Kupovani CRX

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Kupovani CRX

Příspěvekod Malkol » 18 led 2011 21:33

Kuba(18)

cau lidi ..... uplne sem se do toho auta zamiloval *dash*
konecne bych si ho chtel poridit
muzete mi poradit kde, za kolik, se da poridit takovy auticko ... popripade na co si dat pozor pri kupovani

nebo kdyby se nasel nekdo v okoli plzne nebo horniho slavkova ... kdo by byl ochotnej si dat spicha hodit rec a poradit nebranil bych se ...

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Kupovani CRX

Příspěvekod Redy » 18 led 2011 21:41

hehe, zdravím, tyhle vzkazy mám nejradši, další nemocnej člověk k nám do party :lol: *drinks* !
hele takže slušný pořídíš za nějakých 30-40tisíc...to kdyžtak napiš kolik by jsi do něj chtěl dát, pár klubáků tu svoje klenoty prodává *fin* pozor si dej hlavně na...nooo...ono asi je nejlepší si dát pozor na to od koho ho kupuješ, protože některé věci laik nepozná, hlavně co se motoru týče, takže by bylo nejlepší kdyby s tebou někdo šel, ale zachovalé crxo poznáš podle toho zda má v pořádku lemy, na to hodně trpí a pokud se o to člověk stará, bude je mít v pořádku, pak je taky dobrý se podívat jestli jsou v pořádku mezery mezi díly, hlavně předek (nárazník, kapota, světla), který bývá často bouraný a pak se to pozná podle toho že auto moc nelícuje, to samé u střešního šíbru, ten pokud nelícuje tak je velká pravděpodobnost že šlo přes střechu apod :roll: no...pokud tu dáš nějakou cenu, můžeme ti mrknout co by mohla být dobrá koupě *fin* a jinak samozřejmě vítej *drinks* !

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 18 led 2011 21:46

za me
http://www.sportovnivozy.cz/11926-honda ... tec-polepy

Nebudes litovat kup rovnou v-teca tenhle sice byl bouranej jak sam majitel pise ale to cero je hlavne motorove v dobrem stavu ani bych nekoukal jinde a bral bych ho alespon ja :)
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 led 2011 21:48

nebo tady o 5tisíc levnější :D viewtopic.php?p=11113#p11113

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malkol » 18 led 2011 21:56

dik :D ... trosku sem se bal reakci jako .. jezis dalsi magor co nevi vo cem mluvi :D .. takze dik ... ;)
kolik ... no jednoduse ...
1. student
2. bez prijmu (zatim)
3. v kapse tak 15 litru ....

momentalne sem schanel v plzni brigadu a jde o to ze ted spis propoustej a mam se zeptat za mesic dva ... takze to spis vidim tak na jaro leto ... jinak sem docela sporivej tip ;) takze mylsim ze penizky se nejak sezenou ... ted bych chtel prodat elektriku a jeslti to vyjde jak bych chtel .. tak budu mit kolem 21 + co z koho vymlatim :D ... rozhodne nejsem ten tip co prijde k rodicum a rekne mami .. dej mi naky penize :D a dostane petilitr ... zalezi to taky jeslti sezenu brigadu ... kazdopadne koupit ... no neco kolem ty 30 by bylo asi idealni a realne i dostupny :-) ....
spis se tak nejak chci zorientovat a pomalu se porozhlidnout ...
a kdyz tatinek uvidi ze mam praci s pravidelnym prijmem ... tak by mi i pujdil ;) a mylsim ze by ani nebyl moc proti

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 led 2011 22:17

Takže klasika :D no hele určitě pokoukej, myslím že tady ti nic takového nehrozí, tady je každý vítán kdo to s CRX myslí vážně a tluče mu pro něj srdce *drinks* a myslím že se tu určitě nějaký ten plzeňák najde který tě sveze *fin* ať už jsi pak lapen doopravdy :D

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malkol » 18 led 2011 22:29

tak to bych se z toho asi fakt zblaznil :D:D:D *drinks*

ale je to dokonalej napad :D ....
takze klucííí *drinks* kdyby se našel nekdo ze zplzne tak se ozvete ... budu mit nehoraznou radost ... urcite pozvu na neco tekutyho ridice i autickO "!!!

MsBlue
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MsBlue » 18 led 2011 22:34

Tak za prví tě vítám jak v crx klubu, tak i mezi plzeňskejma co tuto krásku vlastní nebo vlastnit chtějí :) zatím sem tu asi jediná zástupkyně z řady žen z Plzně (pak teda ještě Malicka,ale ta přímo z Plzně není) tak napůl s crkem :) jedno nám v garáži sice stojí, bohužel já zatím nevlastním ani papíry :D
jinak lidi z plzně a okolí co crx mají jsou hodní a myslím, že by se s nima dalo nějak domluvit aby tě i svezli :)
Tak přeji hodně štěstí při koupi :)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 led 2011 22:38

MsBlue píše:Tak za prví tě vítám jak v crx klubu, tak i mezi plzeňskejma co tuto krásku vlastní nebo vlastnit chtějí :) zatím sem tu asi jediná zástupkyně z řady žen z Plzně (pak teda ještě Malicka,ale ta přímo z Plzně není) tak napůl s crkem :) jedno nám v garáži sice stojí, bohužel já zatím nevlastním ani papíry :D
jinak lidi z plzně a okolí co crx mají jsou hodní a myslím, že by se s nima dalo nějak domluvit aby tě i svezli :)
Tak přeji hodně štěstí při koupi :)

jen doplním že ještě Lenny, nebo Evwetha jsou taky majitelky crx :) takže i ženy se občas nechají nalákat na toto kupátko :D

MsBlue
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MsBlue » 18 led 2011 22:39

Redy: já vím :)) ovšem já řikala zástupkyně z řady žen z Plzně ;)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 led 2011 22:41

Malicka je z Chebu ne? *budik* :)

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 18 led 2011 22:57

J byt tebou tak setrim opravdu treba rok abych mel treba 60 tis a koupil bych v-teca protoze za prve uz nebudou za tyhle ceny za 5-10let a za druhe je to proste TOP v crx 150 koni no proste parada hlavne ale budes spokojenej ja mam z5 a sem taky spokojenej uz bych ji asi nedal ale porad lituju toho ze sem nekoupil V-teca kdybych pockal tak bych ho mel ale byl sem hrrr a proste ho nemam a jednou ho stejne chci se podivej co sem poridil v- Vase CRX - Sabrio CRX- mam tam fotky a jak sem k ni prisel a opravdu lituju jen toho ze sem nebyl trpelivej :( ale zamilujes si kazde crx az se svezes jestli teda nebude vylitanej motor no :)
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 led 2011 23:14

Sabrio píše:J byt tebou tak setrim opravdu treba rok abych mel treba 60 tis a koupil bych v-teca protoze za prve uz nebudou za tyhle ceny za 5-10let a za druhe je to proste TOP v crx 150 koni no proste parada hlavne ale budes spokojenej ja mam z5 a sem taky spokojenej uz bych ji asi nedal ale porad lituju toho ze sem nekoupil V-teca kdybych pockal tak bych ho mel ale byl sem hrrr a proste ho nemam a jednou ho stejne chci se podivej co sem poridil v- Vase CRX - Sabrio CRX- mam tam fotky a jak sem k ni prisel a opravdu lituju jen toho ze sem nebyl trpelivej :( ale zamilujes si kazde crx az se svezes jestli teda nebude vylitanej motor no :)

Ono ale zase pozor, udržet vteca v kondici už je v dnešní době sousto pro opravdu zapalené crxaře, který tím opravdu žijou :) ťukni takové auto a budeš mít co dělat sehnat náhradní díly navíc ne zrovna za rozumný peníz jako u klasiky :) pak také motorizace je tam silnější, ale vtec je zase těžší, takže se klidně může stát že vtec na sprintu prohraje s klasickou Z5kou :)

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 18 led 2011 23:30

souhlas dili sou o neco drazsi no musi si polozit otazku zda chce crx na hodne dlouho nebo chce crx jako ze se mu to auto jen libi no :) na rovinu pohodli v tom aute moc necekej ikdyz zas tak spatne na tom neni mam ted pujcene opela Corsu z roku 1999 a jako cero je pohodlnejsi ale je to sportovni auto uvidis sam po delsim uzivani na druhou stranu varovani je namiste hlavne opatrne je to zatracene rychle auto nebudes mit problem predjet treba noveho superba ci octavku ty si davam jak nic ale svadi to opravdu hodne k rychle jizde a snadno se muzes nechat vyprovokovat tak v tom okamziku je treba zachovat chladnou hlavu do zatacek te cero podrzi ale zazraky delat neumi :) nevim jestli si uz to auto ridil ale opravdu davat bacha a znova davat bacha je to motokara a kort kdyby si sel do toho V-teca je tezsi jak rika redy ale kdyz sezenes s motorem v dobrym stavu tak na sprintech te z5 dle meho neda. hlavne trpelivost s koupi vybrat peclive a potom respekt k tomu autu mit. Nevim jestli je to ve me ale kdyz stim autem jedu a slapnu na plyn tak mi nabehne husina je to zazitek a necham si crx do duchodu nikdy ho nedam pryc. Je sice a bude spoustu rychlejsich aut ale cero ma v sobe neco co sem u jinyho auta jeste nevidel
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 19 led 2011 00:32

ahoj,pokud nahanis plzenaka na pokec,muzem se domluvit,prijedu,povozim v ubohe 1,4,pokecame,reknu a ukazu co bejva problem a trada :)
Jazzik

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malkol » 19 led 2011 08:46

jazzik píše:ahoj,pokud nahanis plzenaka na pokec,muzem se domluvit,prijedu,povozim v ubohe 1,4,pokecame,reknu a ukazu co bejva problem a trada :)

Tak to bych bral :d...jestli mas cas :p

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 19 led 2011 14:57

Malkol píše:
jazzik píše:ahoj,pokud nahanis plzenaka na pokec,muzem se domluvit,prijedu,povozim v ubohe 1,4,pokecame,reknu a ukazu co bejva problem a trada :)

Tak to bych bral :d...jestli mas cas :p

rikam,napis mi do sz nebo na ajsko a nejak se domluvime :)
Jazzik

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 19 led 2011 16:04

Redy píše:Malicka je z Chebu ne? *budik* :)

Malicka je z Kraslic a já ze Sokolova, Jsem rád že tady na Karlovarsku budeme mít dalšího crxáka... Moje láska je ustájená a polorozebraná v garáži ale když bys chtěl tak by ses mohl stavit v Sokolově a já bych ti jí představil, Je to 2G ED9ka.... Moje číslo je 725 091 687 kdybys měl zájem....
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 19 led 2011 20:02

Souhlasím 100% se Sabriem,také sem začínal A8,Z5 a úzkostlivě se poohlížel po A9,ona je totiž znát každá kilowata,vzhled jde stranou ale motor motor motor to je to co tě zajímá když v autě sedíš a jedeš-pamatuji si když sem poprvé jel v crxu pořádně rychle tak mě napadlo "sákryš to jezdí-co potom asi něakej vtec to musí být již neskutečný,nešlo odolat a za cenu přesčasů,půjčky... sem EE8 pořídil.Dnes,a tím nechci nikoho urazit,ale ED jdou už jaksi taksi kolem mě,prostě to není to pravé ořechové-tím to auto nepomlouvám ale EE8 není jen ED9 s jiným motorem,pocit z toho auta je úplně jiný,jsem hrdý na to že ho mám v garáži a již jen sednutí za volant je takový mrazivý pocit,a co potom po otočení klíčku...hm? :)

I co vím větčina lidí chce vtec....představ si to tak : můžeš mít 60% či 100% co si asi tak vybereš? :D

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 19 led 2011 20:34

hezky napsané Cody a pravdivé brácha měl CRX ED9 v pěkném stavu super motor jela krásně v té době jsem o vtecu pouze četl, pak jsem koupil mou EE8 i když ne v nejlepšim stavu, ale ty odlišné tvary kapota světla nárazník s blinkry to je lahoda stačí sednout dovnitř a chodí mi mráz po zádech a o startu a akceleraci nebudu psát *vtec* o tom se mi totiž ani nezdálo

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“