Kdo pozná rok?
Moderátor: Minor
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Kdo pozná rok?
Ahoj všici,
mám menší problém moje crx stoji na TP 1G. A já si teď nejsem jistý kolik je můj rok výroby. V TP je 1986 což je ta první já bych si tipl že to bude tak kolem 89roku si mylím Porádí mi někdo? Pozičky jsou na šrouby, motor D16Z5 s katem a Lambdou je to dle mne před facelift.
mám menší problém moje crx stoji na TP 1G. A já si teď nejsem jistý kolik je můj rok výroby. V TP je 1986 což je ta první já bych si tipl že to bude tak kolem 89roku si mylím Porádí mi někdo? Pozičky jsou na šrouby, motor D16Z5 s katem a Lambdou je to dle mne před facelift.
Re: Kdo pozná rok?
Ahoj. VINko ze štítku napiš semka : http://vin.hondabg.com/
Vyjede ti info o tvim autě včetně roku
Vyjede ti info o tvim autě včetně roku
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zkusil a napsalo mi to:
Country of origin: Honda Motor Co. Ltd Japan - Passenger car
Assembly plant: Suzuka
Model: Civic CRX 1,6
Transmision: 5 speed manual
Body Type: 3 door
Year of production: 1987
Serial number: 00180
Je to takhle možný rok 87?
Country of origin: Honda Motor Co. Ltd Japan - Passenger car
Assembly plant: Suzuka
Model: Civic CRX 1,6
Transmision: 5 speed manual
Body Type: 3 door
Year of production: 1987
Serial number: 00180
Je to takhle možný rok 87?
Pokud je to Vinko na kastli a není přeražený tak to možný je. První céra 2.generace začali koncem 87mího tuším 

-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
To právě nevím jestli to tam není přeražený nebo převařený. A nedá se to poznat podle nějakejch detailů třeba?
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
a u TP z 86 roku máš taky ED9??
PS: Přesně by Ti řekl snad jen Mulder
.... jak ho znám tak by určil nejen který rok/měsíc ale snad i den kdy to vyrobili ...

PS: Přesně by Ti řekl snad jen Mulder
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
Pokud nemáš ve vinku JHMED937xxxxx, tak je to převařený:)
Může to být i rok 87, výroba začala v září. Předfacelift to je určitě, pokud je tam origo motor D16Z5, bude to asi rok 89.
Může to být i rok 87, výroba začala v září. Předfacelift to je určitě, pokud je tam origo motor D16Z5, bude to asi rok 89.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teďka koukal podle manuálu jsem našel že motor D16Z5 se montoval v roce 89 a 90 jinak jsem je v příručkách na jiný roky nenašel.
Je to předfacelift, to by odpovídalo. Jen snad motor je nějakej divnej. Z5ky s katem se dávali až později, ale může to bejt swapnutý (to bych i pochopil). Tak stačí se mrknout jestli máš na kastli či štítku stejný VINko jako v papírech od 1.generace céra. Pokud jo, máš ho přeražený a skutečnej rok se už těžko dozvíš. Počítám že žádný specifikum to mít nebude, všechny predfacelifty byli stejný, měnil se jen motor, ale ten je lehce swapnutelnej 
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
No vin začíná JHMAAS takže bude převařenej.
No tak to určitě
takže podle motoru bych to tipnul na takovej 89tej 
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Tak abych třeba ještě poradil tak je VIN stejnej na kastli i v TP. A auto má dvouparabolový světla nenaklápej se, motor s katem a Lambdou, pod palubkou na lemu se pouští mlhovky a vyhřívání zadního skla.
Až teď sem si všimnul, že sem psal i Minor...no sem rád, že aspoň neplácam voloviny 
Tak céro tady zná asi každej
vsadil bych si na tu 89ku....
Tak céro tady zná asi každej
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
No já myslel že to nějak pomůže protože některý céra maj jiný vypínače a elektricky naklápěcí světla. Tak jsem myslel jestli to nějak napoví víš co. 
Tak to už může záležet třebas na doplňkové výbavě a hlavně tohle všechno se dá předělat....každopádně novější než 89ka a starší než 87ka to nebude...na tom se tu shodnem asik všichni 
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Já sem si právě podle příručky myslel že to bude tak 89 podle toho motoru no.Jen jsem se chtěl tak nějak ujistit jestli bude mít někdo podobný tušení.
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Vasa píše:To právě nevím jestli to tam není přeražený nebo převařený. A nedá se to poznat podle nějakejch detailů třeba?
To by si musel to vinko asi vybrusiť na kov a možno by si poznal varenie, prerazenie netuším ako sa robí či sa zavarí staré aby sedela hrubka materialu.
A prečo ťa to vlastne trápi? Tak tretina CRX su podla mňa brutálne skladačky presne ako tvoja.
(Všetko na karoserii máš predface: pozičky, smerovky, pr. nárazník, zadné svetlá, kapličku budíkov...)
Len opakujem ostatných 88-89 aj keď ťažko povedať kedy sa presne začali vyrábať dvojky, možno nejaké kusy boli už v 87 subežne ešte s CRX1 lebo to tvoje serial number 180 to vážne bola jedna s prvých...
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
No trápí mě to jen okrajově protože mě nesedí typ motoru v TP a nevím jestli ho mám přerazit nebo si sehnat TP s typem motoru D16Z5 že bych třeba ušetřil na EKO výpalným.
Cau,kdybys mel zajem,mam dva TP ktery se chystam zrusit....Oba jsou D16Z5,cerna barva,technicka u jednech do kvetna,na druhych cervenec,eko norma neuvedena,ale kdyz si to oblitas,budes platit 5tis.Dam jej nejspis zdarma.Jeden uz je zamluven,akorat se nevi kterej.Je mi dost lito je rusit,tak at radej poslouzi k zachrane jeste slusnych CRX...pokud nejde o corky
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“