http://www.autohificlub.cz/forum/13/199 ... i%20motoru
Co vy na to
Moderátor: Minor
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Re: CO VY NA TO
trochu drasťárna ne?-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Já si nemyslím že je to drasťárna jen bych sundal celý sání před klapkou a stříkal to tam s citem. A hlavně bych po tom asi nechal motor delší dobu běžet třeba kdybych přijel dom udělal to tak bych s ím šel jet někam aspoň tak na 10 km aby se mi nestalo jak to tam psal že mu zůstala voda v sání aby mi to tam nezačlo reznout. A pak si myslím že je to v pohodě. Protože auta na rally to používaj jak to tam psal při vstiku paliva to vstříkne i vodu a v tý vysoký teplotě se okamžitě voda rozloží na 2xH2 a O2 víc se natlakuje válec a v podstatě to i zlepší hoření jedná se vlastně o kyslík a vodu. tak proč ne.. 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tak o tom slyšim prvně ale logicky, když pára rozpustí karbon, tak si ten rozpuštěnej karbon představuju jako hustou lepivou hmotu která taky musí někudy ven ne?
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- paulvandyka
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
To je fakt s tou vodou,mám to na jednom autě vyzkoušený,účel to splní,jenje důležitý mít zahřátej motor,a pak to teprv držet na otáčkách,ta chemie v servisu udělá stejnou službu,jen má vedlejší účinky. 

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Co vy na to
No, bavil jsem se o tom s klukama a napadlo nás, co když tím budou odpadávat kousíčky karbonu ve válci a zadřou se do pístu? Existuje ještě jedna možnost, prodávaj takovou tekutinu která se nalije do 50l benzínu a ona pak postupně uplně rozpustí všechen ten karbon, stojí prej asi 170kč, zjistim jak se to jmenuje...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676