Dorazy zadních tlumičů a pár otázek k tomu
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Dorazy zadních tlumičů a pár otázek k tomu
Nechce se mi to rozepisovat do několika témat, tak to shrnu do jednoho
Nevíte někdo, kde sehnat dorazy zadních tlumičů a manžety okolo pístků do brzdových třmenů přední nápravy? Nemůžu nikde sehnat. Pokud máte typ na nějaký univerzální díly, které vám tam pasovaly, tak sem s tím. Dále by mě zajímalo, jestli měníte celé spodní rameno na přední nápravě a nebo jen čep. Většinou vidím na prodej celá ramena a vyjímečně jen čepy. Děkuju za rady.

Re: Dorazy zadních tlumičů a pár otázek k tomu
Zdar.
dorazy - ty by teoreticky mohli byt nejaky univerzal, pripadne zkus vrakoviste v Lipuvce, s tim ze vis jak ma vypadat
navleky pistu - to muze byt bud v nejake opravne sade brzd. trmenu....anebo na Dornychu v brzdach to nejspis taky bude.Jen znat prumer a delku.
spodni rameno - my mate litinovy a to by byla palka menit cely,navic cep je v tehlici.Ale horni mame plechovy a to radeji menim komplet, protoze menit jen cep se mi neosvedcilo.Ony ty plechovy ramena jsou vcelku o nicem co se tyce vymeny silentu, pripadne cepu...
dorazy - ty by teoreticky mohli byt nejaky univerzal, pripadne zkus vrakoviste v Lipuvce, s tim ze vis jak ma vypadat
navleky pistu - to muze byt bud v nejake opravne sade brzd. trmenu....anebo na Dornychu v brzdach to nejspis taky bude.Jen znat prumer a delku.
spodni rameno - my mate litinovy a to by byla palka menit cely,navic cep je v tehlici.Ale horni mame plechovy a to radeji menim komplet, protoze menit jen cep se mi neosvedcilo.Ony ty plechovy ramena jsou vcelku o nicem co se tyce vymeny silentu, pripadne cepu...
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
jo diky diky. Jsem se ptal primo a odepsali mi, ze by mely pasovat manzety z Accorda. Predni dorazy jsou taky. Akorat na zadek nemuzu sehnat, zkusim naky univerzaly
- Michal Delic
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
na zadné strmene ti stačí opravná sada s priemerom 30 mm a mazať to doporučujem mazacím tukom a nie vazelínou a ani ničím čo obsahuje pevné časti ako medená a grafitová
- Barbone
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
ty pístky do třmenů na přední nápravu seženeš v autokelly ale musíš hledat v CRX III pač je v CRX II nemají v nabídce ale má stejný průměr tuším 54mm ja je tam loni kupoval a pasuje to i na naše crxa přední třmeny jsou nejspíše identické.
http://autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp5kZ6BZ5ggLt9hC1XggbhCXYpUDE0wXhz3ZJ5Jp8TYqPH6+ItUHcAw/ePb83YSOfBLd6MkqvqPpmoeOsFzRCrreOJj/8H1NM+1UMt/jA5tbknGV82h2SA+y1dvpOLQPbP3GuO6pr8G4hx9DLui9KUzBNYg/YXkTtDAHOrBo2Kly0WSRjkx2arl0b09vlXViIazbB9OXbqUlwRjTY71eYsUpzx5Dq4Q+4SexQCQ77rHGRyHpmhJYVvVfUsDeUKfjE5cwfBxrsEoDQHvZtA6mLmJ7KdP2MTadJS0aAw+BZkxwdZS+uVWP4qfQ01QWWDtiDfVT8H1oYQKVJF5vOeCcmEsJCYNzSwdi5Y87Iu+6j2/Ks
http://autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp5kZ6BZ5ggLt9hC1XggbhCXYpUDE0wXhz3ZJ5Jp8TYqPH6+ItUHcAw/ePb83YSOfBLd6MkqvqPpmoeOsFzRCrreOJj/8H1NM+1UMt/jA5tbknGV82h2SA+y1dvpOLQPbP3GuO6pr8G4hx9DLui9KUzBNYg/YXkTtDAHOrBo2Kly0WSRjkx2arl0b09vlXViIazbB9OXbqUlwRjTY71eYsUpzx5Dq4Q+4SexQCQ77rHGRyHpmhJYVvVfUsDeUKfjE5cwfBxrsEoDQHvZtA6mLmJ7KdP2MTadJS0aAw+BZkxwdZS+uVWP4qfQ01QWWDtiDfVT8H1oYQKVJF5vOeCcmEsJCYNzSwdi5Y87Iu+6j2/Ks
Barbone
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Barbone píše:ty pístky do třmenů na přední nápravu seženeš v autokelly ale musíš hledat v CRX III pač je v CRX II nemají v nabídce ale má stejný průměr tuším 54mm ja je tam loni kupoval a pasuje to i na naše crxa přední třmeny jsou nejspíše identické.
dík za radu

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“