Swingal píše:Toto neviem ci je moc dobry napad :/
Proč myslíš ??

Moderátor: Minor

Swingal píše:Toto neviem ci je moc dobry napad :/

A doufam, ze na tom nechces mit pridelany pasy
 A doufam, ze na tom nechces mit pridelany pasy  
J!R! píše:Jaky prumer to ma?Vypada to tak na 12-14mm a to se mi zda dost malo.Jakou silu ma stena?Ja mam teda co vykladat, kdyz mam hlinikovouA doufam, ze na tom nechces mit pridelany pasy

James píše:a to je ochrannej rám nebo vzpěra či co? On takovej rám může být taky celkem nebezpečnej, pokud nenî udělanej odborně. To hodíš přes boudu a začnou ti tam lítat trubky
 Uz mi opravdu nezbejva nic jineho nez se tomu smat, ale motor mi klepe. Problem je, ze nevim co v nem muze klepat. Spodek motoru je stejnej jen palice je menena. Zvuk ma teda silenej (diesel jak hovado) a k tomu tam neco solidne boucha
 Uz mi opravdu nezbejva nic jineho nez se tomu smat, ale motor mi klepe. Problem je, ze nevim co v nem muze klepat. Spodek motoru je stejnej jen palice je menena. Zvuk ma teda silenej (diesel jak hovado) a k tomu tam neco solidne boucha   Bouchani se ozyva asi z mist 4. valce. Chtelo by to naky odborny ucho
 Bouchani se ozyva asi z mist 4. valce. Chtelo by to naky odborny ucho  

martas CRX píše:Tak vše nejlepší k dnešním narozeninám !!!

kapid píše:martas CRX píše:Tak vše nejlepší k dnešním narozeninám !!!
Tak to jsem rad, ze mi blahoprejes. Zitra uvidite muj darecek pokud to vyjde

Už ted jsem zvědavej
  Už ted jsem zvědavej  
martas CRX píše:kapid píše:martas CRX píše:Tak vše nejlepší k dnešním narozeninám !!!
Tak to jsem rad, ze mi blahoprejes. Zitra uvidite muj darecek pokud to vyjde
Tak to jsem zvědavej co to bude ?!!!!
Už ted jsem zvědavej

Tak to jsem zvědav na zítra
   Tak to jsem zvědav na zítra   

Akorát bych možná zvolil jinou barvu kol  a tu černou bych uděla matnou
  Akorát bych možná zvolil jinou barvu kol  a tu černou bych uděla matnou  Taky se mi zdá nějaká nízká oproti té červené, protože já loni na srazu měl myslím ze všech nejvyšší auto
 Taky se mi zdá nějaká nízká oproti té červené, protože já loni na srazu měl myslím ze všech nejvyšší auto  

Tak šíbr - to vím, a dál?...
  Tak šíbr - to vím, a dál?...James píše:No vypadá dobře a hlavně ty prahyAkorát bych možná zvolil jinou barvu kol a tu černou bych uděla matnou
Taky se mi zdá nějaká nízká oproti té červené, protože já loni na srazu měl myslím ze všech nejvyšší auto
 . Ty prahy jsou hrozny
 . Ty prahy jsou hrozny   , mne se nelibi a zatim nemam nahradu. Taky jsme resili vysku aut a schodli jsme se na tom, ze to bylo +- nastejno.
 , mne se nelibi a zatim nemam nahradu. Taky jsme resili vysku aut a schodli jsme se na tom, ze to bylo +- nastejno.
kapid píše:James píše:No vypadá dobře a hlavně ty prahyAkorát bych možná zvolil jinou barvu kol a tu černou bych uděla matnou
Diky, ale nevidel jsi auto nazivo. Ted jsem mrkal na tvy fotky a je to paradni seriovka. Ty prahy jsou hrozny
, mne se nelibi a zatim nemam nahradu. Taky jsme resili vysku aut a schodli jsme se na tom, ze to bylo +- nastejno.
 Ale seriovka to už až tak není (volan, pedály, řadička, sedašky, pásy a výfuk). Ale tak to jsou detaily, který se dají vrátit zpátky
 Ale seriovka to už až tak není (volan, pedály, řadička, sedašky, pásy a výfuk). Ale tak to jsou detaily, který se dají vrátit zpátky  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 72 hostů