Blackburn...comeback CRX
Moderátor: Minor
Blackburn...comeback CRX
Lazzik mě už několikrát řikal ať udělám topic i zde.
Já jsem ale tvor lenivý v těchto záležitostech.
Dávam tedy odkaz na H-C http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=38261&postdays=0&postorder=asc&start=0 ....snad to není proti pravidlům.
Dělám již v pořadí 3 CRX z toho jedno jsme swapovali.
Rád poradím když je někde s něčím problém na autě.
Dělám hodně fotek takže jestli se budu hodně nudit tak možná udělám pár postupu. Repase zadních třměnů, vyndání motoru, výroba short shift, výkresy na všechny rozpěry na crx (přední-horní dolní; zadní-horní dolní; mezi C sloupek; možná i nějakou uhlopříčnou)
Já jsem ale tvor lenivý v těchto záležitostech.
Dávam tedy odkaz na H-C http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=38261&postdays=0&postorder=asc&start=0 ....snad to není proti pravidlům.
Dělám již v pořadí 3 CRX z toho jedno jsme swapovali.
Rád poradím když je někde s něčím problém na autě.
Dělám hodně fotek takže jestli se budu hodně nudit tak možná udělám pár postupu. Repase zadních třměnů, vyndání motoru, výroba short shift, výkresy na všechny rozpěry na crx (přední-horní dolní; zadní-horní dolní; mezi C sloupek; možná i nějakou uhlopříčnou)
Re: Blackburn...comeback CRX
Teda to je kačátko
ale věřím že jí hodíš do pucu
tak znovu vítej brachu!
jinak za návody budu rád! a kdyžtak je prosím dej sem, na H-C se takové věci často ztratí kamsi a tady je budeme mít hezky pohromadě, odkaz v rozcestníku a tak, budu se těšit až se budeš hodně nudit

ahoj,toz teda welcome ... .kdyz uz si to nakous tak vyroba shortshiftu ( myslim asi spis o kolik si prodlouzil radicku ) a ty rozpery sem muzes taky klidne rovnou nasvikat i kdyz uz predni horni a zadni horni mam hotovy... origo spodni se mi nevejde pres ty nerez svody ..
Jazzik
Řazení se prodlužuje o 3cm. Pak to má ideální dráhy. Kamarád to udělal o 4 a to už byl extrém. Ale mezi rychlostmi měl potom něco kolem 5-6cm dráhu.
Rozpěry si budu nechat nakonec řezat laserem. Takže budu mít kreslené ve 3D jako plechový díl. Nadělám rozviny a nakonec i kontury....dxf a podobné odnože.
Takový je tedy plán. Uvidím kdy proběhne realizace. Rozpěry budou tuhé, bez možnosti nastavovaní.
Jinak CRX dostává pečí jakou si zaslouží. V Topicu je to vidět. Příští tyden by měla vrčet a stát na kolech. Uvidím jak se bude dařit
Rozpěry si budu nechat nakonec řezat laserem. Takže budu mít kreslené ve 3D jako plechový díl. Nadělám rozviny a nakonec i kontury....dxf a podobné odnože.
Takový je tedy plán. Uvidím kdy proběhne realizace. Rozpěry budou tuhé, bez možnosti nastavovaní.
Jinak CRX dostává pečí jakou si zaslouží. V Topicu je to vidět. Příští tyden by měla vrčet a stát na kolech. Uvidím jak se bude dařit

Na crx se stále pokračuje.....viz http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=38261
Tak a další aktualizace 

Nový rok 2013 začal a u mě se začlo dělat zase na CRX.
Musím vyměnit motor páč ten co tam mám má docela velký apetit co se týče oleje. Dám tam původní z karkulky. Svody 4-1 se v normálním provozu moc neosvědčily. Auto uplně ztratilo dole krouták.....jediný přinos byl ve vysokých otáčkách a ten fakt že váží pár kilo.
Další věc co jsem nezkontroloval a měl je klepající řízení....ničemu to nevadilo, ale u mě musí být v autě absolutní ticho co se týče funkčních dílů.
Takže plán je jasný. Vyndat motor, přendat rozvody, dát jiné řízení. Vyčistit odtoky od šíbru a pořídit nová kolesa.
Další uprava bude na výfukovém traktu.....4-2-1 svody, plně průchozí výfuk a koncák ala SRS.
Krom kol je vše doma a čeká jen na namontování.
Musím vyměnit motor páč ten co tam mám má docela velký apetit co se týče oleje. Dám tam původní z karkulky. Svody 4-1 se v normálním provozu moc neosvědčily. Auto uplně ztratilo dole krouták.....jediný přinos byl ve vysokých otáčkách a ten fakt že váží pár kilo.
Další věc co jsem nezkontroloval a měl je klepající řízení....ničemu to nevadilo, ale u mě musí být v autě absolutní ticho co se týče funkčních dílů.
Takže plán je jasný. Vyndat motor, přendat rozvody, dát jiné řízení. Vyčistit odtoky od šíbru a pořídit nová kolesa.
Další uprava bude na výfukovém traktu.....4-2-1 svody, plně průchozí výfuk a koncák ala SRS.
Krom kol je vše doma a čeká jen na namontování.
byla by možnost těch nákresů na rozpěry?
kámík by mi je vyrobil, nebo bych si je udělal ve škole, vyšlo by to daleko lacinějc 

Tak nákresy mi nakonec nezůstaly. Udělal jsem si pouze papírové šablony, vystřihal a vyřezal plechové konzoly....no a vlastní tyče jsou 25x2 trubky.
Bodoval jsem to na staré karoserii.
Bodoval jsem to na staré karoserii.
aha, mě by právě zajímaly ty spodní, cena materiálu je pořád levnější než cena v obchodu 

Materiál mě stál 200 Kč, a komaxit 100....za všechny 

- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Blackburn píše:Materiál mě stál 200 Kč, a komaxit 100....za všechny
uz jsem zjistil kdo jsi

Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle

Když jsi to zjistil tak raději zahoď ty boxerky 

a kruci, tady to vypadá na ring
vs
souboj konstruktérů 

- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Blackburn píše:Když jsi to zjistil tak raději zahoď ty boxerky
to by se ti libylo vid no dobra za to lozisko co me tehdy zachranilo ale ty prahy ti neodpustim ze mi je nechces dat

Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle

Jsem škrt, vím no
Ale že jseš to ty tak projdu zásoby. Třeba je tam sada navíc.

Závidím luxusní pracovní prostory 

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Blackburn píše:A jedeme dále. Motor je venku a už tam strojím druhý.
voe obesil se ti motor asi uz nechtel abys ho trapil
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle

Už si to hodil. Zarazil jsem mu totiž jeho věčné chlastání........oleje