CRX

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: CRX

Příspěvekod Jimmy_CRX » 28 pro 2013 12:03

pockat sa ti urcite vyplati, ja som na tu svoju cakal tiez pekne dlho aj ked som medzitym mal 2 auta a nelutujem, zazili sme si spolu nejake problemi ale stale sa velmo lubime :P a stale sa pri kazdej jazde skerim :P tam kde usetris na cene auta, prerobis na opravach a dieloch ;) *jizda* *drinks*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 28 pro 2013 13:06

Jimmy_CRX píše:pockat sa ti urcite vyplati, ja som na tu svoju cakal tiez pekne dlho aj ked som medzitym mal 2 auta a nelutujem, zazili sme si spolu nejake problemi ale stale sa velmo lubime :P a stale sa pri kazdej jazde skerim :P tam kde usetris na cene auta, prerobis na opravach a dieloch ;) *jizda* *drinks*

:lol: *fin* :lol:
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

bendy777
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bendy777 » 02 led 2014 18:33

Zdravím chlapi :-) tak jsem narazil na další kousek a podle mého snad nejlepší kousek za tu dobu co hledám :-)
http://auto.bazos.cz/inzerat/30770778/H ... v-91kw.php
ale nejsem si moc jistý cenou proto ho zase dávám sem a budu rád za všechny vaše názory a rady :-)

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 02 led 2014 18:56

Vypadá pekne .. pokiaľ dobre vidím tak predné svetlá sú predface a aj T je červené tak bola na predok asi buchnutá .. ja som dnes narazil na túto a tiež nevypadá najhoršie za tie peniaze http://auto.bazos.cz/inzerat/30796165/honda-crx-ED9.php

bendy777
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bendy777 » 02 led 2014 19:00

Robo23x píše:Vypadá pekne .. pokiaľ dobre vidím tak predné svetlá sú predface a aj T je červené tak bola na predok asi buchnutá .. ja som dnes narazil na túto a tiež nevypadá najhoršie za tie peniaze http://auto.bazos.cz/inzerat/30796165/honda-crx-ED9.php

Vypadá právě hodně slušně a to nevím jestli byla bouchnutá :-) A na tuhle jsem taky narazil ale majitel mi napsal : Největší vada bude lupající homokineťák .. pak klasika prasklý panel topení, ale mám vyrobenou "vyztužující záslepku", která drží panel pohromadě, nefunguje stahovačka řidiče, ale mám náhradní. pak třeba nesvítí pozičky a osvětlení SPZ ( nejsou žárovky ). Takže nevím jestli by to byl dobrý kup :-)

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 02 led 2014 19:07

to sú všetko malé veci .. oprava do 2000 podľa mňa .. pokiaľ by tam nebolo nič iné tak je to fajn, lak vypadá v poriadku len zadný nárazník je poface a auto je predface ale to tiež nehrá moc rolu

bendy777
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bendy777 » 02 led 2014 19:10

Robo23x píše:to sú všetko malé veci .. oprava do 2000 podľa mňa .. pokiaľ by tam nebolo nič iné tak je to fajn, lak vypadá v poriadku len zadný nárazník je poface a auto je predface ale to tiež nehrá moc rolu

Já jsem se hlavně bál toho homokineťáku :-) jinak taky nevypadá špatně :-)

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 02 led 2014 19:58

bendy777 píše:Zdravím chlapi :-) tak jsem narazil na další kousek a podle mého snad nejlepší kousek za tu dobu co hledám :-)
ale nejsem si moc jistý cenou proto ho zase dávám sem a budu rád za všechny vaše názory a rady :-)

ja osobne by som siel asi do tej ciernej... radsej by som si priplatil a vedel ze je v lepsej kondicke ak by to tak aj vyzeralo ;) zas na druhej strane, vysoka cena nie vzdy musi poukazovat na kvalitu a to ze ta to auto v buducnosti nebude nic stat...ako som sa to stalo napr. v mojom pripade :oops: poriadne ju vomrknut, ak majtel nieje debil tak sa vzdy da dohodnut ;)

ta cervena vyzera celkom v poho, na pohlad chybaju akurat tak listy okolo auta, zadok moze byt tuknuty ked je iny narazdnik a tiez len fotky z vonka *dash* takzee ak sa da obe ist vomrknut, potom si zobrat 2 papiere na kazdy si napisat o ake auto ide... plusy | minusy a vies ;)

bendy777
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bendy777 » 02 led 2014 20:10

Jimmy_CRX píše:
bendy777 píše:Zdravím chlapi :-) tak jsem narazil na další kousek a podle mého snad nejlepší kousek za tu dobu co hledám :-)

ja osobne by som siel asi do tej ciernej... radsej by som si priplatil a vedel ze je v lepsej kondicke ak by to tak aj vyzeralo ;) zas na druhej strane, vysoka cena nie vzdy musi poukazovat na kvalitu a to ze ta to auto v buducnosti nebude nic stat...ako som sa to stalo napr. v mojom pripade :oops: poriadne ju vomrknut, ak majtel nieje debil tak sa vzdy da dohodnut ;)

ta cervena vyzera celkom v poho, na pohlad chybaju akurat tak listy okolo auta, zadok moze byt tuknuty ked je iny narazdnik a tiez len fotky z vonka *dash* takzee ak sa da obe ist vomrknut, potom si zobrat 2 papiere na kazdy si napisat o ake auto ide... plusy | minusy a vies ;)

Taky se mi hodně líbí ta černá je to opravdu zatím asi nejlepší kousek na který jsem narazil :-) Ale na auto jsem narazil i tady na fóru majitel tam píše že je potřeba ještě udělat silentbloky na přední nápravě potom ta natržená sedačka a co mě překvapilo tak není zadní stěrač ale to jsou takové drobnosti už :-) A s tím plus a mínus je to dobrý nápad děkuju :-) Snad už mi to teď vyjde :-) *jizda*

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 02 led 2014 20:13

natrzena sedacka nieje nijaka katastrofa, to mam aj ja aa ten zadny stierac si popravde vela ludi dava dole, lebo je to celkom aj zbytocnost, vacsinou si zapnem vykurovanie ked chcem vzadu nieco vidiet a tiez premyslam, ze casom pojde dole...to len tak pre info ;)

bendy777
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bendy777 » 02 led 2014 20:22

Jimmy_CRX píše:natrzena sedacka nieje nijaka katastrofa, to mam aj ja aa ten zadny stierac si popravde vela ludi dava dole, lebo je to celkom aj zbytocnost, vacsinou si zapnem vykurovanie ked chcem vzadu nieco vidiet a tiez premyslam, ze casom pojde dole...to len tak pre info ;)

Já vím jsou to už jen takové drobnosti ale za 52k bych čekal vše v pořádku :-)

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 02 led 2014 20:23

Já kdybych sháněl CRX 2G, tak bych se možná zkusil zajímat o tuhle, vypadá zachovale. Ty úpravy se dají dát bez problémů do původního stavu :) Ale možná to bude tím, vže jsem ulítlej na šedý, stříbrný a bílý :D

http://auto.bazos.cz/inzerat/30224119/Honda-CRX.php

bendy777
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bendy777 » 02 led 2014 20:35

James píše:Já kdybych sháněl CRX 2G, tak bych se možná zkusil zajímat o tuhle, vypadá zachovale. Ty úpravy se dají dát bez problémů do původního stavu :) Ale možná to bude tím, vže jsem ulítlej na šedý, stříbrný a bílý :D

Na tuhle jsem se už taky koukal :-) a je tam už pěkně dlouho v nabídce a myslím že je i tady na Fóru :-)
viewtopic.php?f=20&t=2794

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 02 led 2014 20:37

James píše:Já kdybych sháněl CRX 2G, tak bych se možná zkusil zajímat o tuhle, vypadá zachovale. Ty úpravy se dají dát bez problémů do původního stavu :) Ale možná to bude tím, vže jsem ulítlej na šedý, stříbrný a bílý :D

ked by som prizmuril oko co sa tyka toho tuzingu tak pekna *fin* hlavne ze v inerieri nieje kazda mala cast nastriekana inou farbou a motorovi priestor tiez vyzera pekne...cena tiez celkom poho, nebyt toho tuzingu, mohol si popytat viac, si myslim 8-)

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 02 led 2014 21:06

No co bych na tom hned vyměnilk, tak nárazníky, křídlo, přední a zadní světla a lištu mezi nima, zrcátka :) Jinak fakt vypadá pěkně, záleží, v jakým stavu jsou ty prahy, co píše tady na foru :) Ale asi bych se zajímal. Já nemám co dělat v tomle směru chytrýho, když jsem si koupil Civica 4G takovou vraždu, ale posloužil dobře, v zimě mě vozil v tem nejhorším počasí, odstěhoval mě, což bych s CRX převážel ještě dnes :D , na sběrák jsem s ním odvozil pěkněj bordel, jako starý matrace, plechovky od barev, soudky a necky plný tvrdýho vápna a prostě samý parádní věci. A 1.3ka to uvezla bez nějakýho funění *vytlem* Jsem se nějak rozepsal, takže sorry :D

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PIWEL » 03 led 2014 01:13

Bendy, tu šedou "votuněnou" jsem ti chtěl taky poslat, ale sehnat originální díly a dát je do stejného laku...no nevim...zase na druhou stranu by se možná našel blázen který by od tebe ty votunidla koupil, takže bys byl možná "šul-nul" :D

bendy777
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bendy777 » 03 led 2014 14:20

Tak jsem narazil na další kousek :-) neznáte ho někdo chlapi ? :-)
http://auto.bazos.cz/inzerat/30826088/H ... ymenim.php
Naposledy upravil(a) bendy777 dne 03 led 2014 19:06, celkem upraveno 1 x.

bendy777
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bendy777 » 03 led 2014 14:22

PIWEL píše:Bendy, tu šedou "votuněnou" jsem ti chtěl taky poslat, ale sehnat originální díly a dát je do stejného laku...no nevim...zase na druhou stranu by se možná našel blázen který by od tebe ty votunidla koupil, takže bys byl možná "šul-nul" :D

Ten tuning je hrůza vypadá to opravdu strašně :-)

Zpět na „Pokec / Discussion“