Pokud to převažovali "odborníci" v pneuservisu, tak jsi v tom opravdu nevinně
ED9 - černá - Yanna
Moderátor: Minor
Re: Yanna
No, pokud jsi to převažovala ty doma na kuchyňské váze, pak ano
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Minor píše:No, pokud jsi to převažovala ty doma na kuchyňské váze, pak ano![]()
Že váháš, vzala jsem si na to takový ty váhy jak na jednu stranu dáváš závažíčka a ne a ne to pořádně trefit
Yanna píše:Minor píše:No, pokud jsi to převažovala ty doma na kuchyňské váze, pak ano![]()
Že váháš, vzala jsem si na to takový ty váhy jak na jednu stranu dáváš závažíčka a ne a ne to pořádně trefit)
Já si to myslel. Sice to není úplně obvyklé, zato je to velmi vynalézavé. A jak je vidět, nakonec se výsledek dostavil.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Lidi, já se o tu radost musím prostě podělit, mám udělané komplet nové brzdy, to je prostě senzační 
Bohužel jsem při nákupu auta věřila tomu, že brzdy byly nedávno opravený - nebyla to pravda
o to větší šok pro mne byl že to vypadá, že na každém kole byla "nová" jenom jedna destička....
Bohužel jsem při nákupu auta věřila tomu, že brzdy byly nedávno opravený - nebyla to pravda
Tak hlavně že už je vše v pořádku
! Po koupi je opravdu skoro nutností celé auto prolézt od shora až dolů, protože člověk nikdy neví co původní majitel na autě dělal, když se zavřeli vrata garáže
tady na klubu se aspoň trochu vrací slušný obrázek o stavu tohoto autíčka 
Jooo brzdy jsou svine
taky me to ceka
ale az po koupi gauce telky a xboxu
a pak du do brzd proc maj tyto veci prednost? protoze je zima cerunka stejne ted nejezdi zadruhe je v garazi hroooooooooooooooozne daleko a za treti nemam se na cem vyspat s pritelkynej
no a kdyz uz bude novej gauc tak musi bejt aj nova telka a pro zabavu s prateli musi bejt aj kinekt
a pak uz nebude snih a bude zase moje zlatokopka Hondicka
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
Slávek píše:Jooo brzdy jsou svinetaky me to ceka
ale az po koupi gauce telky a xboxu
a pak du do brzd proc maj tyto veci prednost? protoze je zima cerunka stejne ted nejezdi zadruhe je v garazi hroooooooooooooooozne daleko a za treti nemam se na cem vyspat s pritelkynej
no a kdyz uz bude novej gauc tak musi bejt aj nova telka a pro zabavu s prateli musi bejt aj kinekt
a pak uz nebude snih a bude zase moje zlatokopka Hondicka
říkáš jí zlatokopka? to je krásný
Yanna píše:Lidi, já se o tu radost musím prostě podělit, mám udělané komplet nové brzdy, to je prostě senzační
Bohužel jsem při nákupu auta věřila tomu, že brzdy byly nedávno opravený - nebyla to pravdao to větší šok pro mne byl že to vypadá, že na každém kole byla "nová" jenom jedna destička....
Presne toto se mi stalo pri nakupu X-traila...venkovni byla jak nova,ale vnitrni temer sjeta.Nechapu ty lidi co to udelaj.Ale aspon jsem ponaucenej pro priste...