MP

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

MP

Příspěvekod Martin16 » 06 srp 2013 08:27

Musím velmi pochválit konání Městské policie P1 (odtahové parkoviště) - včera jsem si truhlík nechal zapnuté varovky *stydim* , vypráskalo mi to baterku a byli jediní kdo mi pomohl nahodit cero přes kabely (což už je v historii červenky podruhé co ji MP nahazovala), protože ostatní rádoby kolegové mě odbývali se slovy nemám čas spěchám atd. *adost* . Tihle týpci byli nadmíru ochotní a ještě jako bonus jsme pěkně pokecali o autech *fin*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: MP

Příspěvekod Swingal » 06 srp 2013 08:49

S MP mam tiez celkom pozitivnu skusenost. Idem domov po dvanastke a vidim golfa s otvorenym oknom. Zavolal som im, dobehli, dopatrali sa nejako k majitelovi, majitel prisie a secko dal do poriadku. Pokuta ziadna, a este som si aj s policajtmi pokecal :) dufam ze doba sa lepsi :)

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 06 srp 2013 09:02

asi se prestehuju do prahy....zde v plzni tohle nehrozi .. vetsinou jen buzerujou nebo se tvari jako nejvetsi pani tvorstva,kdyz jim clovek zavola,ze ve meste je otevreny auto atd tak mi reknou at zavolam na PCR,ze oni s tim nic neudelaj .. jindy kdyz sem jim volal,ze nekdo se dobejva do jednoho auta na parkovisti a ze netusim jestli je jejich nebo ne,tak ani nebyly ochotny priject a nebo cokoliv resit...
Jazzik

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PIWEL » 06 srp 2013 14:35

u nás v Uherském Hradišti je to banda idiotů...ale velice pozitivní zkušenosti mám s MP Kyjov...jednou když jsem měl ještě Forda Fiestu, tak mi na jedné křižovatce upadlo kolo, měl jsem čerstvě papíry, tak sem byl vyhůkaný jak klakson z lokomotivy a vůbec jsem nevěděl co mám dělat...najednou jsem uviděl policejní Caddynu jak si štráduje ke mě a čekal jsem průser...neměl jsem na sobě vestu, neměl jsem vytáhlý trojúhelník (byl jsem v křižovatce, tak do kterého směru ho dát??? :D ) a jak jsem za chvilku zjistil, tak ani zvedák a klíč na kola...zvedák a klíč mi pujčili pánové z MP, toho že nemám vestu si (asi schválně) nevšimli a nějak jsme tam to kolo nahodili a odtlačili na pár metrů vzdálené parkoviště...když zjistili že to mám domů 40km, tak mi poradili at tam to auto nechám, za okno dám trojúhelník (takto to nemůžou odtáhnout)...a ještě se ptali jestli mi nemají domluvit servis někde poblíž, to už jsem si ale vyřešil sám...ještě jednou děkuji páni policajti :)

Zpět na „Pokec / Discussion“