jo a tu jednu fotku jak tam sem tak sem náhodou našel když sem se nani byl tenkrát před rokem a půl kouknout

Moderátor: Minor

ta manžeta je snad začarovaná či co (opět prasklá na úplně stejném místě jako ty předešlé). Jsem ani nevěděl že jste fotili když ses na ni byl podívat Martin16 píše:bombajak si tam visí
ta manžeta je snad začarovaná či co (opět prasklá na úplně stejném místě jako ty předešlé). Jsem ani nevěděl že jste fotili když ses na ni byl podívat
Když se na to koukám měl jsem si Perlu nechat jako wintercar

hezká práce fakt
Těším se na další story 
Maggoth píše:Sundat starter , vrazit páčidlo mezi věnec a kartel , nahřát matku a povolit. Vážím 86Kg a taky se ji nechtělo -po výše uvedeném to šlo samo. Důležité je pákou na matku nepůsobit pružením , ale "nárazem" sily/tlaku....
ale každej má svůj systém
Dnesja ráno došla manžeta na poloosu a těsnění na pumpu a pod víko ( takže complete)
)
Fegut píše:na tenhle sohc jde sehnat kroužek na rozdělovač a ty těsnění na šachty svíček? Na normál dohc D16 je to asi nesehnatelný ne? A pošli mě to číslo účtu Petko, jinak tě oberu a nedám ti žádný prachy![]()
vypadá to ... tak všechno nově
Už se fakt těším až ji proženu
velmi mnoho děkuji našim zasloužilým členům Petk@vi a Lazzzikovi že si ji vzali do parády a opravili co se dalo
Cero jezdí naprosto parádně chlapci mají zlaté ručky
takže všem mohu Hondu Samohýl je doporučit tedy pokud auto budou opravovat tihle dva kouzelníci 
Wláďa píše:Takže opět jedno velké díky Patk@vi za střešní tapek, který jsem si dnes byl vyzvednout na poště. Je v krásnym stavu a za přijatelnou cenu a myslim si že už bych dneska horko těžko sháněl hezčí. Plus mi k tomu přibalil i samolepku o kterou jsem si ani nepsal, tak ještě jednou, velké díky Petk@.
byť šlo o velmi banální záležitost 
snad jako by si cero řeklo o chirurgicky zásah. Minor neváhal a v zajmu RVHP bleskově přijel přivezl baterku a mohl jsem pokračovat v cestě
. Velké uznáni a palec nahoru tomuhle člověku a jeho ochotě kdykoli pomoci. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů