ED9 LJay: Honda CRX 2G - R.I.P.
Moderátor: Minor
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Re: LJay ED9 turbo projekt
tak si přidavam novous stranku do blíbenejch a budu sledovat
jinak heč ja už motor viděl v patek

Ja to tesneni kupoval prez clena honda-club.cz Sybi Ale bylo to pred 3 lety za myslim ze 100Kc..
Tesneni nove a spokojenost. 
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Už nějakou dobu laboruju nad tím jak zpevnit open deck blok a konečně sem přišel na levnou a dostatečně účinou variantu jak to udělat bez převložkování a nebo instalace blockguards, který většinou negativně ovlivní chlazení hlavy a horní části bloku.
Metoda se jmenuje "block posting" a je docela dost stará. Používala se už na nascarových autech z 60. let a ve zkratce spočívá v tom, že se do bloku vyvrtají z každý strany díry, do kterých se našroubují hliníkový piny, který se dotáhnou až na vložky a tím je rozepřou vuči stěnám bloku a sníží se tak vibrace vložek v jejich uložení a riziko prasknutí vložky. Není to sice tak účinný jako třeba Dartony, ale je to otestovaný na motorech přeplňovaných 20psi, takže na těch mých 8psi, by to mělo být dostačující.
Ahoj prosím ťa dajú sa tie vložky pekne vybrať? A kde ich zoženiem?
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
A mám ešte na teba jednu otázočku že kde si objednával silenty na zadnú nápravu Energy Suspension
Michal Delic píše:Ahoj prosím ťa dajú sa tie vložky pekne vybrať? A kde ich zoženiem?
Vsechno jde, ale bude te to stat vic nez tvuj motor
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Vsechno jde, ale bude te to stat vic nez tvuj motor
[/quote]
no pekne tak v tom prípade sa oplatí spraviť výbrus no len aké mám dať potom krúžky a piesty ?
no pekne tak v tom prípade sa oplatí spraviť výbrus no len aké mám dať potom krúžky a piesty ?
Ty se nedaji vyndat 
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Slávek píše:Ty se nedaji vyndat
ok tak ako to je?
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Michal Delic píše:Slávek píše:Ty se nedaji vyndat
ok tak ako to je?
co nejde vyndat vložky valcu ? nebo co
Ano protoze to neni vlozeny vlaec ale vlozka valcu pokud se nepletu coz bych nerad:)
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Slávek píše:Ano protoze to neni vlozeny vlaec ale vlozka valcu pokud se nepletu coz bych nerad:)
jojo tak tojo neni vložene jak jsem mel ve stříbrne ten vadnej motor byla dira v bloku tak jsem odstrojil kompplet blok a vyřízl jen kod motoru
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
no preto vlastne sa pýtam lebo na starých škodovkách ako boli 105ky sa tie vložky dali vymeniť v pohode
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Michal Delic píše:no preto vlastne sa pýtam lebo na starých škodovkách ako boli 105ky sa tie vložky dali vymeniť v pohode
jojo tam to šlo no ale na co je chceš menit ? stejnak by jsi musel dat nove písty a kroužky tak kdys nechaš udelat a výbrus a koupis pisty a kroužky tak to mas bez prace vyndavani vložek
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
však áno ale musíš dať piesty a krúžky po prvom výbruse nie hocijaké
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Michal Delic píše:však áno ale musíš dať piesty a krúžky po prvom výbruse nie hocijaké
jojo tak jak jsem psal
Michal Delic: převložkovat se to dá, ale pokud nemáš prasklou vložku, ale jen motor nemá tlaky, tak udělej výbrus, sežeň nový písty a kroužky a máš vystaráno.
Tak tady jsou dvě fotky motoru potom co sem si ho dovezl domů od p. Kasla.
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
pekná práca
aká je približne cena toho výbrusu?
Takže stačí kúpiť napríklad nové krúžky a piesty na ebay a nemusím sa starať či je to po prvom výbruse či ako?
Takže stačí kúpiť napríklad nové krúžky a piesty na ebay a nemusím sa starať či je to po prvom výbruse či ako?
Michal Delic. cenu za samotný výbrus ti bohužel neřeknu, protože se na tom dělalo ještě hodně dalších věcí a já to platil jako celek.
Písty musíš mít určitě výbrusový a musíš je mít k dispozici předtím než dáš blok na výbrus, protože žádnej správnej bursíř ti bez nich výbrus neudělá.
Písty musíš mít určitě výbrusový a musíš je mít k dispozici předtím než dáš blok na výbrus, protože žádnej správnej bursíř ti bez nich výbrus neudělá.
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Michal Delic. cenu za samotný výbrus ti bohužel neřeknu, protože se na tom dělalo ještě hodně dalších věcí a já to platil jako celek.
Aha fajn tak už to chápem trošku vieš chcel by som si tiež takto poriadne zgenerálkovať motor ale takéto veci moc neovládam tak preto ma to zaujíma aby som to zbytočne neposerkal...máš upravenú aj hlavu? a ako?