To se mi takhle jednou stalo...

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

To se mi takhle jednou stalo...

Příspěvekod Redy » 31 bře 2010 10:05

Napadlo mě takové oddychové téma tady na fóru na téma co se Vám takhle kdy stalo a má to nějakou spojitost s jízdou ve Vašem CRXátku, prostě takové příhody z cest :) ...
Tak já začnu nějakou mini příhodou...včera, když jsem si to hnal Prahou, zasekl jsem se v jedné koloně, tak si tak říkám, že si otevřu šíbr, když je tak hezky a tak si to tak pomalinku šinu a najednou burácející troubení náklaďáku a odněkud se ozve...NAZDÁÁÁR!....tak koukám co se děje, odkud to jde, všude okolo jeden náklaďák vedle druhého a pak mě napadne kouknout i šíbrem a hodně vysoko nad sebou vidím spolužáka ze základky, jak na mě mává z výšin svého nákláďáku :D tak sme prohodili touto skulinou ve střeše pár slov a zase se jelo dál :D no nemít šíbr, tak spolužáka nepotkám, vidím maximálně obr kola jeho náklaďáku :lol:

Autozednik Mambo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: To se mi takhle jednou stalo...

Příspěvekod Autozednik Mambo » 01 dub 2010 00:28

Jedu si to jedu na kalbu, zaparkuju pred tim, vylezu a defekt :lol: :lol: no pekne...

Jofrey CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jofrey CRX » 02 dub 2010 12:04

Jedu takhle 18.října 2008 v cca 13:30 z práce po dálničním přivaděči, když tu mě náhle začíná předjíždět Mercedes, nějaký z posledních typů s xAx xxxx. Neváhám, podřazuji a ženu okamžitě svojí bývalou Z5 do závratných výšin určených pouze pro B series.. V okamžiku, kdy se mě i motoru zachtělo vyššího rychlostního stupně se ojnice druhého válce rozhodla toto trápení rázně ukončit a odproučela se z nekonečného objetí s klikovým hřídelem. Píst poslala ojnice políbit všechny čtyři ventily tak moc, že jim společné soužití nestačilo a proniknul až do nitra hlavy motoru. Druhá část ojnice se rozhodla že se podívá ven na svět rozkošným otvorem v bloku hned vedle měrky oleje a pár posledních úlomků nevejdoucích se do sacího kanálu opustilo nadobro motor olejovou vanou.

Za Cérem vznikla ropná katastrofa o délce 500m. Řidič zánovního Medvěda se musel za břicho popadat, protože to celé se stalo, když jsem ho po jeho boku předjižděl a já mu nepřál nic jiného, než aby dobře dojel a smíchy se někde nerozsekal.
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 dub 2010 12:23

Mno tak to hodně nepotěší *neviiim* *neviiim*
Taky se mi podobný karambol stal na dálnici, když sem to hnal, ale u mě to naštěstí byl jen rozdělovač, který se odporoučel...naštěstí se mnou jely v té době 3 hondařky, takže mě vzaly na lano, jedna táhla, jedna za mnou, jedna před tou co táhla a udávala směr a CRXař na laně, kdo to viděl, taky se určitě trhal smíchy *megalol* dojelo se až do Prahy, tady se na to mrklo na parkovišti u Tesca, zavolala se rychlá pomoc Minor, jestli nemá nový rozdělovač...kontrolní otázka...myslíte, že měl? *heart* jelo se pro něj, namontovalo a zase jsem jel směr domov :D ...

Zerrberus
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zerrberus » 11 dub 2010 09:42

Ahoj.
No tak to já si takhle jedu před 14 dny z kina ( Ženy v pokušení ). 23:00, uplně peázdná dvouproudá silnice 60kou omezená a v LEVÉM pruhu si to vesele hrne kamion tak 55km/h. 15 vteřin jsem trpělivý, ale čeho je moc toho je příliš. Meziplyn - za 3 , přejedu do pravého pruhu a předjíždím. No a co se nestane, ten zk*****ej "profesionální řidič" jednou blikne a začne na mě najíždět, přesně ve chvíly, kdy jsem tak na úrovní zadních kol tahače. No jel jsem už tak 80 takže všichni známe CRX a brždění v nich, takže moje rozhodnutí bylo nebrzdit, ale zacpat nohu až na zem. No bohužel už to jinak nešlo, takže jsem tak v 90km/h škrknul o patník, náštestí už jsem byl před tím kamionem, takže jsem se neodrazil do něj ale přezz dva pruhy jsem "letěl" až do prostisměru. Za letu už jsem chytl už jen kontra, což mi při dopadu skoro utrhlo ruce, ale vůz jsem uklidnil. Zastavám a jdu si vylít nervy. A co ten kořen neudělá. Cituji "Tady na tyhle mladý týpky v těhle prdítkách mám tak náladu." a začne odjíždět !!!!!! Opsal jsem SPZ zavolal benga a tak ted čekám co se vyřeší.

ŠKODA: PP elektron, PZ ložisko, LP čep a geometrie - podle poslechu, zatím jsem auto neměl na zvedáku.
PONAUČENÍ: příště vystoupit s mobilem v ruce a hned fotit !!!

Co kdyby my ten vepř toho mého milačka rozmlátil ... :-( To bych se za ním asi rozběhl, na ten kamion naskočil jak a jel bych na návešu dokud by někde nezastavil :-D

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 11 dub 2010 10:04

Džungle na silnicích *rozhodci*

Vasa
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vasa » 11 dub 2010 16:48

Tak to musel bejt nějakej kokot. Já mám zatím po vícero dobrejch skušeností s kamioňákama. Kolikrát mě i zachránily.

Malicka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malicka » 16 dub 2010 11:03

To si to takhle v klidu jedu po naší rovný silnici ve městě.Každopádně 50km/h.A najednou se zamnou objevý můj bejvalý příel ve starém 1čkovém golfu.Bliká ať zastavím u krajnice.Samozřejmně jsem neměla náladu na jeho řeči,pač mi bylo jasné o čem se chce bavit,tak jedu dál.Zase bliká.Nevnímám,jedu.Pak asi chytl nerva a začal mě předjíždět.Tak jsem si řekla,jak chceš,ale nemáš šanci.Čekala jsem až bude vedle a přidala jsem plyn.Trochu jsem ho předjela,ale on se asi naštval víc,podřadil,vytáhl to na 80km/h a předjel mě o půl auta a stále zrychloval.Smál se jak tydýt a myslel si že vyhraje.Mno,Kačenka zachovala klidnou hlavu,zatáhla okénko,podřadila na 3 a fíííí,golf se jí náhle objevil v zádech a pomalu se ztrácel v dáli...Mno,pak to zkoušel ještě víckrát,ale neměl šanci...Docela mě zarazilo,že sám tu CRXu řídil a věděl,co dokáže,ta nechápu,co s tím golfem zkoušel.Asi ty nervy *fin*
Naposledy upravil(a) Malicka dne 16 dub 2010 11:51, celkem upraveno 2 x.

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 16 dub 2010 11:18

*fin* *vytlem*
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Malicka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malicka » 16 dub 2010 11:20

To se Minorku směješ mému lovestory?To já bych plakala,chudák se tak snažil :D

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 16 dub 2010 11:23

Směju se snahám tvého bývalého:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Malicka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malicka » 16 dub 2010 11:23

Snažil se hodně,ale prd...Co by taky čekal,od té jeho skořápky

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 16 dub 2010 11:28

Za mě též palec nahoru :D *fin* mno co no, někomu stačí se dostat alespoň na chviličku půl auta před naše mazlíky a má z toho úsměv od ucha k uchu

*vytlem* *vytlem*

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 16 dub 2010 11:43

Malicka píše:Snažil se hodně,ale prd...Co by taky čekal,od té jeho skořápky

Čo je to "osmpietek"? *kez*

Malicka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malicka » 16 dub 2010 11:52

80km/h....

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Delic » 16 dub 2010 12:34

No mne sa tiez stala pekna prihodicka, idem si len tak v klidku po sidlisku predomnou policajti, tak vsak ok nie ze stoho problem byt nemoze, podotykam moja prva jazda v crx no a bolo aj v ten den kupene. Takze som bol pekne nazhaveny moje prve auto :lol: no ako si tak idem za nimi zrazu majaky a ani som sa nestihol spamätat tak uz bola dalsia hliadka za mnou pomyslel som si ved co sa moze stat ??? v tomto som bol este mlady a neskuseny, auti som kupil po lahkej buracke vsak to pochopia :roll: ale kdeze mlady povysenecky fizli to boli. Ked som uz od ich dostaval diktaty tak som sa len divil zaco sa da pokuta dostat. Ale pravdepodobne im asi bolo stale malo a chceli technicak pri tom mi dali pokutu a povedali ze po zabaveni technicaku pride dalsia zevraj ked si to pofotia. Tak fajn naraz zo mna vyhrklo ze ja som este student a na pokuty nemam a oni na to ze ked mam na take auto tak ze budem mat aj na tie pokuty (vsak CRX *jizda* ) tak nakoniec som len obisiel s pokutou 50 eciek. Mal som nervy a nic uz v penazenke som nemal, tak co potom aspon som si pustil neaku tu hudbicku, nie ved aspon to ked uz nic. Len to som uz nevedel ze bolo po 10:00 no a co mi estre asi v tu noc chibalo tak to asi boli mestsky policajti no verte ci nie netrvalo im to dlho a naozaj sa tam aj objavili ale to uz som obisiel iba s dohovorom. Po tomto vsetkom, a stacil mi na to jeden den aby mi to ty policajti znechutili a chcel som sa na to vykaslat uz vtedy som rozmyslal ze predam auti a nic s toho nebude. Ale zaprel som sa a este o mne pocut budu *box* bude to furt boj so zelenimi ale co uz. NIC NENI ZADARMO A PLATI TO AJ PRE FIZLOV
(ps. ale zas niektory su v pohode )

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 16 dub 2010 12:49

Ve směs jsou to šupáci a tohle byl tedy den D :) ale dobře že jsi to nevzdal *dobrety* pak člověk narazí i na ty slušný, který se jen jdou podívat a nakonec to i pochválí a to si pak člověk řekne, že má opravdu originální kousek a to jak říkáš něco stojí :) hlavní je nenechat se vytočit a od začátku s nimi vycházet za dobře, když poznají, že o auto má člověk zájem, nemá to jen na ježdění jako prasátko a ve výsledku to má víc v pořádku než většina normálních majitelů aut, tak ho nechají být i ty nejzkaženější švestky :) to už jsou pak případi, když si jedou pořád to svoje a je na místě si na ně trochu zanadávat :D

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Delic » 16 dub 2010 20:01

pekne si to vysvetlil Redy *pohladit* ale ja im na oplatku ale iba tym hajzlom budem pekne brnkat na nervy za ten cas som prisiel k peknym znamostiam takze mi je jedno aku mi naparia pokutu *box* aj tak sa nic platit nebude *vytlem*
No a teraz k tym dobrym :lol: ja si ludi viem vazit ale ked niekto zneuziva postavenie tak to u mna sa urcite prezit neda nenadavam na vsetkych policajtov ano robia si svoje povinosti to je ok ale ked ich sef im povie kolko penazi za pokuty musia priniest denne ( jeden obycajny policajt takych 1000 ecok ) tak az rozum zastava ked v dnesnej dobe ludia ozaj prachy nemaju ale nastastie aj medzi policajtami sa najdu seriozny ludia a aj taky co ozaj maju nieco v hlave pred takymi klobuk dolu no ale ani ja ani nik otialto to nezmeni no raz darmo je to len policajny stat aspon to nase slovensko pracujuci clovek nema ani hovno a este ho idu drbat a nahanat ako ani neviem co pretoze sa to nerobi ale dost uvah iba ma to stve *dash* inak sory za vylievanie emocii ale niekedy zivot ozaj neni ruzovy
TAKZE HLAVU HORE *fin*

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 16 dub 2010 20:49

Šinu si to takhle jednou s rodinkou na návštěvu k rodičům a na kruháči jsem dohnal motorkáře.Když jsem najížděli na dálnici, tak jsem tomu naložil a jeden motorkář se chytl.Jeli jsem vedle sebe, on mě pokukoval po autě, já po jeho motorce.Hodil to na zadní, já ukázal palec na horu, on palec na horu. *fin* Super zážitek, když jsem jeli 130 km/h vedle sebe. Pak mě nechal jet a vrátil se ke kamošům.

Zpět na „Pokec / Discussion“