{ Nizsie uvediem ceny vsetkych dielov keby to njekoho zaujimalo kolko take veci stoja a ako sa zhanaju Hoci som mal vsetko o 20az 30% lacnejsie kedze mi bratanec robi v autodieloch tak to si k tomu pripocitajte )
Bol som v autach uplny zaciatocnik..tymto sa chcem podakovat vsetkym ktorym zo mna nepraskli nervi ze Minor =)
No mam kamaratov a tak ma co to naucili. Na prednej naprave som vimenil co sa dalo.
Silentbloky na spodne ramena ,horne ramena cele nove,manzeta riadenia,manzeta vonkajsia,cap riadenia 2x +capy na spodne ramena ,kosti ramena 2x,guma na tyc stabilizatora,tyc riadenia , Loziska ,homokineticke klby
po tomto zakroku bol predok ako tak wirieseny. No prisla zla chwilka..a moju lasku som nabural..odniesla si to nowa prizmurena kapota blatnik , naranzik nosnika a chladic . cize Dalsia moja investicia bola Novi chladic, blatnik naraznik a kupil som kus odrezany z druhej crx ktory som si na tu moju navaril a celkom sa podarilo..zvary su riadne osetrene zinkom a njekolkymi vrstvami body =). Dalsia vec bola vyfuk..po dlhsiom skumani som vyzistil aky by bol co najlepsi priemer a tvar...a aj sa tak stalo..a na mojej honde je novy vyfuk cely z antikoru z jedinym koncovim tlmicom Ktory ale hrozne reve tak musim dorobit este jeden
Mimochodom..auto som odstavil hned po buracke (oktober ) a pustil sa do wsetkych oprav / uprav
Auto stale stoji =(..kedze mam dost inej roboty ..nje vzdy je cas , peniaze a v poslednej dobe je fagt ze zle pocasia..ked sa k tomu prida to ze nemam garaz tak sa v zime prakticky skoro nic neurobilo
Po vyfuku prisiel interier...Mal som predfacelift model ale hranata pristrojovka sa mi moc nepacilo..tak prisla na rad vymena palubovej dosky ktoru nikomu nedoporucuje ..sam neviem ako sa nam podarilo pozapajat elektriku na pofacelift budiky
Do zadu Som kupil fakt pekne zadne svetla ktore som nastriekal a vyzeraju uzastne.
Do predu mi pribudli Angel eyes + bocne blinkre ,,,velku tuzbu som mal este po vertikalnych dverach ktore po 3 tyzdoch dopasovavania konecne boli namontovane ( neodporucujem nikomu to kupovat =) ) Jazdit to bude na R17 205/40. Ked som koncene mal dost veci urobenych..dal som si silnejsiu riadiacu jednotku a nastartoval auto...po 3 minutach chodze ho vyplo a dalsie 2 tyzdne mi nikto nevedel prist na chybu..az v jednom servise Boli to zapecen kruzka tak ma to "potesilo" motor sa dal z casti zgeneralkovat a v servise som na neho dostal dozivotnu zaruku vraj je v 100% stave tak som zvedavy =)...Pribudlo sportove sanie kratke radenie a kadejake somarinky
potom prislo na rad striekanie a po tyzdni wizeralo auto fagt perfektne..No stale stoji na zahrade nedokoncene ( momentalne opat skladam interier po lakovani a wsetko kolo motora bolo tak isto vom cize dost roboty) a aby som nemal malo zacala mi blbnut elektrika a skratuje mi baterku cize tak nejako =)...
veci ako ze je podvozok cely ponatierany body a taketo somariny vazne pisat nejdem bol by som tu do rana..snad stoji este za rec specialne vyduchy ktore som musel na blatnikoch vytvorit koli piestom v lambo dveram..
teraz pridam nejake foto a ceny danych veci snad sa vam moje auto bude pacit..hoci som tu chcel opisat wsetko co sa kolo neho dialo deje a bude diat..ale asi by som tu bol dalsie 2 hodiny a aj tak by som na cosi zabudol..toto bol ten najkratsi vycuc aky sa dal ..musim sa priznat ze som kopu razi od nervov mal uz slzi na krajicku a auto bolo uz aj na autobazare (samozrejme len od zlosti nikdyby som ho nepredal ) ...uz to bude rok co sa s tym stale paprem a sili mi vazne uz dochadzaju..kazdodene rozmyslanie starosti kolo toho financie a to ze vsetko robim uplne sam mi uz dost zacina vadit...tak snad to ale vydzrim a raz sa na mojej honde crx aj preveziem =)..
-{Autolekarnicka + Tesniaci kruzok + Motorovi olej + Olejovi filter +Palivovy filter+ Vzduchovy filter +Termostat+sviecky+prevodovkovy olej+tesnenie pod vyko ,nemrzka}=100E cena po zlave 55E
- -Palubovka pofacelift,budiky,lista pod stierace,zamok, elektricke spetaky=80E
PREDNE NAPRAVY
{Silentbloky na spodne ramena +horne ramena nove+manzeta riadenia+manzeta vonkajsia+vazelina+cap riadenia 2x +capy na spodne ramena ,kosti ramena 2x,guma na tyc stabilizatora,,nastavenie geometrie,tyc riadenia }=228 cena po zlave123E
-{svieckove kable,drziak na motor predne dosticky-80E
-(tlmenie podlahy =30E
-{prizmurena kapota,katalyzator,kryt budikou,strmene,zadne kotuce,exp.nadoba,
ramena,filter}=40E
predne+zadne kotuce 180E
Blatnik , dvere elektricke, celo , chladic , naraznik=220E
Sedacky=140E
Loziska 50
Volant + naba 80E
Calunenie 50E
Plech 20E
Striekanie plastou 50E
Bozne Angel eyes 40E
Angel Eyes 120E
Vyvaranie : 20E
Sport podvozek 140E
Zadne svetla 55E
Vyfuk 100 E
Spetaky,panel kurenia,packy,vystuha 50E
Dopasovanie 70E
Silentbloky zadna naprawa 150
Kratke radenie 25E
Oprava motora 430 ( kruzka , robota , olej , filter, tesnenie pod vanu, pod hlavu
Lambo dvere 280
Striekanie 450
Central 40
Sanie 50
Audio 170
Zapojenie elektrik 30
odlahcena remenica 30E
Celkove naklady v ratene auta sa pohybuju kolo 4100E a to som mal spominane zlavy na mnoho dielov.
Este raz chcem podotknut..ze som spomenul nanajvys 3/4 veci okolo auta pretoze ma teraz nic ine nanapada =)..keby mal njekto nejake ine otazky kludne popytat =)

! také se připojuju ke klobouku dolů za tu kupu práce a přeju hodně šťastných kilometrů a díky za sepsání další honda story, je to super vás takhle poznávat 
už nikdo zachraňovať nebude.