Ahoj lidi. Chystam se na instalaci el. oken. Chci se zeptat, jestli je v tom nejaky zadrhel nekde, nebo to jde celkem v pohode? Jen abych se pak nekde nezasekl s polorozdelanym autem...
Jeste co se tyce elektriky, vede neco az do oblasti motoru, nebo je vse zapojeno v kabine?
Diky
El. okna
Moderátor: Minor
- mooonwalker
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: El. okna
no hele jde o to jestli budes pouzivat origo stahovaky nebo nejaky univerzaly. s origo budes trosku bojovat s vycentrovanim stredu otaceny os okna(proste jak je tam ten moturek
) no a univerzali co mam treba ja, tak ty se montujou na origo stahovani, ale zase bojujes s vyrezanim der do interieru na vypinace
jinak bys mel bejt v poho, ce se tyka elektriky tak by to melo jit napojit kamkoliv kde vede proud

Jak jde o elektriku tak se může člověk seknout kdekoliv
taky je mám doma připravený, s Ramikem jsme se pokoušeli to zapojit,ale asi to nechám někomu kdo elektrice rozumí 

- Andrew.DC07
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Dome ja jsem si prehazoval el stahovani origo do svyho cera i s elektrykou ..sam sem to delal asi 8 hodin problem jsem nemel a ani jsem nemusel nic centrovat...
- dom4130
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Andrew, jestli tady budes, myslis, ze bys byl tak hodny a zkusil mi trochu tu vymenu popsat? O vikendu jsem na to cumel a celkem hardcore. Hlavne jeden z tech kabelu ma takovou velkou koncovku co vypada, ze se zapojuje nekde mimo interier...
Diky moc!
Diky moc!
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“