Ram do CRX?Proc ne...

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Ram do CRX?Proc ne...

Příspěvekod J!R! » 25 bře 2013 07:54

Davam jsem odkaz ve kterem se da precist, ze existuje velmi slusna sance na zapsani ramu do tp.Dostal jsem tip od budouciho clena ;)

http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.ph ... ail&id=685

Takze...jak kdysi hlasala jedna rekla: "Nic neni nemozne....Toyotaaa....ehm....Hondaaaa... "

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Ram do CRX?Proc ne...

Příspěvekod James » 25 bře 2013 16:00

To vypadá celkem zajímavě a nadějně. Akorát tech peněz za to :D Ale kdybych měl v plánu narvat do toho auta balík, tak bych to asi zkusil :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 25 bře 2013 16:35

Tak snad si nemyslis, ze to udelaj za kilo... ;) Nerikam, ze je to malo, ale setsakra malo za to ze to muze zachranit zivot.Plnohodnotny ramy te nejvyssi kategorie stoji min 50tis, takze toto neni nic strasnyho.Kazdej druhej tady chce ram, tak jsem zvedav, kdo do teho opravdu pujde.... ja tedy urcite!Dokonce zvazuju, ze to bude hned dalsi uprava po celolaku.Posunu performance motoru, brzd a samosvoru a bude :)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 25 bře 2013 17:55

Jojo Jiříku jen si dávej do auta váhu navíc, aspoň ti pak ujedu až tě někde potkám :lol: :lol: (to je vtip, samozřejmě jsem zastánce rámu i když po něm netoužim)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 25 bře 2013 18:11

Wláďa píše:Jojo Jiříku jen si dávej do auta váhu navíc, aspoň ti pak ujedu až tě někde potkám :lol: :lol: (to je vtip, samozřejmě jsem zastánce rámu i když po něm netoužim)

*vytlem* ja uz prave nehraju moc na vahu...dokonce i tak, ze jsem ted nejak i nabral- 94kg, coz jsem nikdy nemel, ale zase to shazuju, pac byly i nejaky zdrav. potize-tachykardie.Kazdopadne jsem na Tvoje auto mega zvedavej.Teoreticky bys me mel dat, ale ja si zase desne verim, protoze to fakt jede znatelne lip nez serie.A pokud me das, tak kaslu na ram a nasazuju vacky a manifold z ITR co cekaj na pude :D *drinks*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 25 bře 2013 18:34

Teoreticky jo ale prakticky těžko říct. Upřímně se obávám ze sprintu s Tebou protože by mě to pak docela štvalo kdyby si mi ujel. Vendík mi zrovna píše že se svojí jinou Ecu a z motorem D16z5 mi ujede tak mam chuť sednout do auta a ject to prubnout. :D
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 25 bře 2013 19:03

Vim jak jede serie, vim jak to ted jede me a jsem dooost spokojen :) Vim, ze mas ITR vacky, nejspis i manifold, klapku snad jeste vetsi nez je serie ITR 64 a mas taky obd1....ale stejne si verim :D Ja si ale verim i na mistniho tajmustkare, co ma ted cely motor z ITR :lol: precejen i GO motoru by melo byt znat.Ale rad se necham prekvapit a vim, ze dalsi zbrane mam v zasobe.A bylo by blby si neverit, ale stejne tak si byt jistej, ze jsem neporazitelnej...Takze to bude chtit testnout a ses jeden z tech co jsou na moji cerne listine :D ;) *drinks*
Prikladam video z predposledniho srazu, kde jsem jen tak ze srandy zkusil dalsiho konkurenta Cocksa, kterej mel snad udajnych 179koni.V te dobe jsem byl cista serie krom filtru, svodu a vyfuku.Ted to jede o dost lip.A jak muzete slyset:"jedou stejne" :D

[video]http://www.youtube.com/watch?v=oZu35ybYiYM&feature=youtu.be[/video]

Zpět na „Pokec / Discussion“