Jestli je tam naké origo místo na to !!
Nebo je to jedno ?? Ale nejlepší by byla fotka 
Moderátor: Minor
Jestli je tam naké origo místo na to !!
martas CRX píše:PLS neměly by jste nekdo fotku dveří s motorkem od centrálu ?? Budu si tam davat central,ale nevím kam ho dat !!!Jestli je tam naké origo místo na to !!
![]()
Děkuji...

Petk@ píše:martas CRX píše:PLS neměly by jste nekdo fotku dveří s motorkem od centrálu ?? Budu si tam davat central,ale nevím kam ho dat !!!Jestli je tam naké origo místo na to !!
![]()
Děkuji...
kdys si zítra zpomenu tak ti to vyfotim ale v každym ceru teda stech dvou sem ho mel jinde vyfotim obě varianty

martas CRX píše:Petk@ píše:martas CRX píše:PLS neměly by jste nekdo fotku dveří s motorkem od centrálu ?? Budu si tam davat central,ale nevím kam ho dat !!!Jestli je tam naké origo místo na to !!
![]()
Děkuji...
kdys si zítra zpomenu tak ti to vyfotim ale v každym ceru teda stech dvou sem ho mel jinde vyfotim obě varianty
Tak to by jsi byl hodný !!!![]()
![]()
![]()
Každý jinde ?? Já myslel,že se to dava na jedno místo
až to budu davat dohromady.
nerad bych to pak předělaval
Díky za každé info Swingal píše:budem davat nove motorceky cca za tyzden tak ak ti to staci tak potom.
to bude určitě stačit !!!!! 
Swingal píše:budem davat nove motorceky cca za tyzden tak ak ti to staci tak potom.

Swingal píše:zrusil som objednavku centralu a odvtedy som nebol v garazi, takze neviem kedy sa k tomu dostanem, mozno uz cez vikend, mozno az prveho, neviem presne, zacinaju mi maturity a zrazu sa musim ucit, je to nezvyk
to je v pohodě Petk@ píše:čau čau lehce jsem na to zapoměl teda nezapoměl vyfotil jsem to ale nedal jsem to sem to jsem totis zapoměla jelikož se mi rozbila pamětovka tak to sem nemužu dat mimochodem s celou dokumentaci cera
o víkendu jedu na chatu tak vyfotim jak jsem to měl origo na červene jo ?
a promin
![]()
Když si zpomeneš tak budu rád !!!

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti