ED9 - bílá - Redy Rex - projekt White Shark
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Redy Rex - projekt White Shark
Tyo, ty tomu dáváš, ale je vidět že je to potřeba, já se na to taky budu muset brzo vrhnout... 

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
pan Rameš je kvalita sama
By si tam s Ramikem mohly otevřít jen dílnu pro crx,hihi
Jinak už se teším až to budeš mít redy hotové,bude to paráda:o)

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že si i dostál mému přání a nafitil ty úchyty světel, takhle mi to bohatě stačí... dík 

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Podle tohohle se ale neřiď, bude se to opravovat, nafotim ti to ještě jednou až to bude opravené 

Tak a jak si mnozí všimli včera jsem se byl podívat na svého mazlíka, tak tady znovu postuju fotky z této návštěvy 
Celkový pohled jak se rodí princezna
Otec a syn při práci
Práce profíka
Nový prah

Celkový pohled jak se rodí princezna
Otec a syn při práci

Práce profíka

Nový prah
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Skvělá práce, tak to už na jaře vyjede hotová a celá bílá ne?
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Doufám
a jestli ne na jaře, tak bych to chtěl z největšího určitě stihnout na CRX sraz 

Moc pěkné.... 

Tak a máme tu další novinky z renovace mého mazlíka
Nejprve perfektně opravené lemy a prahy 
Opravené držáky světel
A další zářivá věc, komplet spodek auta ošetřen Tlumexplastem!
výfuk se bude ještě upravovat, takže zatím ošetřen není
Dále je na plánu opískování a nastříknutí ramen, vidlic a všeho co se dá sundat z podvozku do modré barvy
žralok se pomaluje rýsuje do své zářivé podoby 

Opravené držáky světel

A další zářivá věc, komplet spodek auta ošetřen Tlumexplastem!

Dále je na plánu opískování a nastříknutí ramen, vidlic a všeho co se dá sundat z podvozku do modré barvy

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Zdravě závidim.... 

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Pokud to není tajný, tak by mě zajímalo na kolik tě vyšlo to vyvaření..? 

- mooonwalker
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
vyvarene je to teda velice pekne to se musi nechat
. drzaky jsou taky poupravene, za coz jsem taky rad, doufam ze ramena se budou jeste rozebirat a neco s e snimi udela, jinak by to byl peknej humel, ale pokud se to jeste vsechno doladi nejak do krasy, tak tu bude velice, velice pekne vozitko
drzim palce

díky chlapi!
cena určitě tajná není, komplet vyvaření mě vyšlo na 6500...nákup lemů a prahů, každá strana lemu za 1000,- práce plus se tam ještě dělalo několik drobností a ty světla viď...myslím si že za to všechno luxusní cena a práce opravdu 1A takže maximálně doporučuju, po všech zkušenostech bych svěřil mazlíka už jen do rukou Rameš family
Moon: jj,ramena se hodí do jedné firmy kde se opískují a defakto se do nich ta barva zavaří takže není šance aby se začala loupat nebo nějak jinak zlobit

Moon: jj,ramena se hodí do jedné firmy kde se opískují a defakto se do nich ta barva zavaří takže není šance aby se začala loupat nebo nějak jinak zlobit

Jak šikovný kdo zná elektrikáře?

Zajímavé budíky ale ručičky jsou ručičky.... přece jen je hezčí když leze stejně otáčkoměr jak tachometr 

No takže poslední úprava 7.října, takže už čtvrt roku čekám než mi v komaxitu udělají zbylých pár dílů podvozku...asi mají kluci v Mělníku hodně hodně práce 

Sakrble, tak u mě zrovna zvonili měšťáci s obálkou, což znamená že se nejspíš vyřešili ty moje spzky a že si další 3 měsíce nezařídím a budu o 6tisíc chudší
proč to doprkvančic nevyřešili před zimou!

A kruci. Je to opravdu tak?
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Myslím že jo, to je jediné co jsem s nimi řešil
neotevřel jsem jim protože potřebuju odjet ještě jednu cestu...docela to štve, už rok se řeší moje spzka a prasátka na dálnicích s spzkou 2222 si jezdí vesele dál 

to je bohužel normální že se řeší všechno s několika letým opožděním
co si dělal že ti vezmou papíry?

Honda Prelude 2.0 F20A4