přívod benzínu nebo vstřiky ??
Moderátor: Minor
přívod benzínu nebo vstřiky ??
Pořád řeším stejný problém.Motor za studena nechce nastartovat,dělaly se rozvody,vyměnily se všechny teplotní čidla(zároveň i přeměřeny),seřídil se předstih, nový svíčky(iridium)
dál se měnila klapka sání ale pořád jsem na nule....:/ našel by se tu někdo,kdo by si s tím poradil??? 
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Re: přívod benzínu nebo vstřiky ??
co znamena ze to nechce chytat? musis dlouho startovat nebo s plnym plynem? na studeny motor ma vliv EACV senzor je to takovy sitic ale muze toho byt sposta maly tlak na liste
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
za studena motor toci ale chytne trba az na 10 pokus a pod plynem...za tepla jde na 1 otoceni..
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
belzik88 píše:za studena motor toci ale chytne trba az na 10 pokus a pod plynem...za tepla jde na 1 otoceni..
Mohlo by to dělat čerpadlo že mu třeba trvá než nasaje
jo čerpadlo mě taky zlobilo, ale ne takhle divoce, musel jsem točit dlouho a chytlo to a chvíli trvalo než vyskočili otáčky, když jsem 3x nechal jenom proběhnout čerpadlo bez startování, tak to chytlo dřív, ale stejně to pořád nebylo ono. Potom jsem musel měnit nádrž byla lepená a tekla a v druhé nádrži bylo čerpadlo dobrý a navíc jsem vyměnil i benzínovej filtr a startuje to krásně. Zkus víckrát zapnout klíček nechat dojet čerpadlo až zhasne kontrolka, udělej to klidně 10x a pak nastartuj.
jo s tim jsem měl taky problém, ale po měsíci z ničeho nic přestalo, a nemám problém startovat ani na mrazu, nikdy jsem nezjistil čim to bylo 
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
co palivoví filtr? po delším stání spadne tlak a čerpadlu může déle trvat než přez něj dotlakuje,ale mělo by to jít v ruku v ruce většinou s problémy ve vysokých otáčkách . Hlavní relé předpokládám ok. Tam se děje při studeném spoji to ,že se přilepí(přijiskří) nějakou dobu to drží(za tepla) a po delší době zase oxidace(zastudena) .
- Janozman
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Skus poslouchat ci ti cuka relatko pri startovani pod volantom po levej strane a pak ci cerpadlo taha benzin, ak ano tak potom skus vymenit to co pise skritek ten sitic,,alebo ta lista...
,,honda power of dreams,,