CRX D16z6 ???jde swap?proč to nikdo nemá ??
Moderátor: Minor
CRX D16z6 ???jde swap?proč to nikdo nemá ??
Zdravím, chtěl bych co nejvíce informací o swapnutí z5 za z6 jde to ? výhody nevýhody? díky moc všem za rady
Re: CRX D16z6 ???jde swap?proč to nikdo nemá ??
Vim, ze se neodpovida na otazku otazkou, ale.... Proc?Vykon je stejny... kdyz uz swap, coz samo o sobe neni jen tak, tak radej za neco silnejsiho... Ale vim, ze se tyto motory docela "foukaj".Sajlem to taky resil, tak treba sem neco napise...
no 92 KW je stejných ale co V-tec ? to by ty auta jeli pořád srovnatelně? a za kolik se dá sehnat swap 110kw?

Nevim jak jede D16Z6 pocitove, asi to bude prijemnejsi diky vtecu, ale proste kdyz je stejny vykon, tak to asi pojede stejne, nemyslis?Mam jednu 110kw vcetne 90%veci potrebnych pro swap a chci za to 25tis.Jinak zkus si to nastudovat, je toho tady a na h-c vic nez dost...
Právě že se tu v tom zatím moc neorientuju a nenašel sem potřebné informace...každopádně díky za novou inspiraci:) na co z6za 15 když se dá sehnat A za 25
když už zábava tak ať pořádná...ale zjišťuju že to chce minimálně 50tisíc takže než to našetřím tak budu prostudovanej snad dost
Swapovat Z6 nebo aspoň hlavu a spol. má smysl na motory řad D sohc, tam to znamená navýšení výkonu. Dávat ho do céra místo motoru DOHC je v podstatě nesmysl, výkonově to je stejné a akorát si člověk přidělá haldu problémů, protože nejde na rozdíl od sohc motorů použít jen vtecovou hlavu.
Nějvětší smysl má swapovat B16A1.
Nějvětší smysl má swapovat B16A1.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
50 tisíc tě to stát nebude, swap 20 - 25 tisíc. Potom bud práce za swapnutí řekněme 12 a možná dát širší výfukový trubky. Do 40ti se vejdeš a když si schopnej si udělat hodně věcí sám a třeba koupíš swap silenty který stojí kolem 6000, tak budeš max do 35000. To byla moje kalkulace před swapem, kterej jsem nakonec nedělal, takže ty ceny jsou orientační, pár lidí swapovalo a může ti dát přesnější číslo.
Tak me chybi homokinetaky, takovy plochacky pro posuvny pochyb ve vnitrnim kloubu, kotouce a desky.Jinak si troufam tvrdit, ze mam vse... Motor je rok odstavenej, menil jsem obe tesneni pod vtec ventilem, vykon dobry, spotreba oleje cca 1l na 10tis km, prevodovka horsi a spojka slusna.Najel jsem s nim asi 10tis km, pak jsem tam dal svuj prvni po GO ... Takze kdyz to sectes, tak to mas, placnu 7tis za dily + 25swap + 6drzaky.... do 40 se vejdes. 

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Chci CRX D16Z6 píše:Zdravím, chtěl bych co nejvíce informací o swapnutí z5 za z6 jde to ? výhody nevýhody? díky moc všem za rady
Z6 místo z5 moc smysl nemá, pokud nehodláš potom na to dát turbo, pak je to o nečem jiném ale jak už bylo napsáno mockrát i mě pak to není ale o 40-50 ale 100 a víc, aby to stálo za to. Pak je otázka zda jsi ochoten dát 100tis.
Všichni to počítáte nějako divně, já totiž ještě nemám ani kastli
100tisíc bych klidně dal ale to než bych to dodělal tak budu mít děti a zase to prodávat
..těch40 bych to viděl jako reálnější...na jednu kastli už sem se byl dívat u rychnova tipek to nabízí na bazoši za20 +5 kola na nic...nakonec by mi to nechal za 10 ale musel bych to přepsat za 5....auto sem viděl po tmě ale i tak bylo na kaši shnilí a spoustu práce ale co bych za 15chtěl
Njn, to je těžký když chceš swapovat, předpokládá se že už auto máš
Chci si to nejdřív všechno pořádně promyslet
nejdřív vize a pak akce
tak soráč hoši jestli vám vadí si psát někomu kdo teprve plánuje
chci podpořid vir
v čechách
a hlavně chci taky natrhnout nějakýho golfa na sprintu 
v čechách Re: CRX D16z6 ???jde swap?proč to nikdo nemá ??
Zatím sem narazil jen na jednu lákavou nabídku ale když sem to viděl na živo....a jelikož nejsem klempíř co by vyvařil lemy a prahy tak zatím hledám dál :/ tohle je fakt na kaši..motor ko ale trochu jede
a všude kit...prý tím zakulacovali blatníky aby to líp vypadalo ale myslím že spíš kitovali rez ..no nevím tipek má 2500 shlídnutí a ještě to neprodal mrkněte
http://auto.bazos.cz/inzerat/19858757/Honda-crx.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/19858757/Honda-crx.php
A kolik, ze Ti je?
Jako dobry no, myslim, ze kazdy predpokladal, ze uz tu kastlu mas.Hele na podelani Golfa staci serie
Kdybys chtel civu 4g v 110kw vtecu, tak o jednom vim.Neni to zadny krasavec, je takovy zasli, ale neni nejak zasadne shnily, vse funguje.Akorat by to chtelo udelat silentbloky, pokud bys chtel bezpecne jezdit.Samozrejme je tam vic investic.Nena origo vtec svetla, ale z obyc civy.Je za 25 + eko.... ale koukam, koukam.... inzerat uz neni, tak nevim jestli tu jeste je.Jinak pred mesicem tu kamos prodal CRX D16Z5 za tusim 17tis a nebyla nejak strasna.A myslim, ze na to jdes spatne....jako urcite si vse nastuduj, ale az bude auto, tak prvne udelej podvozek, brzdy a vsechny dulezitejsi veci, nez je nejakej swap, aby mohl dat golfa....
Kdybys chtel civu 4g v 110kw vtecu, tak o jednom vim.Neni to zadny krasavec, je takovy zasli, ale neni nejak zasadne shnily, vse funguje.Akorat by to chtelo udelat silentbloky, pokud bys chtel bezpecne jezdit.Samozrejme je tam vic investic.Nena origo vtec svetla, ale z obyc civy.Je za 25 + eko.... ale koukam, koukam.... inzerat uz neni, tak nevim jestli tu jeste je.Jinak pred mesicem tu kamos prodal CRX D16Z5 za tusim 17tis a nebyla nejak strasna.A myslim, ze na to jdes spatne....jako urcite si vse nastuduj, ale az bude auto, tak prvne udelej podvozek, brzdy a vsechny dulezitejsi veci, nez je nejakej swap, aby mohl dat golfa....Re: CRX D16z6 ???jde swap?proč to nikdo nemá ??
Každopádně dobré rady díky. je mi 22 a civic 4g se mi nelíbí
Jo hele jde si tu změnit nick?
nějako sem to nedomyslel a zakládat si nový mi příjde divný
Nebo se koukni na codyho vtec, ten už je i upravovanej, uvádí dokonce 180 koní, možná tam jsou možná trochu mín a auto je v hodně dobrém stavu. A nemusíš nic swapovat, prostě koupit a odjet. http://honda-club.cz/forum/viewtopic.ph ... sc&start=0
Codyho vtec je velmi dobré auto ve velmi dobrém stavu. Mohu doporučit.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
No tak víc než codyho kára už se mi líbila jen ta černá jak má z okno japonskou vlajku...obě na prodej obě luxusně přenásherně kruto dobrý
ale sto nemám do začátku :/ a taky bych si na autě aspoň něco málo chtěl udělat sám
postupně třeba tři roky se na tom plavit