Pořádně jsem to neprohlížel a určitě bych na to za chvilku přišel ale i tak se zeptám, jdu vyndavat motor a potřebuju vyndat táhla řazení, to jedno je jasný, je tam šroub a to druhý (otočný) právě nevim jak odpojit ale myslim si že by mělo jít z převodovky normálně vytáhnout ne?
A když už tak se i zeptám jak od převodovky odpojim bovden s náhonem tachometru, taky jsem ještě neměl možnost se tam dozadu pořádně podívat ale když mi poradíte, usnadní mi to práci...
Táhla řazení
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Táhla řazení
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Re: Táhla řazení
Jo to je oříšek co? Tak já ti napovím - stáhni tu prachovku směrem k převodovce a narazíš na díru, kde je umístěn takový čep, vlož tam nějaký šroub trochu menšího pruměru a poklepem směrem nahoru dostaneš čep ven a táhlo upadne
. Náhon tachometru zajištuje 6 šroub na 10 klíč, povolit a vytáhnout náhon, je to v poho. Tak hodně úspěchů
.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Supr, díky, usnadní mi to práci.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
konkrétně tam je duté pero-čep průměr 7mm schován jak zde bylo psáno pod gumou a ještě pod převlečným prstýnkem.
Ideál je mít tyčku(i ze šroubu) o průměru 6 až 6,5mm s odsoustruženou ,nebo odbroušenou špičkou kůli vedení . pak to jde na jeden dva poklepy.Není radno se netrefovat a zbytečně rubat do trnu
.Ideál je samozřejmě vylisovat...kdo by to ale dělal,že 
Ideál je mít tyčku(i ze šroubu) o průměru 6 až 6,5mm s odsoustruženou ,nebo odbroušenou špičkou kůli vedení . pak to jde na jeden dva poklepy.Není radno se netrefovat a zbytečně rubat do trnu

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Pecka, přesně jak píšeš jenom stim rozdílem že ten čep je osmička. Stočil jsem si na to tyčku a šlo to jak po másle. Díkes hoši
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“