Kdo potkal CRX?
Moderátor: Minor
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo potkal CRX?
Dnes , na cestě od výpadovky na Vyškov směrem na Brno-Slatinu CRX-V-tec sériová tyrkysová. A já zase ve služebním.
po rokoch! konecne som ju stretol, vedel som, ze kde stavala ale dlho som ju tam uz nevidel az dodnes!
antiamik urcite bude vediet, co je zac, chalan tuto som myslel ked sme sa bavili o vsetkych crxach v tomto meste
antiamik urcite bude vediet, co je zac, chalan tuto som myslel ked sme sa bavili o vsetkych crxach v tomto meste
sajlem píše:Dnes , na cestě od výpadovky na Vyškov směrem na Brno-Slatinu CRX-V-tec sériová tyrkysová. A já zase ve služebním.
To jsem byl já, nejel jsi náhodou v nějakým tom Elit autě nebo co to bylo? Všiml sem si, že někdo zamával nebo něco, ale nestihl jsem zareagovat už.
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem viděl projíždět přes strašnice Dom4130
kolem 20:00 akorat jsem vychazel s Billy 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Sumisu píše:sajlem píše:Dnes , na cestě od výpadovky na Vyškov směrem na Brno-Slatinu CRX-V-tec sériová tyrkysová. A já zase ve služebním.
To jsem byl já, nejel jsi náhodou v nějakým tom Elit autě nebo co to bylo? Všiml sem si, že někdo zamával nebo něco, ale nestihl jsem zareagovat už.
JJ to jsem byl já, Elite to nebylo ale ... ve služebním Tranzitu. Moc pěknej kousek to tvé crx. Hned jsem měl v práci lepší den.
20:15 Hostivař Petk@ 
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:20:15 Hostivař Petk@
jojo
V sobotu na cestě směr Soběslav někde u Roudný cca mezi 15-16 hodinou červená CRX 2g s černou kapotou
Kdo to byl ? 
- PIWEL
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
čtvrtek (možná středa) červené tuning CRX spz 5Ax xxxx přes Staré Město u Uherského Hradiště a v neděli černé CRX spz 1Mx xxxx
někdo z klubu?
Petk@ píše:Redy píše:20:15 Hostivař Petk@
jojokde jsi tam byl ? ja tě neviděl
Já tam jel s kámošem úplně jiným autem
- PIWEL
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ve čtvrtek něco po 8 hodine večerní pod Rohlenkou černé CRX s oranžovýma kolama
aj mávačka byla 
- mooonwalker
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Stean píše:V sobotu na cestě směr Soběslav někde u Roudný cca mezi 15-16 hodinou červená CRX 2g s černou kapotouKdo to byl ?
Tak jsme teda dneska zjistili, ze jsem to byl ja
mooonwalker píše:Stean píše:V sobotu na cestě směr Soběslav někde u Roudný cca mezi 15-16 hodinou červená CRX 2g s černou kapotouKdo to byl ?
Tak jsme teda dneska zjistili, ze jsem to byl ja
asi teda jó no
V utery 25.6 Brno Slatina- kruhac u Nissanu....cervena ED9 a pote jela smer na Vinohrady...
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Dneska cca v 11 v Třebíči před Pasáží na křižovatce černá 2G s bílejma kolama s límcem a bílým křídlem 
James píše:Dneska cca v 11 v Třebíči před Pasáží na křižovatce černá 2G s bílejma kolama s límcem a bílým křídlem
nebola nahodou napol cierna a napol biela? a nemala slovensku SPZtku?
Dnes ráno kolem 7:30 Tomkovo náměstí .. černá CRX .. chtěl sem jí dojet ale stál sem na semaforu a při tom provozu sem jí už nenašel.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jimmy_CRX píše:James píše:Dneska cca v 11 v Třebíči před Pasáží na křižovatce černá 2G s bílejma kolama s límcem a bílým křídlem
nebola nahodou napol cierna a napol biela? a nemala slovensku SPZtku?
Nene, měla SPZ kraje Vysočina
Dneska v JH na okruhu černá ED9, nestačil jsem regnout číslo, ale na klubu sem ji neviděl ....moc často CRX nepotkávám prakticky kromě Steana nikoho a ten to nebyl 
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva