Motor bude hotovy snad pristi tyden, pokud prijde tesneni pod palici.

Moderátor: Minor

Nutno pořádně zapééééct
 Nutno pořádně zapééééct 

Loiza666 píše:Neodleze ta barva z toho ?Nutno pořádně zapééééct
 nebo motor co nejrychlejš složit a tak den jezdit
 nebo motor co nejrychlejš složit a tak den jezdit  třeba by to trošku pomohlo
 třeba by to trošku pomohlo  ale zapect by to fakt chtělo
 ale zapect by to fakt chtělo  pokud je to barva na namahane tepelne povrchy
 pokud je to barva na namahane tepelne povrchy  ja sem si ten svuj blok vyleštil ale štve me že to nevidrží
 ja sem si ten svuj blok vyleštil ale štve me že to nevidrží  a hlavně bezbarvej lak bohužel nikde neni k sehnaní
 a hlavně bezbarvej lak bohužel nikde neni k sehnaní  chtel jsem jen modre víko aby to slo k te stříbrne prostě modre doplnky
 chtel jsem jen modre víko aby to slo k te stříbrne prostě modre doplnky  kdys bych nabral už motor a převodku tak by to bylo jak omalovanky
 kdys bych nabral už motor a převodku tak by to bylo jak omalovanky 

noha píše:Jen se vám do toho chlapy v mísím...když sme před lety cca 10 lety dělali s kamarádem CRX a hlavně motor tak kámoš se rozhodl napajcovat blok a převodovku Hammeritem....ne jen že to skvěle vypadalo, ale drželo to jak židovská víííra....nic se neloupalo a zůstala stálost barvy.

kapid píše:Motor skoro hotov, palici se sanim nahodim bud zitra nebo az na aute. Vse vypada dobre tak snad to pojede a nic se nestane
sajlem píše:šikovnej chlap sakraš, jak jsi vytahoval motor ? nevím jestli rameno nebo kladku

Sel spodem, ale byla to katastrofa, ted bych uvital nakej zvedak, kladku nebo tak neco. Budu muset neco vyrobit nebo pucit
  Sel spodem, ale byla to katastrofa, ted bych uvital nakej zvedak, kladku nebo tak neco. Budu muset neco vyrobit nebo pucit 

Rád bych ho taky rozdělal, jenže auto používám pro každodenní ježdění, takže to bude asi věčnej problém
  Rád bych ho taky rozdělal, jenže auto používám pro každodenní ježdění, takže to bude asi věčnej problém  
Honza píše:Vypadá skvěle, tak ať dobře slouží a dobře šlapeRád bych ho taky rozdělal, jenže auto používám pro každodenní ježdění, takže to bude asi věčnej problém

kapid píše:Honza píše:Vypadá skvěle, tak ať dobře slouží a dobře šlapeRád bych ho taky rozdělal, jenže auto používám pro každodenní ježdění, takže to bude asi věčnej problém
To chce koupit druhej motor a udelat ten, abys mohl furt litat.

Potom uz sehnat jenom nekoho, kdo mi vynese motor ze sklepa
 Potom uz sehnat jenom nekoho, kdo mi vynese motor ze sklepa 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti