ED9 SWAP - oranžová / červená Lazzzik

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: lazzzikova crx

Příspěvekod Martin16 » 29 úno 2012 11:52

tak o tom žádná pochybnost :D , ale zas na druhou stranu kdyby se všichni starali o auto jako Lazzzik - to by byla na silnicích jiná podívaná *fin*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 29 úno 2012 17:31

kucíí,nebojte,však já na tom autě dělám víc věcí najednou,práce tam ještě je.Ale teď by se mi zrovna nikdo hodil k ruce..

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 29 úno 2012 20:17

Martin16 píše:tak o tom žádná pochybnost :D , ale zas na druhou stranu kdyby se všichni starali o auto jako Lazzzik - to by byla na silnicích jiná podívaná *fin*

to ti nevim,mit to takhle kazdej nablejskany tak za chvili vsichni spis oslepnou :D

lazziku : nic nebude,kaslu na tebe,ty na me taky :P
Jazzik

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 01 bře 2012 18:08

Hele a nechce se ti udělat v sekci "Návody" nějakej seznam Autokosmetiky a čistících přípravků co máš odzkoušený a k tomu třeba i popis jak a čím je nejlepší vyčistit danou věc? Zdá se mi, když to tady tak čtu, že Ty s tim máš velký zkušenosti a lajk třeba jako já, by to docela ocenil... Co ty na to? :)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 01 bře 2012 19:28

Přikláním se k Wláďovi..taky by mne to zajímalo abych nevyházel zbytečně peníze z oken...mám sice link na stránky kde se tohle řeší, ovšem je to vcelku ranec to co tam používají. http://detailing.cz/index.php
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 01 bře 2012 20:34

Jsem pro a už jsem to vymyslel za Lazzika. Natočíme instruktážní video, v hlavní roli Mr. Lazzik Proper a já na natáčení propůjčím všechna svá auta:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 01 bře 2012 21:11

Minor píše:Jsem pro a už jsem to vymyslel za Lazzika. Natočíme instruktážní video, v hlavní roli Mr. Lazzik Proper a já na natáčení propůjčím všechna svá auta:)

:lol: :lol: :lol: Tak to já teda taky *vytlem*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 01 bře 2012 21:23

tak jsem zvedav :-) jinak na renovaci laku nebo zlepšení doporučuju fakt waxoyl sice ta houbyčka stojí 800 ale namžou se stim 2 auta necha tak pul hodky :-) a setřít neco jako leštěnku tenkrat jsem si stim leštil cero a ono to ani nevaže nečistoty :-) a třeba na favoritu jsem mel vybledlej blatnik 20 let starej lak a nekdy v listopadu jsem to patlal a furt jak před hodnkou vylštěnej :-)

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 01 bře 2012 21:59

Není problém,jestli by vás to zajímalo,rád něco sepíšu.Až začne být hezké počasí a když by mi minorek půjčil jedno auto,ze svého vozového parku(třeba do té doby už bude mít hotové céro),tak zkusím udělat nějaký návod s dokumentací atd.Ono není težké,,správně" vyčistit auto,člověk jen musí vědět jak na to a jakým způsobem postupovat a hlavně co používat.
To noha:co se týče detailingu,je to velice dobrá webovka,kde se člověk dozví spoustu užitečných věcí,co se týče těch přípravku,ano je to ranec,stojí dost ale jak se říká,za kvalitu se platí,většina těch produktů mají několika násobně větší výdrž a výsledek je pak kolikrát k neuvěření.

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 01 bře 2012 22:05

ju a jinak dnes jsem asi zjistil příčinu problému s motorem,byla prasklá hadička k IACV ventilu,takže jsem jí zkrátil,nastartoval a motor běžel v pohodě,takže ještě to asi zítra natočím,nechám ohřát a trochu vytočím abych věděl,zda-li je problém vyřešen.Samozřejmě je potřeba ještě seřídit volnoběh atd..

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 02 bře 2012 00:16

No som zvedavy co budes vraviet o cisteni auta. Osobne brigadujem uz rok v rucnej umyvarke aut ale rad sa priucim :)

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 02 bře 2012 08:51

lazzzik píše:ju a jinak dnes jsem asi zjistil příčinu problému s motorem,byla prasklá hadička k IACV ventilu,takže jsem jí zkrátil,nastartoval a motor běžel v pohodě,takže ještě to asi zítra natočím,nechám ohřát a trochu vytočím abych věděl,zda-li je problém vyřešen.Samozřejmě je potřeba ještě seřídit volnoběh atd..

Zapomněl poznamenat že včera také spasoval zadní nárazník - přikládám jednu kompromitující fotku *vytlem*
Přílohy
PICT3092.JPG
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 bře 2012 09:28

takže lazzi chrápající v autě, teď tahle kompromitující foto...crx bulvár si smlsne :lol:

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 02 bře 2012 10:28

kurňa,paparazzi mě zase přistihlo :lol: Martine,nárazník jsme spasovaly oba-děkuji ti *pohladit*
Hm a taky jsem zapomněl dodat,že se mi podařilo ulomit cca 2 mm laku u rohu zadního nárazníku-jsem idiot :( budu to muset něčím přetřít ale ještě nevím čím.Redy,nezapomeň se mi prosím juknout na ty světla.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 bře 2012 11:40

Dneska jsem mrknul a bohužel každé má nějakou prasklinu :( sice by do světla neteklo ale pokud to chce mít někdo pintlich tak nemohu doporučit :)

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 04 bře 2012 18:33

Namontoval jsem rozpěru do kufru,přečalounil jsem boční kapsy a už jen přečalounit plato kufru,řeknu vám,dostat z toho ten koberec je fakt fuška :x ,dále jsem namontoval přední podběhy,už mi tam zbýva jen plasty pod motorem,pro ty si jedu v týdnu.
Celkově mi zbýva nandat přední světla s pozičkami a sehnat přední nárazník a céro bude dodělané aby mohlo na silnici ale nedřív musím autu udělat stk a taky přihlásit ale už nemám žádné finance,takže vlastně vůbec netuším,zda na jaře vyjedu :(
Přílohy
SAM_0333.jpg
SAM_0332.jpg
SAM_0331.jpg
SAM_0330.jpg

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 04 bře 2012 20:12

ou, nádhera, máš to moc hezký... Peníze seženeš, já ti věřim...
Mimochodem, kde se dá sehnat ten podklad do kufru jak máš i přes sedačku?
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 04 bře 2012 20:19

Wláďa píše:ou, nádhera, máš to moc hezký... Peníze seženeš, já ti věřim...

Děkuji ti ale bohůžel to nevidím moc pozitivně,jsem dlouho bez práce a korunky už došly.
Tím podkladem myslíš koberec?Jestli ano,ten je přece origo:-)Nebo napiš co mysliš ;)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 04 bře 2012 20:29

lazzzik píše:
Wláďa píše:ou, nádhera, máš to moc hezký... Peníze seženeš, já ti věřim...

Děkuji ti ale bohůžel to nevidím moc pozitivně,jsem dlouho bez práce a korunky už došly.
Tím podkladem myslíš koberec?Jestli ano,ten je přece origo:-)Nebo napiš co mysliš ;)

jj, myslim ten koberec v kufru... Já ho v autě neměl a viděl jsem ho vždycky u ostatních tak jsem si na to teď vzpoměl když sem to viděl... Já právě myslel že to je extra výbava... No jsem zas o něco chytřejší... :D
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 04 bře 2012 21:32

Hezká práce :-) nejradši bych měl už všechno dodělane a pak už je detailoval a čistil *fin*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“