další fotky davam tady víc se jich sem neveslo dotoho Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)
Moderátor: Minor
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)
Tak nevim jak bych začal
asi tak jak jsem se k cerum dostal
poprvé cosem vyděl cero mi bylo asi 12 kdys jsem jezdil k babičce měl ho na proti kluk a nejdřív mě zaujali 2 výfuky a hroznej bordel
ale pak jse mi auto strašně začlo líbit jak každej řiká láska na první pohled
mám tu fotku toho cera kdys jsme byly s kamaradama na autoshow2006 tak tam bylo na srazu ale už melo jinýho majitele
pak jsem CRX dlouho nevidel až další rok v roce 2007 na tuningu v mimoni bílou a v roce 2008 taky na autoshow EE8 věděl jsem žeto je prostě auto co chci a ve všem semi líbí ale nemel jsem v tý době ani papíry ani peníze kdys už jsem pak měl řidičak začatek 2010 tak jsem hned chtel cero ale nemel jsem peníze tak jsem byl rad za babičky favorita
vždy kdys jsem nekde cero potkal na silnici tak jsem jel vždy pomalu aby mě předjelo
a pak jsem jel zanim jenže vetšinou majitele jeli rychlejší jízdu tak sem vždy akorad videl svetla v dali
tento rok jsem dodelal skolu a dostal jsem spoření tak jsem hned vedel co za nej bude
mel jsem 50 000 ale jak na potvoru vždy bylo crx plno a hezky a kdys už jsem mohl mít tak nikdo neprodaval
jediný come zaujalo USA verze ale odradil měl motor 1.5
takže zbilo z hradce ve stejne barvě za 40 000 ale najeto 315 000km
hned jsem pronej jel na první pohled vypadalo všechno ok vedel jsem o tom že pujdou dolu lemi blatniku jinak vsechno se tvařilo v pořadku a chtěl jsem už cero a hlavně stihnoud crx sraz tak sem ho 22.6.2011 koupil první hodka co jsem ho mel bylo všechno v pořadku ale kdys sem dojel na benzinku zjistil jsem že mi nejde zavřít šíbr
nakonec jsem ho zavřel se svoji pomocí a jel dal kdys sem dojel do prahy sjistil jsem že nejak začel vrzet podvozek bylo všechno udělané jen na oko takže podvozek tak 50%
spíš už KO přední pneu byla sjetá na dráty tak sem za poslední peníze koupil na čumak pneu a nechal udělat geometrii pak jsem si ještě vyměnil olej a hurá na sraz
po srazu jme s cerem furt nekde s přítekyní jezdilo a dotoho jsem hledal práci
kdys jsem jednou kontroloval olej tak jsem zjistil že je poblitej motor že je v haji tesnení pod ventilovim vikem a rosí vana tak jsem stoho byl celkem vedle protože jsem si řikal at se stane cokoliv hlavně at se neposere motor
ale stalo sice nic hroznýho ale nemuselo se to stat
od 1.8 jsem se dostal do hondy jako mechanik takže přístup k dílum levnenji
tak jsem si hned vymenil menzety poloos a zjistil sem že mam místo kotouču lehke žiletky :- take jsem zjistil že podvozek je ošetřen ale stejnak nekdo zapomel na uchyt u zadní napravy
a podběhy nebudou asi taky nic moc
ale už mam domluvene v praci s klempířema že mi to v zime udelaj
chladič byl sice original ale začel mi tect tak jsem si ho dneska vymenil povedlo semi sehnat origo honda denso
takže parada a rovnou sem to dole natřel a ošetřil
postupně jsem budu davat fotky a novinky co jsem natom udělal budu se snažit aby bylo všechno 100% kdystak se ptejte a jeste k nem kotoučum a vaně tak tetkon budu brat první vejplatu tak to teprv všechno začne
díky a ještě se omlouvam za chyby
další fotky davam tady víc se jich sem neveslo dotoho 
další fotky davam tady víc se jich sem neveslo dotoho
Naposledy upravil(a) Petk@ dne 10 zář 2011 18:20, celkem upraveno 1 x.
Re: Petk@-CRX příběh a zaroven splněný sen :-)
hezký příběh
Je dobře,že se crx dostalo do dobrých rukou, 

- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:hezký příběhJe dobře,že se crx dostalo do dobrých rukou,
díky
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
tady ještě něco málo 
Petk@ píše:lazzzik píše:hezký příběhJe dobře,že se crx dostalo do dobrých rukou,
díkytetkon jsem du dat jeste neco malo s fotek
doufam že maš ještě bílou krasavici
Ještě mi spinká v garáži,dnes mi má volat jedna slečna,tak uvidíme.

- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Re: Petk@-CRX příběh a zaroven splněný sen :-)ä postup renovace
nezapomeň si dodat držáky výfuku
nedělá to dobrotu...a koukal jsem že už ti ubývají štefty na makovici verzus fuck 
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
PAKO píše:nezapomeň si dodat držáky výfukunedělá to dobrotu...a koukal jsem že už ti ubývají štefty na makovici verzus fuck
jojo držak už mam doma nebyl tam stejně jako urvaný šrouby na svodech chyběl tam středovej a krajní ale už jeto okei
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
PAKO píše:dobrá práce
akorad doufam že bude ten držák pasovat no ale podle dílu by měl ještě musim vyřešit ty štefty co sou na svodu protože jsou utrhaný možná proto majitel předemnou držak sundal protože tam byl k ničemu
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Tak ďneska mi dorazil ventilator i ze saharou
scela new
musim akorad prepajet konektor
ale peçka kdys budete mit nekdo zajem tak sou jeste 3 skladem 
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Ludva píše:*slunce*
díky
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně dostala nové kotouče a desky
přední vrtané a desky origo honda tvrdší a zadek jsem nechal stočit a dal nove desky ale jak to tak vypada tak budu muset sehnat jiné přední třmeny kdybyste někdo mel tak pisnete nejelepe kdyby sem ho tam mohl skusit jestli jeto tim ale asi jo desky hrizlí nejsou a třmeny chodej dobře akorad se asi seká pístek
ale uvidim snad seto rozhejbe 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:Tak konečně dostala nové kotouče a deskypřední vrtané a desky origo honda tvrdší a zadek jsem nechal stočit a dal nove desky ale jak to tak vypada tak budu muset sehnat jiné přední třmeny kdybyste někdo mel tak pisnete nejelepe kdyby sem ho tam mohl skusit jestli jeto tim ale asi jo desky hrizlí nejsou a třmeny chodej dobře akorad se asi seká pístek
Moc pěkné držím palce, ty kotouče to jsou ty ATM ? Máš štestí že ... to máš nahnilé jen takhle málo , to docela závidím.
Snad se někdy uvidíme a potkáme.
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:Petk@ píše:Tak konečně dostala nové kotouče a deskypřední vrtané a desky origo honda tvrdší a zadek jsem nechal stočit a dal nove desky ale jak to tak vypada tak budu muset sehnat jiné přední třmeny kdybyste někdo mel tak pisnete nejelepe kdyby sem ho tam mohl skusit jestli jeto tim ale asi jo desky hrizlí nejsou a třmeny chodej dobře akorad se asi seká pístek
Moc pěkné držím palce, ty kotouče to jsou ty ATM ? Máš štestí že ... to máš nahnilé jen takhle málo , to docela závidím.
Snad se někdy uvidíme a potkáme.
nad tema sem uvažoval ale byli by za 3 tejdny
tak mě tak napadlo něchtěl by ses zítra sejít,mám v plánu jet do vestce a umýt tam auto než ho zazimuju.Čas bych vyděl někdy odpoledne...
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Cau cau hale ja sem tetkon dorazil na chatu
u rakovnika .skoda no
se muzem dohodnout na jind6 pokud uz nebude mit tvoje už zimni spanek
ja sem chtel jed zitra na srazek do berouna ale budu si hrad jeste s brzdama furt semi seka pistek
ale chtel bych jed az bude v rijnu v holesovicich autoshow tak v sobotu bych tam chtel jed 
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dojezdil