Jooo na volant si nemuzu stezovat...sice je to naprd kdyz se otacim u nas na parkaci (na 3x....opravdu malo mista) a nekdo chce projet. Vzdycky se tak blbe smejou jak se u toho potim
Strip
Moderátor: Minor
Re: Strip
Takze Myst pri ceste do prace je takova Paris Hilton po cesku? 
Jooo na volant si nemuzu stezovat...sice je to naprd kdyz se otacim u nas na parkaci (na 3x....opravdu malo mista) a nekdo chce projet. Vzdycky se tak blbe smejou jak se u toho potim
nadruhou stranu dat tam vetsi volant tak se mi do cera nevejdou kolena
Jooo,tohle teď přesně řešim
mám tam origo volant a pěkně šoupu kolenama o volant
s malym volantem budu zase víc točit ropu,ale alespoň o trochu víc toho místa si zasloužim 
Scar píše:Takze Myst pri ceste do prace je takova Paris Hilton po cesku?
jaka Paris Hilton!!!!!!!! ja nejsem zadna blba bloncka =)))))) ale chtela bych mit tolik prachu co ona no =)
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp
myst píše:ja nejsem zadna blba bloncka =)))))) ale chtela bych mit tolik prachu co ona no =)
Tak jsem to samozrejme nemyslel
No....kdo by nechtěl že? Ale to by jsme pak nejspíš nejezdily v těch našich krabičkách
Tak to pozor
já mít ty prachy tak si koupim nějakou luxusku a céro si nechám a udělám z něj to nej nej autíčko
až tak ho mám rád a mazlík by si to zasloužil 
Redy píše:Tak to pozorjá mít ty prachy tak si koupim nějakou luxusku a céro si nechám a udělám z něj to nej nej autíčko
až tak ho mám rád a mazlík by si to zasloužil
Kdyby jsi měl ty prachy odmalička, nějaký céro by jsis vživotě nekoupil. To autí miluju, snil jsem o něm od 13ti, ale tohle mi nikdo nevymluví.
ja cero nesnasela =) a nez jsem si ho koupila, nikdy jsem ho neridila.. a kdybych ty prachy mela, a nevedela co s nima, tak koupim vsechny zubozeny cera na svete, dam je do poradku a postavim do muzea a nekery daruju kamaradum =)
In VTEC we trust
Upřímě asi bych se snažil autí trošku potunit ale nakonec bych CRXo prodal za přepis
možná bych zůstal u Hondy a pořídil S2K popřípadě NSX (v německu za pár), ale spíš bych skocil do nějakeho Astona či Masserati
ale tohle je zbytečný a nevhodný fantazírování
Mě se ani nevim proč crxo hrozně líbí designově...a když se s nim udělá málo tak je ještě hezčí...já bych si ho asi nechal v pěti garáži vedle Astonů, který se mi taky líběj
byl bych asi takovej výstřední boháč
ale jak řikáš...zbytečný a nevhodný fantazírování...akorát se člověk zamyslí a pak z toho těžko vyklouzává do reality 
no pekne uvahy no S2K moc pekna zalezitost uz jsem mel nejake hondice do jine znacky bych uz nesel je to srdcenliva zalezitost kdybych mel moc love tak bych si vzal NSX a S2K k ceru ale cero bych nepustil z ruky užasna karka nikomu neberu jine ale ja mam sve top jasne a upravy atd uz je jen o penezich ale mrzi me ze uz nedeleji neco stejne zalozeneho a ne ty opancirovan vozy kdo je chce at si je koupi ale mohli by vydat neco co naskrtli treba tohle[img][/img]
- Přílohy
-
- :-)
- new crx.JPG (20.02 KiB) Zobrazeno 6279 x
Přesně tak, moje řeč
! Taková legenda...je škoda že se nepokračuje 4tou generací
to by byla docela pecka mít v garáží 1,2,3 i 4 generaci jednoho autí
taková velká celoživotní lovestory 
ja bych brala to CR-Z hned!!!!!
In VTEC we trust
myst píše:ja bych brala to CR-Z hned!!!!!
jj akorat ze bych musel asi prodat stavajici
honda civic r.v.94 D16Z6 115KW
- crx r.v 91 D16A8 ??? KW
- crx Del Soll last edition B16A2 VTI aktualne nezměřeno KW
- crx r.v 91 D16A8 ??? KW
- crx Del Soll last edition B16A2 VTI aktualne nezměřeno KW
Za inspiraci a fotky díky Martymu. Snad se z jeho fotek ještě něco urodí.
- Přílohy
-
- onehdy se mě žena ptala komplet 980.jpg (235.55 KiB) Zobrazeno 6226 x
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Tak jelikož nikdo zatím nepřidal pochvalu za tenhle velmi povedený strip
tak to rozseknu já
parádní columbovský strip a plně chápu, že se to těžko vysvětluje

tak to rozseknu já
parádní columbovský strip a plně chápu, že se to těžko vysvětluje

Tak tady máte můj vánoční dárek, lidi. Přeju vám všechno nej. Štastné a veselé.
- Přílohy
-
- pat a mat strip 800.jpg (151.61 KiB) Zobrazeno 6145 x
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287