Koupím boční držáky zadního nárazníku.
Moderátor: Minor
- Jindřich
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Sháním ty, co jsou přišroubované ke kastli. Aspoň levy  

- endrix
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
Petkovi jsem půjčoval svoje, když skládal tu bílou. Říkal, že mi je vrátí, až najde svoje, ale podle mě už to je 2 roky a nic se neděje  . Našel jsi je nakonec a máš náhradní???
. Našel jsi je nakonec a máš náhradní???

. Našel jsi je nakonec a máš náhradní???
. Našel jsi je nakonec a máš náhradní???- Jindřich
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Zjistil jsem, že jsou stejné na obě strany. Ale doma jsem našel jen ještě víc dojebany, tak uvidím, co s tím...

Kdyby pasoval z C4G, tak bych to asi někde vyhrabal

- Petk@
- Šéfík!:) 
- Kontaktovat uživatele:
endrix píše:Source of the post Petkovi jsem půjčoval svoje, když skládal tu bílou. Říkal, že mi je vrátí, až najde svoje, ale podle mě už to je 2 roky a nic se neděje. Našel jsi je nakonec a máš náhradní???
konečně se mi sem povedlo přihlásit
 tenkrát jsem to na sraz ještě neměl nalezené / Loni jsem to sebou měl ale uplně mi to nějak vypadlo to jsi tam byl nějak jen na skok ne ? nebo si to pletu
 tenkrát jsem to na sraz ještě neměl nalezené / Loni jsem to sebou měl ale uplně mi to nějak vypadlo to jsi tam byl nějak jen na skok ne ? nebo si to pletu  pak jsem to po srazu vyndal připomělo mi to zase momentalně toto tema
 pak jsem to po srazu vyndal připomělo mi to zase momentalně toto tema  promin každopadně to pro tebe mám napiš mi na fb tam jsem hledal konverzaci a nenašel
 promin každopadně to pro tebe mám napiš mi na fb tam jsem hledal konverzaci a nenašel   
 držak bych měl mít každopadně pro tebe jeden uplně nový a jeden starý

- endrix
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Mě to taky připomněl tento dotaz. Jinak se mi to z hlavy vypařilo. Zkusím si vzpomenout před srazem. Ale musím si to někam napsat  . Jak je něco, co mě aktuálně netrápí, tak to v hlavě neudržím. Nevím, co budu dělat za 10 let. Už teď pořád něco zapomínám a hledám
. Jak je něco, co mě aktuálně netrápí, tak to v hlavě neudržím. Nevím, co budu dělat za 10 let. Už teď pořád něco zapomínám a hledám  

. Jak je něco, co mě aktuálně netrápí, tak to v hlavě neudržím. Nevím, co budu dělat za 10 let. Už teď pořád něco zapomínám a hledám
Zpět na „Bazar - Koupě / Want to buy“