Filmy, které doporučujete

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Filmy, které doporučujete

Příspěvekod sajlem » 16 pro 2012 17:10

J!R! píše:Jooooo,tak to vsechno nejak tak znam.....momntalne se chystam na Hotel Rwanda

Hotel R. je moc dobrej ,(ne pěknej) ale dobrej film. *pohladit*

Co mě osobně zaposlední dobu velice okouzlilo je: Nedotknutení, ačkoliv se dilmům od frantíků vyhejbál obloukem (prostě namám rád jejich tvorbu). Tak tenhle film musím vypíchnout jako takovou zlatou jehlu v kupce sena.
A ano fransouzi mají pár dobrejch filmu, cca asi jak němci ale ostatní je děsné.
Nedotknutelní je ..., no po dlouhé době jsem se doopravdy zasmál ačkoliv dost černého hůmoru.
Ale všem doporučuju.

http://www.csfd.cz/film/306731-nedotknutelni/

Jinak : Já, padouch ( skvělá rodinná komedie),
Čtvrtá druh (mysteri. horor, kterej opravdu zaujme, nejde o žádnej krvák)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 16 pro 2012 17:26

sajlem píše:
J!R! píše:Jooooo,tak to vsechno nejak tak znam.....momntalne se chystam na Hotel Rwanda

Co mě osobně zaposlední dobu velice okouzlilo je: Nedotknutení, ačkoliv se dilmům od frantíků vyhejbál obloukem (prostě namám rád jejich tvorbu). Tak tenhle film musím vypíchnout jako takovou zlatou jehlu v kupce sena.
A ano fransouzi mají pár dobrejch filmu, cca asi jak němci ale ostatní je děsné.
Nedotknutelní je ..., no po dlouhé době jsem se doopravdy zasmál ačkoliv dost černého hůmoru.
Ale všem doporučuju.

Na nedotknutelny se uz chystam temer rok, ale nejak se mi do teho nechce, ani nejak nedokazu vysvetlit proc.Jenze dneska je faaakt nuda, takze to prubnu.Jinak urcite bych na francouzky filmy nejak nenadaval.On je spis problem, ze jsme nauceni na americky a me to uz kdysi zaclo doooost nudit, vse na jedno brdo... Vzdyt staci vzpomenout na Louise de Fines a jeho filmy... :) Pak se mi libil prvni okrsek 12 a 96hodin.Proste jsme necim odkojeni a pak uvidme neco jineho, co by nam melo byt i blizsi a malokoho to chytne.Nemam rad filmy, kdy uz na zacatku vim, jak to asi dopadne... Ale doporucim dalsi zajimavy film... http://www.csfd.cz/film/279569-muzi-kte ... vidi-zeny/ ;)
Jo a jeste jsem zhledl http://www.csfd.cz/film/229412-bunkr-smrti/ coz ma dle me fantasticky scenar, dost dobrej napad, ale celkove film nic moc.

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 16 pro 2012 17:30

J!R! píše:
sajlem píše:

Ale všem doporučuju.

Na nedotknutelny se uz chystam temer rok, ale nejak se mi do teho nechce, ani nejak nedokazu vysvetlit proc.Jenze dneska je faaakt nuda, takze to prubnu.Jinak urcite bych na francouzky filmy nejak nenadaval.On je spis problem, ze jsme nauceni na americky a me to uz kdysi zaclo doooost nudit, vse na jedno brdo... Vzdyt staci vzpomenout na Louise de Fines a jeho filmy... :) Pak se mi libil prvni okrsek 12 a 96hodin.Proste jsme necim odkojeni a pak uvidme neco jineho, co by nam melo byt i blizsi a malokoho to chytne.Nemam rad filmy, kdy uz na zacatku vim, jak to asi dopadne... Ale doporucim dalsi zajimavy film... http://www.csfd.cz/film/279569-muzi-kte ... vidi-zeny/ ;)
Jo a jeste jsem zhledl http://www.csfd.cz/film/229412-bunkr-smrti/ coz ma dle me fantasticky scenar, dost dobrej napad, ale celkove film nic moc.

Spíš nějakou dobrou komedii nebo horor těch je v poslední době fakt málo tech , akčních filmů je poměrně ješte dost na které se dá podívat. Ale fakt dobrá komedie ... kde nic tu nic.

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 16 pro 2012 18:53

Dobrej novej horor je Chata v horách. Jsem na to čuměl s hubou dokořán. Ale je potřeba to vidět do konce, i když se to zdá bejt v první polovině jak klasická vyvražďovačka :D Jinak já mám rád filmy od Davida Lynche, co vám pořádně zamotaj hlavu (Mazací hlava, Twin Peaks, Lost Highway, Mulholland drive atd). Pak klasický americký filmy ze 60. - 70.let. Dobrej film z loňska je Drive. Pak moje oblíbený komedie Clerks, Hele kámo kdo tu vaří, Jay a mlčenlivej Bob vrací úder, Joe špína, The Inbetweeners, Pekelná ženská......... Já znám tak strašně moc filmů, že to sem psát ani radši nebudu :D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 16 pro 2012 19:08

James píše:Dobrej novej horor je Chata v horách. Jsem na to čuměl s hubou dokořán. Ale je potřeba to vidět do konce, i když se to zdá bejt v první polovině jak klasická vyvražďovačka :D Jinak já mám rád filmy od Davida Lynche, co vám pořádně zamotaj hlavu (Mazací hlava, Twin Peaks, Lost Highway, Mulholland drive atd). Pak klasický americký filmy ze 60. - 70.let. Dobrej film z loňska je Drive. Pak moje oblíbený komedie Clerks, Hele kámo kdo tu vaří, Jay a mlčenlivej Bob vrací úder, Joe špína, The Inbetweeners, Pekelná ženská......... Já znám tak strašně moc filmů, že to sem psát ani radši nebudu :D

Ta chata v horách mě hoodně zaujala, děkuji za snad skvělej tip. Už to sosám.

Jinak já mám rád filmy kde hraje Jim Carrey, Bruce Willis, Ashton Kutcher, Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger.

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 16 pro 2012 19:22

sajlem píše:
James píše:Dobrej novej horor je Chata v horách. Jsem na to čuměl s hubou dokořán. Ale je potřeba to vidět do konce, i když se to zdá bejt v první polovině jak klasická vyvražďovačka :D Jinak já mám rád filmy od Davida Lynche, co vám pořádně zamotaj hlavu (Mazací hlava, Twin Peaks, Lost Highway, Mulholland drive atd). Pak klasický americký filmy ze 60. - 70.let. Dobrej film z loňska je Drive. Pak moje oblíbený komedie Clerks, Hele kámo kdo tu vaří, Jay a mlčenlivej Bob vrací úder, Joe špína, The Inbetweeners, Pekelná ženská......... Já znám tak strašně moc filmů, že to sem psát ani radši nebudu :D

Jinak já mám rád filmy kde hraje Jim Carrey, Bruce Willis, Ashton Kutcher, Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger.

Tak Carreyho ani není potřeba zmiňovat, protože filmy s ním jsou známý snad všechny (možná snad míň známej Věčný svit nepoškozené misli a to není komedie, ale je to dobrý):D Tak s Kutcherem Hele vole kde mám káru, nebo jsem kdysi viděl i Šílený ránde, což je hodně ujetej film. No a se Švarcikem snad jen Terminátor, Predátor a pro zasmání Komando :D S Willisem mám rád Poslední skaut a 12 opic

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 16 pro 2012 19:28

James píše:
sajlem píše:

Tak Carreyho ani není potřeba zmiňovat, protože filmy s ním jsou známý snad všechny (možná snad míň známej Věčný svit nepoškozené misli a to není komedie, ale je to dobrý):D Tak s Kutcherem Hele vole kde mám káru, nebo jsem kdysi viděl i Šílený ránde, což je hodně ujetej film. No a se Švarcikem snad jen Terminátor, Predátor a pro zasmání Komando :D S Willisem mám rád Poslední skaut a 12 opic

Tohle vše jsem viděl aaa od Jima vše v čem byl.

Ale ted jsem si tak vzpoměl na jeden filmeček ... znají všichni ale i tak ... Já a mé druhé já Irena. *vytlem*

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 19 pro 2012 16:13

Kdo nebyl tak myslím že můžu teď v kinech doporučit Hobita *fin* je to pěkné navázání na pána prstenů, i když je tam krapet znát to umělé natahování, které ani v knize není, ale pokoukání je to pěkné *fin*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 19 pro 2012 16:41

Redy píše:Kdo nebyl tak myslím že můžu teď v kinech doporučit Hobita *fin* je to pěkné navázání na pána prstenů, i když je tam krapet znát to umělé natahování, které ani v knize není, ale pokoukání je to pěkné *fin*

Byl si na 3D? Jelikož jsem někde četl, že ta snímková frekvence je pěkně na .... jak to mám říct... na špatný žaludek :-D že prý je po tom nevolno :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 19 pro 2012 17:31

Zrovna včera jsme z Lazzzikem byly na Hobitu :D :D A opravdu to bylo supr !!! Mě se to líbilo !!!! *fin* *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 19 pro 2012 21:33

aaaaaaa.....ted jsem dokoukal skvelej film... http://www.csfd.cz/film/8409-nadany-zak/

Jinak "Nedoknutelni" mi opet nevyslo... kdyz uz jsem se na to doopravdu chystal, tak se stavil kamos s novym Subem... :lol:

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 21 pro 2012 20:12

Bitevní lod (battleship) to je fak libový sci-fi !
mě se to libilo a hlavně ty efekty atd super film *slint* :)
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 31 led 2013 07:57

Tak kdopak už viděl Djanga? ;) je to sice trochu přehnaná reklama na kečup, ale jinak starej dobrej Tarrantino *fin*

http://www.youtube.com/watch?v=zJL88BTdS0Q

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 31 led 2013 15:49

martas CRX píše:Zrovna včera jsme z Lazzzikem byly na Hobitu :D :D A opravdu to bylo supr !!! Mě se to líbilo !!!! *fin* *fin*

Jojo Hobit je dobrá story :-) taky se mě to líbilo *fin* - už aby bylo pokračování jsem zvědav jak prďola Bilbo Pytlík zabije draka :)
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 31 led 2013 19:48

Martin16 píše:
martas CRX píše:Zrovna včera jsme z Lazzzikem byly na Hobitu :D :D A opravdu to bylo supr !!! Mě se to líbilo !!!! *fin* *fin*

Jojo Hobit je dobrá story :-) taky se mě to líbilo *fin* - už aby bylo pokračování jsem zvědav jak prďola Bilbo Pytlík zabije draka :)

A kdy má vyjít další díl ?? *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 01 úno 2013 08:22

to právě nevím :(
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 01 úno 2013 16:49

Bitevní loď jsem viděl, to bylo celkem koukatelný :D Na Djanga se těším už dlouho, musím kouknout

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 13 úno 2013 21:16

schlednul jsem film nitro a dobrej zavodni film !! dokonce je tam i crx v jednom závodě akorat tak pravené blaznivym japoncem takže jsem se chvili rozhodoval jestli to je crx nebo ne ale podle zadnich světel jsem to poznal :D
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 30 pro 2013 22:09

Viděli jste Rychle a zběsile 6? Já tudle a ani jsem to nedokoukal, bylo to podle mě strašně přehnaný a prostě 1. a 2. dílu se to nevyrovná *dash* Tohle už s prvníma dílama nemá nic společnýho, akorát herce.

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 30 pro 2013 22:13

Podle mě byla nejlepší 5. Tam bylo všechno! Napětí, akce, překvapení, důvtip, herecké výkony, láska.... pro mě to je číslo jedna. I když to není první díl. A to většinou čím vyšší díl, tím horší. Neříkám, že jednička byla špatná, ale byla horší jak 5.
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Zpět na „Pokec / Discussion“