Čus, mám v plánu přes zimu udělat nové brzdy. Tak se chci zeptat, jaké méte zkušenosti. Jaká značka je nej, atd...
Díkec
Brzdy
Moderátor: Minor
-
littledancer
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: Brzdy
Definuj nove brzdy ...
repas strmenov?
novy brzdovy valec?
nove kotuce?
nove platnicky?
nove hadice?
Za znacky, EBC Red + Grooved Discs by malo postacovat na D16, takisto Black Diamond Fast Road a G6 kotuce by mali byt uplne v pohode, anglicania chvalia znacku Mintex, v CZ/SK oblubuju znacku Ferodo (platnicky DS2500 tusim)
repas strmenov?
novy brzdovy valec?
nove kotuce?
nove platnicky?
nove hadice?
Za znacky, EBC Red + Grooved Discs by malo postacovat na D16, takisto Black Diamond Fast Road a G6 kotuce by mali byt uplne v pohode, anglicania chvalia znacku Mintex, v CZ/SK oblubuju znacku Ferodo (platnicky DS2500 tusim)
Všetko čo si vypísal sú pomerne drahé veci
lacnejšie vyjde swap na 282mm len treba zohnať EE tehlice 
Pri povodnom brzdovom valci to brzdi dobre?
No su drahsie, ale tak za kvalitu sa plati
a na brzdach by sa nemalo setrit 
No su drahsie, ale tak za kvalitu sa plati
Ja mám pôvodný ale EE, ten je 15/16" a ed má 7,8" medzi 15/16" a 1" nieje skoro žiadny rozdiel tak sem nechal zatiaľ 1" na polici aj s posilňovačom a brzdí to až moc dobre na to koľko to stálo
-
littledancer
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
NO na 100% kotouče a destičky a podle peněz možná všechno, teda až na hadice, to se mi asi nebude chtít dělat
Uvidím. Protože kouotoče už mám vlnité jako prase a nedá se s tím brzdit! Zatím díkec za rady, omrknu to!
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
No kotouče a destičky bych vzal Brembo nebo ATE, jsou za dobrou cenu a kvalitní, pokud to nechceš na nějaký závodění, že bys je odvařil
Já osobně mám Brembo, dával jsem je letos a brzdí to dobře. Brembo jsou myslím Italský a ATE Německo. Můj názor, protože já to mám na normální ježdění a občas v zatáčkách na okreskách brzda-plyn
Každej ti řekne něco jinýho