový střed, takto mi to bylo vysvětleno a vim že za to lidi už pokuty dostali

počkej počkej... nyní policajti nemají pravomoci ti dát pokutu za něco takového... maximálně tě mohou poslat na STK, ale pokutu by ti za interiér dát neměli
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 03 lis 2012 11:36

Tak to nevim,ale vim ze pokuty za to uz byly, byvali majittel ji dostal nekolikrat za sport volant

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 03 lis 2012 13:35

Stean píše:Tak to nevim,ale vim ze pokuty za to uz byly, byvali majittel ji dostal nekolikrat za sport volant

Tak to bych se nenechal určitě. Oni do toho nemají co kecat. To jsem se schválně ptal taťky, jak to s tím je a on řekl, že policajtům by to mělo být jedno. Teda interiér. Extreier ee. za ten mohou dát klidně pokutu. Mám taky kovový střed a nikdo mi nikdy nic neřekl. Navíc to ke sportovním autům patří... i když si teďka nějak neuvědomuju, které auto to má.
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 03 lis 2012 20:00

co vim tak ze série se dávaly kovový středy k amerikám :)

chosse.j
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chosse.j » 03 lis 2012 20:39

2 Loiza: ať se nám to líbí nebo nelíbí, ať nám to přijde nebo nepřijde fér a logické, jedno je prostě fakt. Na volant, stejně jako na celý interier platí nějaké pravidla pasívní bezpečnosti. Proto jsou všude v inerieru měkčené plasty, žádné tvrdé, křehké, tříštivé.. Tak je to se vším na autě..

Osobně si myslím, že velká většina lidí, kteří si auta upravují to dělají proto, že k tomu autu mají vztah a pečují o něj. To znamená, že taková auta bývají v lepším stavu než třeba ty shnilé felicie, kterých jsou všude hromady. Zase na druhou stranu je spousta rádoby kutilů, kteří to vše zplácají jen aby to vypadalo a pak je to nebezpečné nejen pro ně, ale i pro všechny okolo. Těžko říct, jak to objektivně hodnotit.

Třeba blbé sportovní pásy.. Je fajn, že vás podrží v sedačce, ale není na to stavěný kokpit. A to nemluvím o tom, že original pásy mají brzdu a trhací šev, protože orgány uvnitř těla nevydrží ta obrovská zrychlení. Takže Vás pásy sice lépe udrží, ale utrhnou se vám orgány.. Výrobci moc dobře vědí, co, proč a jak tam dávají!!

mimochodem, také si auto upravuji...

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 03 lis 2012 21:37

kovový středy jsou snad odjakživa v každým i evropským sporťáku. Se podívejte na Jaguary, Triumphy, Fiaty atd atd někdy z 50. - 70. let (nepočítám 80. léta a dál, kdy se rozjela vlna plastů) a všude jsou kovový středy. Ale jsou prostě z výroby a homologovaný pro to auto výrobcem :D Ale spíš si vzpomeňte na vaše tatínky, co si cpali za volanty do Škodovek. Tomu mýmu se to hodně podobá a STK si prolítli úplně v poho a bez keců :D

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 03 lis 2012 21:47

Prostě mají za práci jen buzerovat... nic víc :-D policajti mají taky za práci jen lidi buzerovat i když za nic nemohou :-D prostě využívají (zneužívají) svých pravomocí. A jakmile se do nich někdo opře, tak je to maření veřejného činitele či dokonce napadení. Bych je fakt někdy nakopal. A když se budu chtít na někoho obrátit, že jsem byl buzerován, ještě dají za pravdu policajtům :-D no co toto je? :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 03 lis 2012 21:56

no prostě jsem slyšel už tolik názorů, že výrobce věděl jak vše nejlíp udělat, aby to fungovalo a zároveň chránilo řidiče i okolí (tím okolím myslím např. laminátový tuning spoilery Made in Doma). Mi říkal taky na STK že se tím dá třeba i zabít chodec, pokud ho nabereš a lamináty udělají bác a už z nich lítaj střepy a hrany :D

chosse.j
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chosse.j » 03 lis 2012 22:25

James píše:no prostě jsem slyšel už tolik názorů, že výrobce věděl jak vše nejlíp udělat, aby to fungovalo a zároveň chránilo řidiče i okolí (tím okolím myslím např. laminátový tuning spoilery Made in Doma). Mi říkal taky na STK že se tím dá třeba i zabít chodec, pokud ho nabereš a lamináty udělají bác a už z nich lítaj střepy a hrany :D

Samozřejmě, že se dá vše udělat lépe.. jinak všichni ví, jak sjou lamináty tvrdé, křehké a ostré..

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 03 lis 2012 23:21

laminát se mnou nejni kamarád tak ho raději nepoužívám :D *vytlem*

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 05 lis 2012 10:26

Stean píše:*vytlem* by šlo.. jinak když vás zastaví benga tak nesmí být osvícený za jízdy interier ( nohy ofuky a pod) a volant nesmi být menší než origo a hlavně nesmí mít kovový střed, takto mi to bylo vysvětleno a vim že za to lidi už pokuty dostali

a proč teda nový audi a další značky maj normálně svetla na nohy a vzadu na dveřich ?? sice moc nesvitěj ale to světlo tam je !!! *help*
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 05 lis 2012 12:04

Dudla píše:

a proč teda nový audi a další značky maj normálně svetla na nohy a vzadu na dveřich ?? sice moc nesvitěj ale to světlo tam je !!! *help*

Leda proto, že to jsou nové auta :-D a tam je dovolené všechny, všechno, všechco,
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 05 lis 2012 15:12

:D kdo ví asi je to policajt od policajta :)

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 12 lis 2012 17:10

tak bych, přidal jednu kuriozitku. Dnes ráno jsem přijel ke škole, zaparkoval a koukám u okýnka stojí policajt.
Vylezu tedy z auta a policajt povídá řidický, technický průkaz a občanku prosím. Ptám se mohu vědět co jsem udělal? odpověděl stěžují si na vás důchodci, že prý máte příliž hlasité auto a jezdíte zde příliž rychle, povídám zde je 50 km/h a já rychleji nejel, odpověděl to jste sice nejel, ale vozovka není v takovém pořádku abyste zde mohl jed 50 km/h, policajt: koukám, že tyto výfuky asi nebudou originální, povídám: ty vás zajímat nemusí na ně mám homologaci, policajt mi vrátil papíry a povídá tak to tedy vyřešíme domluvou a neprovokujte nám tu důchodce, nashledanou *vytlem* *vytlem* *vytlem* já myslel, že umřu smíchy :D je vidět jak jsou vymletý :D *vytlem* *vytlem*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 12 lis 2012 17:18

Tvrdě do nich :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 13 lis 2012 14:56

*vytlem* *vytlem* *vytlem* *vytlem* tak to je drsný!! *box* :lol:

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 13 lis 2012 15:34

viď :D

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 13 lis 2012 15:41

Fakt že něco podobného se přihodilo i mě. Trochu jsem s cerém blbnul na sídlišti a okolí a když jsem dorazil dom tak před barákem čekala policejní oktávka. Vylezl příslušník (známý) a povídá, že jim volala jakási bába, že tam nějaký debil projel tak rychle , že jí to rozfoukalo právě shrabaný listí. On samozřejmě věděl odkud vítr fouká(bába celkem solidně cero popsala) tak hned věděl kam má jet no zasmáli jsme se ale zákázal mi kolem báby jezdit.
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 13 lis 2012 16:16

Projel bych kolem ještě několikrát a slušně bych babičku pozdravil :-D ... a čím bych ji pozdravil? Krásným zvukem motoru :-D Ale v malé rychlosti :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 13 lis 2012 16:50

zastavit a pořádně zatůrovat :D u mě je to ale horší protože já zatůruju a jsem slýšet v sousednim městě :D vy výfuky řvou jako kráva :D minorek má talent na hledání krásných zvuků z výfuku :D

Zpět na „Pokec / Discussion“