crx
Moderátor: Minor
crx
Zdravím nevíte prosimvás někdo kde bych sehnal CRX do 40 000kč. To co jsem měl vyhlídnuté tak mi nakonec padlo
a teď nevím kde schánět další. Předem děkuji za odpovědi.
Re: crx
Sledovat kluby, bazoš, inzerci. Zvenčí s dovozem a přihlášením do 40000 asi neseženeš.
Hlavně nespěchej.
Hlavně nespěchej.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Minor píše:Sledovat kluby, bazoš, inzerci. Zvenčí s dovozem a přihlášením do 40000 asi neseženeš.
Hlavně nespěchej.
Dobře hledám opravdu kde můžu ale nic.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Opravdu nespěchej, sem tam se objeví hezkej kousek za dobrý peníze, doporučuju při hledání používat také topic P: CRX (nalezeno v inzerátech) zde na fóru. 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=51290 Dle mě by stála za to tahle + je že je to V-tec tvrdí že motor je v pohodě určitě bych se zajel podívat. Předem ale říkám že je to auto spíše pro člověka co si jí dá pomalu dohromady a bude jí mít rád protože chybý V-tec sedačky a jiné interierové části z v-tec verze pozička z předface verze zadní sedačka roztrhaná, tapeci dveří rozvrtané jsou tam nějaké vejškáče drobnosti jako plasty sehnat atd. nicméně za tuhle cenu V-teca horkotěžko seženeš a myslím si že za záchranu to stojí minor jí i trochu zná možná řekne něco víc ale znal ještě jiného majitele. Pokud ale hledáš fakt nějakej šperk tak bych počkal a nelámal to přes kolenu jestli jsi šikula a kutil
tak bych asi neváhal
můj tip je jet s někým kdo crx rozumí a poukázat na tyhle věci a pokusit se aby šel s cenou dolů podle mě je reálná šance dostat se třeba na 30 tis
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Sabrio píše:http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=51290 Dle mě by stála za to tahle + je že je to V-tec tvrdí že motor je v pohodě určitě bych se zajel podívat. Předem ale říkám že je to auto spíše pro člověka co si jí dá pomalu dohromady a bude jí mít rád protože chybý V-tec sedačky a jiné interierové části z v-tec verze pozička z předface verze zadní sedačka roztrhaná, tapeci dveří rozvrtané jsou tam nějaké vejškáče drobnosti jako plasty sehnat atd. nicméně za tuhle cenu V-teca horkotěžko seženeš a myslím si že za záchranu to stojí minor jí i trochu zná možná řekne něco víc ale znal ještě jiného majitele. Pokud ale hledáš fakt nějakej šperk tak bych počkal a nelámal to přes kolenu jestli jsi šikula a kutiltak bych asi neváhal
Tak na tuhle jsem se koukal už včera
Jak říkám to záeží jak se na to koukáš pokud je motor v pořádku a kastle není extrémě sežraná tak plasty seženeš kolem 1000 v lepším stavu relativně v pohodě tapeci z v-teca kdyby ti vadilo že maj díry v sobě na vejškáče se daj sehnat za 2500 -3000 motor je špinavej ok umeješ a lak no tak celolak by jí asi čekal stejně prostě mazla by jsi z toho musel udělat ale reálná hodnota toho auta je v podstatě 30-35 pak je to řekl bych hodně dobrej kup pokud je motor v pohodě a kastle taky určitě se jeď alespoň podívat stojí to za to
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Sabrio píše:Jak říkám to záeží jak se na to koukáš pokud je motor v pořádku a kastle není extrémě sežraná tak plasty seženeš kolem 1000 v lepším stavu relativně v pohodě tapeci z v-teca kdyby ti vadilo že maj díry v sobě na vejškáče se daj sehnat za 2500 -3000 motor je špinavej ok umeješ a lak no tak celolak by jí asi čekal stejně prostě mazla by jsi z toho musel udělat ale reálná hodnota toho auta je v podstatě 30-35 pak je to řekl bych hodně dobrej kup pokud je motor v pohodě a kastle taky určitě se jeď alespoň podívat stojí to za to
Určitě za to nic nedám když se na ní pojedu podívat
Wláďa píše:Opravdu nespěchej, sem tam se objeví hezkej kousek za dobrý peníze, doporučuju při hledání používat také topic P: CRX (nalezeno v inzerátech) zde na fóru.
Dobře, díky