O kolik odlehčit setrvák?
Moderátor: Minor
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
O kolik odlehčit setrvák?
CHtěl bych se zeptat,chystám se měnit spojku na cérku,a když už to budu mít orzdělaný,nechal bych si odlehčit setrvák.Ale chtěl bych vědět na kolik kilo by to tak mělo bejt,aby mi to rovnalo vibrace motoru,správně drželo otáčky a nebylo to moc nepříjemný na delší trasy
ale aby ty otáčky šli přece jen rychlejc
díky
- Bučis
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: O kolik odlehčit setrvák?
Origo hmotnost setrváku na ee8 je tuším kolem jedenácti kilo,
kupoval jsem spojkovou sadu se setrvákem přes zitec.cz a ten má sedm kilo, odspodu trochu lepší, jde to znát, naopak při jízdě v koloně, např. na dvojku, tak s autem škube, musíš mírně držet plyn....
Honda to má dobře spočítaný neboj, ale naučil jsem se s tím jezdit a zatím ničeho nelituju
kupoval jsem spojkovou sadu se setrvákem přes zitec.cz a ten má sedm kilo, odspodu trochu lepší, jde to znát, naopak při jízdě v koloně, např. na dvojku, tak s autem škube, musíš mírně držet plyn....
Honda to má dobře spočítaný neboj, ale naučil jsem se s tím jezdit a zatím ničeho nelituju
hmotnost, to je tajná zbraň 
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
kousek za ústím je hodně šikovný pán který toto dělá spousta lidí tam dávaly věci na svoje závodničky a i kámoš co dával H22 do své preludy si tam nechal líznout setrvák a dostal se až na 4,5 kg to samé je u B serie ... některé prodávané odlehčené setrváky mají i 3,5kg. u D serie je to skoro podobné ale hlavně se to potom musí vyvažovat se spojkovou sadou aby to nedělalo bordel
origo z motoru A8 váží 8,3 kg a mám druhej kterej váží 7 kg a až po očištění jsem si všim že je odlehčenej, dole je pár návrtů a tím to vyvažoval.