Jelikož je jedna hodina v noci a já nemůžu opětovně usnout, ptám se, kdo z Vás má někdy obdobný problém? A jak to řešíte?
Nespavci
Moderátor: Minor
Re: Nespavci
V tomhle mám já jasno, jak padne půlnoc, tak se mi začne tak brutálně chtít spát, že to vždycky radši zabořim, tady mám hodinky nastavený jasně
pokud se tedy nejedná o nějakou kalbičku, tam se hodinky zastavují
ale to sem ti asi moc nepomoh 
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
To ne no. Já nemůžu usnout usnu třeba ve 2. Ráno vstanu v 7 a jsem úplně normálně vyspanej jako by se nechumelilo.
- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Tak já přes týden chodím spát podle toho jako mám směnu.Na ranní tak ve 23:00 a ve 4:00 vstávám.Na odpolední tak ve 3:00 a kolem desáté jsem vzhůru a pak na noční chodím chrnět v půl osmé ráno,když přijdu z práce a ve čtyři odpoledne vstávám.Ale o víkendu jsem držák.To kalíme s klukama do rána a kolikrát nejdem spát vůbec....
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Já když jsem vstával ve 4:00 na bus do školy tak jsem taky chodil spát v 23:00. Ale třeba chci spát tak si lehnu zavřu oči a chci usnout a nic. Tak furt čekám převaluju se a pak mě to začne štvát a koukám po intoši co se kde děje. A nudím se a nevím co mám udělat abych usnul. 

-
gabriel.galfi
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Na to je nejlepsi nocni jizda. Kdyz nemuzu spat, tak se jdu jednoduse projet. V noci je minimalni provoz, to je proste parada, to mam rad.
gabriel.galfi píše:Na to je nejlepsi nocni jizda. Kdyz nemuzu spat, tak se jdu jednoduse projet. V noci je minimalni provoz, to je proste parada, to mam rad.
tento nápad sa mi naozaj páči
enjoy VTEC
Já nikde v noci soplem jezdit nebudu.A vůbec.V noci jsem se najezdil už dost.
Když nemůžu spát, tak si pustím nějakej film na pc a nebo hru.Ale to je málo kdy.Já spím aji když nech
Když nemůžu spát, tak si pustím nějakej film na pc a nebo hru.Ale to je málo kdy.Já spím aji když nech

- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
projížďka není marná, ale zkus si třeba .. šlaufek
když po sexu vetšina chlapů usne, tak proč by jsi neměl ty? 
když po sexu vetšina chlapů usne, tak proč by jsi neměl ty? Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti