ale trochu jiný font, to B vypadá dost divně.
  ale trochu jiný font, to B vypadá dost divně.Každopádně, to moje je takové veselejší

Moderátor: Minor

ale za mě určitě původní návrh od Adamek. Od Sabria je to spíše takový obrázkový příběh na pokračování
 ale za mě určitě původní návrh od Adamek. Od Sabria je to spíše takový obrázkový příběh na pokračování  join the family...crxklub.cz...build a dream atd. Logo by mělo být jasné a stručné. Dávat tohle logo třeba na triko, tak to bude přes celé triko nebo tam nebude nic vidět
 join the family...crxklub.cz...build a dream atd. Logo by mělo být jasné a stručné. Dávat tohle logo třeba na triko, tak to bude přes celé triko nebo tam nebude nic vidět  A jak už jsem říkal na FB, nemám nic proti del sol, ale tady jim není věnované pomalu skoro ani jedno téma, návod, rady, volná diskuze atd. A pokud chceme být puntíčkáři, tak já bych tam chtěl tím pádem i CR-Z
 A jak už jsem říkal na FB, nemám nic proti del sol, ale tady jim není věnované pomalu skoro ani jedno téma, návod, rady, volná diskuze atd. A pokud chceme být puntíčkáři, tak já bych tam chtěl tím pádem i CR-Z  Prostě bych se v tomhle směru držel hlavně toho, co se tu nejvíce probírá a diskutuje. Logo od Adámka (třeba jen ty předky) se krásně na triko vejde, dá se to použít i na auta a další materiály.
 Prostě bych se v tomhle směru držel hlavně toho, co se tu nejvíce probírá a diskutuje. Logo od Adámka (třeba jen ty předky) se krásně na triko vejde, dá se to použít i na auta a další materiály. to samé samolepka.
 to samé samolepka.
Sabrio píše:Source of the post No CRZ tam být nemůže protože to není přímí nástupce v generaci ale samostatný nepřímý nástupce. A k tomu logu samotnému mělo samozřejmě vyjádřit jednotu celého klubu a nápisy byly spíš tak proto co ten náš klub vlastně vyjadřuje. Každopádně názor beru uplně v pohodě dal jsem i tuhle jednoduchou a podle mě uplně nejvíc výstižnou variantu kterou si já teda určitě nechám dát na trikoto samé samolepka.

Zpět na „Soutěže a hlasování / Contests and Polls“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti