http://obchod.valka.cz/product_info.php ... id/1022812
Moderátor: Minor

Teď jsem se tam regnul...při dokončení registrace mi to sice vyhodilo chybu že stránka nebyla nalezena, ale když jsem se vrátil, byl jsem už přihlášený jako uživatel a mohl jsem vesele nakupovat
 Teď jsem se tam regnul...při dokončení registrace mi to sice vyhodilo chybu že stránka nebyla nalezena, ale když jsem se vrátil, byl jsem už přihlášený jako uživatel a mohl jsem vesele nakupovat 

co se týče plastikových modelů, tak udávají 2-8 týdnů, takže je dost možné že teď model pluje někde po atlantiku a těší se na naše šikovné české...a samozřejmě slovenské
 co se týče plastikových modelů, tak udávají 2-8 týdnů, takže je dost možné že teď model pluje někde po atlantiku a těší se na naše šikovné české...a samozřejmě slovenské  ručičky
 ručičky  

ozaj neviete mi niekto dohodit nieco slusne????
  ozaj neviete mi niekto dohodit nieco slusne????  sory za temu ja len tak medzi recou....
  sory za temu ja len tak medzi recou.... forever
 forever 

FOREVER
 FOREVER 
 ale snad se něco objeví
 ale snad se něco objeví  u D16Z5 bych měl pár tipů
 u D16Z5 bych měl pár tipů 

Skoro jako když vyjela teď linky
 Skoro jako když vyjela teď linky  Kontakt je kdyžtak: 739704554
 Kontakt je kdyžtak: 739704554 Servisní knížka, najeto 76.151 km, bez koroze, sada origo kol + původní rádio + původní svody a výfuk, 2. majitel - 1. majitel v ČR, původní německý majitel narozen 1938. CRX vyrobeno 16.12.1992, uvedeno do provozu 17.9.1993
 Servisní knížka, najeto 76.151 km, bez koroze, sada origo kol + původní rádio + původní svody a výfuk, 2. majitel - 1. majitel v ČR, původní německý majitel narozen 1938. CRX vyrobeno 16.12.1992, uvedeno do provozu 17.9.1993

FOREVER
 FOREVER 

!!
 !! nene, to je skládačka no...ale prý je dost přesná, že je tam i řadící páka atd
 nene, to je skládačka no...ale prý je dost přesná, že je tam i řadící páka atd 

už ho chci mít taky doma....
  už ho chci mít taky doma.... jinak CRXKLUB
 jinak CRXKLUB  doufam že se uvidíme nekdy na srazu Ondra
 doufam že se uvidíme nekdy na srazu OndraUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti