Renovace-blatníky
Moderátor: Minor
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Renovace-blatníky
Chci se zeptat,ted přez zimu si komplet vyvařuju svoje cérko 2g...ale nedaří se mi sehnat zadní blatníky...byly hnilý celkem dost,tak jsem je musel docela poctivě říznout...v nouzi to budu muset vyrobit,ale nejradši bych zadný blatníky koupil,nevíte někdo kde se daj sehnat takový díly? díky
Re: Renovace-blatníky
Musíš koupit zadní lemy na civica 4G. Nejsou sice úplně stejný, ale je to nejlepší volba.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
ja treba pouzil predni blatniky z c4g,ale udela to ten zadni lem opticky vic kulatej ... a spodni hranu ti posoupne cca o centimetr ven..
Jazzik
zadní lemy vím že se daj dělat z c4g, práhy jdou taky z c4g nebo to už se upravuje z jinýho?
lemy i prahy se dají koupit přímo na crx ale je to velice nákladně, nejlépe je koupit na c4g a poupravit je (dost) 
prahy prej z c4g jdou,ale obavam se,ze dalsi upravy by byly dost casove narocny ... lepsi asi nechat ohnout plech a do nej pak udelat diry na ty plastovy sroubky ..nebo podlepit polyurethanovym lepidlem a aspon vespod nebudou diry kvuli kerym to zase bude hnit ..
Jazzik
ale plechem by se zadělali odtokový kanálky ne? kámík koukal na prahy a našel je L,P za 7500 což je neskutečná suma, co jsem zpozoroval tak z c4g se musí skrátit a nedá se nmavařit ten hořejšek co je kolem dveří protože c4g má jinej tvar, a lemy jsem našel na crx já, ale už nevím kde, byl to český obchod a vycházel jeden lem na zhruba 750 kč
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
za mě doporučuju zvolit ze civica 4g 3dv, musíš si stim pohrát a pak to pasuje normálně jen tam pak musíš doladit diry pro lišty
a nebo se na tydle modely CIVIC 4g -CRX 2 g prodává uni sada s kterou bude asi více práce ale taky to jde ten jeden lem ze civica vyjde na cca 350
dyštak mrkni ke mě do topicu na stránku 8-10 jsou tam fotky těch lemů 
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
nebyly tu jednu dobu k mání už nevim kde prahy na crx přímo? 
jestly myslíš na foru, tak to byly lemy blatníků
ale prahy našel kamík, drahý jako ....
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
jo to byly lemy, prahy na aute byt nemusi ne 
lemy na CRX robi iba jedna kanadska firma a je to drahe jak hovado, potom zevraj este v honde sa daju kupit ale o tom uz pochybujem ... ti kanadania robia vlastne cely lem najdem link ...
mam: http://www.alfaparts.net/crx.htm
mam: http://www.alfaparts.net/crx.htm
tohle je celý blatník, u nás se prodávají na céro normál lemi které stojí okolo 500 horší je to ale s prahama
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Nooo tak jsem začal řezat dál blatníčky....jedna zpráva je špatná a druhá dobrá...špatná že jsem se flexou říz do prstu
ale ta dobrá,blatníky nejsou shnilý nijak moc...je to cca 10 cm od hrany dál už je zdravej plech
tak to zkusim naohýbat z plechu,páč když jsem videl cenu za 2 blatníky,trochu se mi zamotala hlava
ted budu pokračovat na dveřích kde hnijou spodní hrany...ale snad to nebude moc divoký 
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Floutek píše:Nooo tak jsem začal řezat dál blatníčky....jedna zpráva je špatná a druhá dobrá...špatná že jsem se flexou říz do prstuale ta dobrá,blatníky nejsou shnilý nijak moc...je to cca 10 cm od hrany dál už je zdravej plech
tak to zkusim naohýbat z plechu,páč když jsem videl cenu za 2 blatníky,trochu se mi zamotala hlava
ted budu pokračovat na dveřích kde hnijou spodní hrany...ale snad to nebude moc divoký
Tak přeju hodně štěstí a málo koroze
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Díky díky
nooo ošetřím
zatím neni kam spechat do jara času dost...už se těšim na nějakej ten srázek a snad se všema prstama 

hodně zdaru s vařením
taky mě to čeká ale neprve to dám do kupy 
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Tak autíčko už cestuje do laku,možná stíhám vyškov jestli se to poskládá
Jupíííí 
Chcem sa opytat odkial brat predne blatniky? Zatial som nasiel len za 160€ kus a 200€ kus.
pripadne ci mate niekto skusenosti s polskymi dielmi.
A jednym konkretnym ...
http://allegro.pl/blotnik-honda-crx-ii- ... 66284.html
pripadne ci mate niekto skusenosti s polskymi dielmi.
A jednym konkretnym ...
http://allegro.pl/blotnik-honda-crx-ii- ... 66284.html